• brandal39

  Du er virkelig stusslig tor erling..

  • LFCF4

   Du er virkelig stusselig Tor Erling.

   • Terje Torrissen

    Vålerenga ble reddet av John Freriksen, som spyttet inn 30 millioner i klubben da de var på konkursens rand. Så tror ikke Enga er det beste eksempelet.

    • Henrik Selnes

     Tor Erling…. var du en god fotballspiller? tror du at du kunna ha vært så mye bedre en Mini viss du hadde kommet i kontakt med en ball? nei! desverre! hvordan kan du si at Mini er en sånn ”elendig” fotballspiller når han var på toppen i norge? når han var en av norges beste fotballspillere? og kan du si meg hvorfor i all verden han er en så dårlig ekspert kommentator når tv2 vil ha han? når alle i norge synes det er flott å høre på når Mini snakker om fotball? jeg tror du bør gå hjem til mamma og tenke over hva du sier og ikke minst hvem du sier det til. du er nokk den eneste i norge som ikke liker Mini…

 •  Til det prater han vel for negativt om TIL