• Peter Bering

    Men H, Fp og V er nå den naturlige og riktige regjeringssammensetningen. De vil faktisk finne mye felles og komme til gode kompromisser. KF er bare et sært og hyklersk religionsparti av profesjonelle gråtekoner. Ut med dem!

  • Peter Bering

    Som sagt:

    V og KF vil bevisst og planlagt droppe regjering, ha som eneste mål å plage en kortvarig regjering av H og Fp, innen rimelig kort tid la seg fange inn av Ap og Sp hvor de politisk hører hjemme, for så å danne regjering med disse. Alt vil så fortsette som hittil, bortsett fra at KF får kaste enda flere milliarder til korrupte land og at Venstre får gjøre Norge islamsk enda raskere. Stoltenberg får fortsette sin ekstreme ødeleggelse av organisasjonen og kulturen i offentlig sektor og sikret oljefondet som det enorme korrupsjonsfondet utenfor borgernes kontroll det er.

    H+Fp tapte valget med ca 43 % av stemmene. Hadde de fått ca 46%, f eks H 28% og Fp 18%, tror jeg at de hadde vunnet minst 85 mandater og majoritet på Stortinget. Kondolerer til alle som ville ha en ny retning i et svært vanstyrt Norge hvor Ap-regjeringen tar æren for og dekker over med uforskyldt oljerikdom, noe andre land ikke kan, og ødelegger landet innenifra.

  • Sorry Calle er sista quick step var dålig. Linny rörde ju inte på fötterna när hon skulle börja dansen sedan var det bara höga lyft och allt annat son inte örde dit. Hörde svenska jurn vad dom sa då hur det skulle vara.