• Chris Jensen

  Om KrF og Venstre skulle velge AP-sammarbeid, ville de ikke ha svekket, men massakrert egen troverdighet.

  Dessuten må et samarbeid med AP være lite fristende med tanke på hvordan AP har utradert sine nåværende samarbeidspartnere.

 • Fiskern9

  KrF og Venstre har muligheten til å velge, og Venstre har mye større grunn til å velge Høyre, KrF er vel sånn akkurat på midten.

 • Chris Jensen

  En ‘samarbeidsregjering’ med AP som storebror, blir det det alltid har vært; Ren AP-politikk.

 • Chris Jensen

  Får håpe vi får en borgelig regjering som ved nye korrupsjonslover får satt en stopper for denne udemokratiske samrøra.

 • Chris Jensen

  Det er velkjent at fylkesmannembetene eksisterer for at toppolitikerne skal ha en bekvem måte å kvitte seg med konkurenter på, både i og utenfor eget parti.

  Nobelkommiteen er en annen klassisk plaster-på-såret-jobb.

 • Chris Jensen

  Etter åtte år burde småpatiene ha lært at man ikke ‘samarbeider’ med AP. Man gjør som AP sier, ellers får man smake pisken.

  En hovedgrunn til at SV gjør det dårlig er at de som ønsker SVs politikk har skjønt at det får man ikke ved å stemme SV.

 • Lars Jøran Nordberg

  Yess! Det er det! =) Venstre er Norges eldste parti, men det er, slik jeg ser det, det mest moderne partiet som finnes på tinget per dags dato! 🙂

 • Lars Jøran Nordberg

  Sammen er vi sterke. Partibarometerene viser at Venstre er veldig sterke nå før valget! Vi har vært oppe i 7… Jeg håper sinnsykt mye på at vi oppnår 10% på valgdagen! Det ville gjort Venstre at Venstre ville fått igjennom ufattelig mye liberal og grønn politikk, som jeg tror nordmenn hadde satt stor pris på. Da får de se da, hvor mye frihet de får med vårt parti.. Vi vil jo fjerne en del unødvendige lover som fungerer mest som gledesdrepere, mer enn de er nødvendige… Så vi får se! =D Jeg gleder meg i alle fall veldig til Valget!!! Godt valg!

 • Lars Jøran Nordberg

  Det jeg syntes er fint er at det er noen FrPere som deg, som liker oss Venstrefolk. Jeg har mye oftere hørt frpfolk snakke nedlatende enn positivt om oss Venstrefolk,

  Dette er første gangen. Så Det var veldig hyggelig lesning!
  🙂

  Jeg har nemmelig heller ikke så veldig i mot FrP. Har vurdert det flere ganger, men de er ikke så liberale som jeg vil at et parti skal være for at jeg skal kunne stemme på dem…

  Så jeg ønsker deg og FrP også lykke til! Jeg vil ha en borgerlig regjering. Helst en regjering der alle er med. Altså en fireparti-regjering, med eller en treparti er mer gunstig for meg. Jeg vil først og fremst ha en blågrønn regjering. Men om det ikke går, vil jeg ha en regjering bestående av Venstre, Høyre og FrP. Det tror jeg ville vært en bra mix for norge.

  For begge våre partier, baserer seg på liberalismen.
  Jeg den sosiale liberalismen, mens du den klassiske, (selv om FrP i praksis fører en sosialliberal (noe mer autoritær enn venstres, politikk) politikk.

  Godt valg! Ja, jeg også liker Abid Raja. Men han skuffet meg når han sa at han var i mot surrogati, og i mot å legaisere hasj… Men men, får håpe at FrP gjør det om vi får en V, H, FrP regjering! =) Det hadde vært en sinnsykt spennende koalisjon!! 🙂

 • Lars Jøran Nordberg

  Ja. Det jeg mente. =) Man stemmer det partiet man liker best. Ikke det man liker nest best fordi det er større, (…)… Om man stemmer ut i fra størrelsen på partiene så vil jo det bidra til å gjøre demokratiet fattigere, og det vil ikke hjelpe ditt favorittparti opp.
  (Om da ikke favorittpartiet ditt er en av de aller største da=P )

 • S. Eide

  Og han fikk den og der sitter han fremdeles.

 • ann

  statsministerens store velgerskare er de utlendinger som ikke snakker norsk .och der mullane gir gode råd .hvordan norsk samfund fungerer må ikke debatteres for bra

 • Peter Bering

  Nei, men det hadde blitt en katastrofe av uforminsket muslimsk invasjon og grenseløst hykleri. Det er mulig at alle disse fire partiene allerede tenker på samarbeid. Velkommen Noristan.

 • Psilly

  Oi oi oi, da snakker vi, en rød-grønn-gul Arbeiderpartiregjering, tror du vi hade fått tilbake statskirken?

 • Peter Bering

  Ap burde samarbeide med V og KF samt Sp.

 • Skeptisk_ja

  “Valgkampmaskina” er meg og de andre i grasrota av partiet, som banker på dører, står på valgtorg – snakker med folk.”

  Din uttalelse.
  Jeg står for min.
  Late som om man kjører drosje fordi det er der man får ærlige meninger – helt til det avsløres at det er en reklamefilm med betalte folk i baksetet. En “rocke”video som liksom er laget for venner … Informasjonsoperasjonene for å sette dagsorden og de store kanonene. Millioner på innynding med roser. Liksominteressen for de svake noen uker i året. LO som liksom krever, men som bare er en del av maskinen. Det er valgkampmaskinen.

 • Inge Hermanrud

  Ser poenget. Godt valg! Venstre er et glimrende valg!

 • NorskArbeider

  Dagens….SV 3,5% 🙂
  Mandater: De rødgrønne 60 De borgerlige 100, dette er en ren utklassing!!

 • ElToro74

  Jeg skal gi media litt, men bare litt, mer cred nå. Stort sett er de ganske flinke til å følge APs og deres kommunikasjonsrådgiveres linje når det gjelder temaer som tas opp og vinklingen. Det står jeg ved. Et godt eksempel er hvordan formueskatten har vært trukket frem; det enkleste og billigste retoriske poenget for AP, men en skatt hele resten av verden har avskaffet fordi den er idiotisk.

  Valgkampmaskinen er agendaen i mediene. Den er ikke de halvpreppede rosedistributørene. Beklager om det sårer. 2009-valget ble vunnet gjennom bløffen om “borgerlig kaos”, eller det som ellers kalles demokrati; en sak som APs PR-rådgivere kjørte hardt og som satt bra i en homogen medievirkelighet hvor ingen medier brukte en kcal på å diskutere om APs krav om å tilsidesette velgernes stemmer var legitimt.

 • Psilly

  jeg skrev regjeringen, eller har ihvertfall presisert det nedenfor i tråden. Det er det som er det som er rapportert i pressen, poenget mitt er uansett det samme, nemlig at slik propaganda virker, også mot egen velgermasse. Ellers er det jo forsåvidt og et faktum at ingen partier har større valgkampkasse enn Ap.

 • Tore Sinding Bekkedal

  Staten bruker en milliard på sine PR-folk, ikke partiet.

 • Tore Sinding Bekkedal

  Jeg sier ikke at vi utgjør hele, men jeg syntes bare at den skyggeverden-aktige karikaturen du tegner av Arbeiderpartiet ikke kunne stå uimotsagt – som om PR-rådgivere liksom skulle være et fenomen som gjaldt Arbeiderpartiet spesielt.

 • Så bra ;)Men ikke stem grønt da…da blir det flere avgifter.

 • Arild Tiller Schjefstad

  Er ikke noe rettferd i det spleiselaget derfor mener jeg å stemme riktig i håp om å sette folket først.

 • Anders Solheim

  “Du veit ikkje ka du snakka om”…
  De som huske resultat av meningsmålinger fra tidligere valg, vet at det er store avvik fra målinger til de faktiske valgresultatene.
  Til og med valgdagsmålingene har veldig store avvik fra faktiske resultater.
  Hvem som regjerer etter valget er det ingen som vet, ingen som kan spå.

  De som ønsker regjeringsskifte må ikke ta noen seier på forskudd, men mobilisere for fullt. Siden de Rød-Grønne tydeligvis har som eneste stratetegi å angripe de borgerlige, hadde det vært på sin plass med motangrep.

  De borgerlige kan tape valget i år på snillisme.
  Siden Jens har sagt at de ikke må snakke stygt om landet vårt, er det ingen som gjør det…

 • Så heldig da..her jeg bor går det verken buss eller tog.Men jeg som ufør må betale mer av min inntekt i avgifter, enn du må av din inntekt,om du er arbeidsfør vel å merke..rettferdig spleiselag det?

 • Arild Tiller Schjefstad

  Kjører kollektivt og oppfordrer flere til å gjøre det samme.

 • SNTM

  Som sagt så vil det være verdt hele Venstres politiske troverdighet. Og fremtid på Stortinget. Dessuten er jeg, i motsetning til en viss løs kanon av en eks-partileder, av oppfatningen at FrP står nærmere Venstre enn Ap. Nettopp fordi V og FrP er liberale partier. FrP har mange gode liberale forslag selv om forskjellene er store på miljø og innvandring.

 • Mens du kjører barna i barnhagen….miljøvennelig det…

 • John Atle Vestvik

  De siste dagene har de i alle fall fratatt kanalen all mulig troverdighet. I andre media uttalte de at de så frem til diskusjon om deres famøse sykehjemsundersøkelse. Og følger det opp med å ikke åpne for innspill til egne forklaringer.
  Monolog er kanskje TV2`s sære nye definisjon av diskusjon?

 • NorskArbeider

  Venstre har 6,9% mens SV er på 4% er det noen som forsvinner er det de rødgrønne.
  De borgerlige partiene har 100 mandater….Frp og høyre har 80 alene
  Det er bare å si Morna Jens….

 • John Atle Vestvik

  Nå ser det ut som det er din egen strategi du forteller om her da Stein KK. Ville helst bedt deg ta ansvar for egen strategi heller enn å prosjisere tankene dine over på Jens S. Men det er som kjent vanskelig for en som projiserer å skille mellom egne og andres tanker. For ikke å snakke om det å ta ansvar.

 • Jan Poseidon Welde

  Pluss at de deler ut drøssevis av røde roser, dyrket av underbetalte og uorganiserte arbeidere i Afrika, det er “solidaritet” overfor norske gartnerier – og SP for den del . . .

 • Jan Poseidon Welde

  .. og hva skulle et løfte fra Venstre være verdt ….?

  For alle som ønsker regjeringsskifte: stem Høyre eller FrP, alt annet vil være et sjansespill med bortkastede stemmer til de små utpressingspartiene, når disse havner under sperregrensen!

 • Stjernefox

  Jeg også Få Venste over 4 %, sånn at de borgerlige vinner!

 • SNTM

  Det er ingen som har påstått at Arbeiderpartiet har brukt 1 milliard på PR. DÉT eksisterer kun i ditt hode. At Ap som parti har finansiert dette er det kun du som påstår at andre sier. Å påstå noe sånt ville vært ensbetydende med tvangsinnlegging iom at Aps totale valgkampbudsjett ligger på 25 millioner.

  Det som er påpekt er REGJERINGENS pengebruk når det kommer til PR-eksperter. I 2011 så utgjorde dette beløpet 1 milliard. I 2013 er det sannsynligvis enda høyere. Hvis man ikke ser at dette er et usannsynlig pengesluk som selvfølgelig også har påvirkning i både valgkamp og sittende regjerings rennomé, så må man nesten være indoktrinert. At det ikke er en del av Aps eget budsjett gjør det på ingen måte bedre. Man sløser altså med skattebetalernes penger i stedet for sine egne.

 • Jan Rune Traa

  Har visst vært litt hard med tastaturet, beklager norsken, men innholdet står jeg for fremdeles… 😉

 • Geir Ødegård

  Dette er en tapt kamp for Ap da de fører en valgkamp totalt blottet for egen politikk og egne ideer. Alt dreier seg om drittkasting mot høyresiden, og det bør normalt ikke være nok for å vinne et valg.

 • per johnny halden

  Jens Stoltenberg har vel ikke tid å skrive brev i disse dager ,rett før valgkampen har han vel nok med å dele ut de røde roser .
  Samt drive skremselspropaganda ,mot de blå fordi det er ingen andre enn Jens og AP som kan styre Norge.

 • NorskArbeider

  Han fikk betaling fra en passasjer har det kommet frem…det ble ikke registrert betaling og da er det underslag i verste fall om Jens tok imot, noe han sanyeligvis ikke gjorde.
  Nå var jo hele greia en gedigen bløff fra AP og 90% av Norges befolkning er negative til denne bløffen om å ” Snakke me folket”…

 • venstresiden

  eeh, har det totalt klikket for deg? fratas sertifikatet? Og uansett om man synes det er rart at han ikke hadde kjøreseddel, så bør man ihvertfall holde godt kjeft hvis man ikke vet mer om hvordan det fungerer enn dette. Han tok ikke imot betalng, ergo trenger han ikke kjøreseddel.

 • DATATUFS

  valgflesk sier man? Erna er personifiseringen av
  dette

 • per johnny halden

  Viss det skal bli ro i leiren , så må venstre hoppe over til de røde ,
  det er der de tilhører , så viss de blå vil vinne , så må de kutte ut venstre . Høyre må slutte å stemme for APs forslag i stortinget
  hele tiden , dette virker som om de plasserer mellom rødt og blått
  derfor må dere velgere som vil ha forandring ,,,, STEMME FRP godt
  VALG

 • ida

  helt klart

 • Som det sies i andre programmer med hårete aktiviteter: Do not try this at home …

 • Anonym

  I følge hennes konklusjon så er innleget mitt veldig relevant. Les gjennom det du.

 • Henri

  Dette handler vel ikke om hvor mye man trener, men hva en damespiller er istand til å få til i forhold til en herrespiller. det er helt naturlig at det er forskjeller i alle andre idretter! En dame spydkaster klarer f.eks ikke kaste like langt som en herre spydkaster, fordi det rett å slett ikke er mulig…. Tror du må lese hva hun skriver en gang til !

 • La det være valgfritt å ha undertekst på sendinger.

 • Ingrid

  Hei. Blir det noe endringer med Sumo på Altibox? Er ikke noe særlig fornøyd med dagens UI/UX. Forresten så har det ikke virket på et par dager heller. Har det vært noen problemer med dette i det siste? /Ingrid

 • Supermann1

  Når blir betaen åpen / sumo 2.0 lansert?

 • Anonym

  2 ting TV2.

  Smart TV app bør være en enkel sak og fikse ganske fort?

  Og hvorfor klarer dere ikke å lage en app som fungerer godt for Android brett ?
  Feks Samsung galaxy t 2? Fungerer jo strålende å se fotball på iPad. (Har begge deler)

 • Får ikke opp noe vindu til å legge inn kode.

 • Anonym

  Kommer ikke opp noe vindu å legge inn koden her. Logger på som vanlig, og kommer bare til det vanlige vinduet.

 • Hei
  Jeg sitter å venter på en Google TV ( http://www.google.com/tv/)… men får å få kastet ut altibox må jeg kunne tilby TV2 til resten av familien( dere har laget noen avhengigheter).

  Vil “nye” Sumo fungere tilfredstillende på Google TV?

 • Sterling

  TV2 Sumo er nå ute med app for windows 8, og det ser veldig bra ut!!

 • Men det mangler endel innhold der? Hvorfor gjør det det?

 • Når kommer tv2 sumo som en app til Windows 8 og Xbox?

  Har sett på ESPN og andre sportstilbydere på Xbox, hvis dere får noe lignende, så er jeg solgt!

  PS: Utmerket Windows Phone app dere har fått, stå på! 🙂

 • Simen Sveum

  samme her

 • Fikk invitasjon til Beta på mail. Logger inn, fyller inn koden, trykker aktiver og får feilmelding “no user”.Jaja kan vel ikke forvente at alt skal fungere;)

 • Bjørn

  Vesentlig forskjell på mobilplattformer kontra spillplattformer. Også med tanke på at de sier de støtter iphone og android, men ikke sier noe om ps3. Når de da støtter iphone bedre enn android, men ikke bruker nevneverdig energi på å meddele dette så blir litt dumt.

  Men det kommer vel…

 • Heisann! Vi kommer med en løsning for smart-TV, men kan ikke love når det blir. Vi jobber med den nye tjenesten nå, og kommer med masse nyheter i løpet av de neste månedene. 🙂

  Mvh Iselin

 • Hei Hanne! Nye Sumo er lansert for noen få brukere, og vi sender ut invitasjonskoder fortløpende til de som har meldt seg på! Meld deg på her: http://www.sumo.tv2.no

  Mvh Iselin

 • Hei Marius! Takk for tilbakemeldingen! Vi har planer om å komme ut på smart-TV, men vi kan ikke si nøyaktig når det blir. Men vi lover mye spennende nyheter utover høsten! 

  Mvh Iselin

 • Hei Egil! Kommer du ikke inn på siden http://www.sumo.tv2.no?

  Mvh Iselin

 • Hei Bjørn! Ja, vi kommer med en egen app til Android, men kan ikke si når. Akkurat nå jobber vi med lansering av den nye tjenesten, men har også som mål om å være på alle de store plattformene. Du kan imidlertid se Sumo på Android-telefoner via TV 2-appen og sport via TV 2 Sporten-appen! 🙂 Mvh Iselin

 • Vi jobber for tiden med å utvikle en
  helt ny og forbedret versjon av TV 2 Sumo, med enda mer innhold og en bedre
  brukeropplevelse. I tillegg jobber vi med forbedring av eksisterende
  applikasjoner, samt lansering av Sumo på helt nye plattformer! Vi kan derfor
  ikke si eksakt når Sumo vil være tilgjengelig på Samsung smart TV, men lover at det i
  løpet den kommende tiden vil komme mange spennende nyheter.

 • Anonym

  Hei, når får jeg tv2 sumo til min samsung smart-tv? 

 • Andreas Reksten

  Helt enig med Bjørn. Hvordan er det mulig at dere fremdeles ikke har klart å lage en app som sørger for at Android-brukere får samme tilganger til Sumo som brukere av Iphone? Android-systemet er på tilnærmet like mange mobilenheter i Norge som Iphone. Slik det er nå betaler jeg like mye for en tjeneste som en bruker av Apple-produkter, men sitter igjen med mindre verdi.

 • Andreas Reksten

  Helt enig med Bjørn. Hvordan er det mulig at dere fremdeles ikke har klart å lage en app som sørger for at Android-brukere får samme tilganger til Sumo som brukere av Iphone? Android-systemet er på tilnærmet like mange mobilenheter i Norge som Iphone. Slik det er nå betaler jeg like mye for en tjeneste som en bruker av Apple-produkter, men sitter igjen med mindre verdi.

 • Bjørn

  Kommer nye sumo til å støtte Android? Som det er nå er fullstendig uholdbart med tanke på at dere skryter av å kunne bruke det i alle kanaler og plattformer.

 • Egil Mathisen

  Her skjedde det ingenting. Beta kommer ikke opp.

 • Skulle ønske dere kunne rettet opp i mediaavspilleren deres så vi kunne sett Tv2 Sumo på vår Smart TV, er nok ikke alene om dette ønsket! Så håper dere retter opp i det snarest :-))

 • Når kommer den nye TV 2 sumo.

 • Logg først inn med ditt Sumo-brukernavn og passord. I vinduet som da dukker opp vil du kunne legge inn koden du har fått på mail. Send oss koden på sumo@tv2.no dersom det fortsatt ikke går.

 • hvor er TAKK FOR AT DERE STEMTE PÅ OSS-videoen dere lovte oss da?

 • Aah, elsker deg, Linni!! 

  Hvor redigerte du videon? <3
  Love <3

 • Bente Halvorsen

  Jeg er sååå fan av deg Linni Meister!! Ser på musikkvideoene bloggen din og den derre linni på bliss. Jeg er din STØRSTE faan!!! :’DDD