Den vanskelige uken

I de to forrige dansene fikk vi god tid til å bli kjent med både musikk og koreografi, og ikke minst til å øve. Derfor har nivået vært noenlunde bra. Denne uken fikk vi musikk og tema først lørdag kveld, og nå er det full panikk. Vi skal lære alt på 6 treningsdager! Det krever ikke minst iherdig innsats fra de proffe danserne i forhold til å kreere en helt ny koreografi, og ikke minst at de har tålmodighet til å lære den bort til oss som ikke husker hva vi gjorde og ble fortalt fra den ene timen til den andre.

Så idag gikk alt i stå. Svetlana Svingepiskova proppet hodet mitt fullt med trinn, vendinger, danseord, bøyde knær, strak hals, krysstrinn, stram kropp og klare øyne til alt bare ble suppe og jeg knakk sammen i fosterstilling og brøt ut i gråt. Slik føltes det ihvertfall. Og hvem fant opp at man skal vri på hodet samtidig som man skal holde kroppen i ro mens bena pendler vilt under deg??

Tipper det tekniske nivået synker på lørdag. Da får man kompensere med andre ting, tenker jeg. Som å smile. Det fikk jeg ikke lov til sist. Og se hvordan det gikk!!

Uansett, vi trener ufortrødent videre i en blanding av entusiastisk optimisme og blytung frustrasjon, og satser på å havne et sted midt imellom.

Dere der hjemme kan jo øve dere på å taste inn tallet 8 og sende det til 24600.

L & A

 • Anonym

  Dere var jammen flinke i går.

 • Lisbeth Schellhorn

  Hei Alexandra og Lars! Jeg syns det er så gøøøøy at du Alexandra er tilbake som danser i ‘Skal vi danse’. Savnet deg som danser da du var dommer, så håper du fortsetter dansingen hvis det blir flere sesonger av ‘Skal vi danse’!!!
  Dere var kjempe flinke ikveld!!! Og LYKKE TIL VIDERE!!!! Håper dere når helt til finalen!!
  Vnenlig hilsen Lisbeth

 • Anonym

  Heia Lars og Alexandra!!
  Jeg skal stemme på dere imorgen.
  Mener du kan vinne årets skal vi danse!!
  Fortsett med å bli pisket rundt av Kakurina,hehe.
  Hilsen Eivind Aleksander

 • Anonym

  Jovisst! Nå er det retta opp 🙂

 • Ble ganske dreven på 8 tall i duellen forrige uke, og skjønte lite hva de andre seerne tenkte på!! All mulig lykke til med tango, og så er det vel bare å la gliset gå rundt etter at dansen er gjennomført 😀

 • Ehm….han heter vel Hans-Erik, gjør han ikke? Skjerpings!

 • hihihi <3

 • Hurra for deg som fyller ditt år!! Gratulerer så mye med dagen, Inger Lise 🙂
  Håper du har en flott dag, og lykke til med siste innspurt på premieredansen!