I skammekroken!

Starten på den siste uken. Nå begynner folk å fokusere skikkelig og man er mer og mer konsentrert. For mitt vedkommende merker jeg det på at det er mindre og mindre fjas og tull imellom hver gang Kakurina tvinger meg til å repetere noe jeg allerede har gjort 3500 ganger. Det mangler alltid en millimeter her eller der. Ørneblikk, den dama. Har lært meg” jeg beklager” på russisk. Vel anvendt frase.

Idag har vi kostymeprøver. Håper i det lengste på at det ikke er rosa og tettsittende. Et skikkelig baggy antrekk, kanskje. Slik at ingen ser om knærne er rette eller stive.

Hadde en firetimersøkt søndag ettermiddag. Det gikk greit i starten, men mistet etterhvert all energi, og ikke engang kald cola eller kaldt Kakurinablikk fikk meg igang igjen, så jeg måtte ta fem, i skammekroken. 

Prøvde meg med at jeg har hatt konfirmasjon for min sønn i helgen, og derav mitt lave energinivå, men Kakurina var døv på det øret. Selektiv hørsel er fint å ha.

Dansefabrikken har nå fått nytt navn. Gulag. Passer da bra at sjefspiskeren Alexandra Andrejevna Kakurina er fra Sibir. Hvor resten av russerbanden er fra vites ikke, men har hørt at Elena ( Anders sin partner ) prøver å klatre i hierarkiet for helt sikkert til slutt å ta over når Kakurina legger pisken på hylla.

Klokken er 0730. Nye tre timer i Gulag venter.

 • Anonym

  Når jeg så første klippene med deg på audition, så tenkte jeg, hva i all verden var dette. Kunne ikke tro at du ble sendt videre, men det er utrolig som du har kommet smygende. Du har et eget uttrykk, som gjør at du gjør låter til “dine”. Du har egenart, og du har sjel. Har du beste stemmen? Nei. Men betyr ingenting. I siste finalesending så var du suverent best.

 • Anonym

  Du har full støtte her oppe på Sunnmøre Jenny. Du synger utrolig bra og du er helt rå…
  Jeg må få gratulere så langt.
  Bare fortsett som nå så satser jeg penger på deg 🙂

 • Ingrid knudsen

  Artig innlegg;)
  Lykke til alle sammen på fredagen;) Flinke er dere alle;)

 • Anonym

  Bra innlegg Jenny!!!:)
  Du er flink til å skrive!:)
  Kos deg godt å fortsatt og ta bilder det er du flink til.!:)
  Klem fra Silje R S

 • Siv

  Widescreen; må si jeg lo :)) Har samme problemet her i huset!

 • hva er det pinligste du noen gang har gjort?
  martine 15 år

 • hva liker du best med asmund?

 • hei, stella
  hva er det beste minnet fra skal vi danse hittil ?
  hilsen martine

 • Anonym

  Har du noen gang kysset noen?
  Og hvem.
  MVH Christine 10år fra holum

 • Anonym

  How about a followup on this brief little entry, post 1-6?

 • Vi skal nok se på det godeste Trevor. Ikke selg bjørnen før skinnet er skutt:P

 • Anonym

  jeg håper du kommer til sisteslutt heia Lars og Alex

 • Anonym

  hvordan er det å være fotballproff og samtidig som du er med på skal vi danse?
  jeg heier på deg å jeg håper du vinner du er den beste

 • Anonym

  Andrej heter hennes far. i Ruslland bruker vi fars navn som mellomnavn.Andreevna for dame, Andreevich for mann:)

 • Ami Mila

  Heter Alex “Andrejevna” til mellomnavn? Uansett be Alexandra om å bare fortsette med det hun holder på med (uansett hvor hard disiplin det er :S). Hun vet hva hun gjør!!! Det har hun bevist mange ganger 😉

  – 15år gammel jente som gleder seg til Lørdag 😀

 • Føler virkelig med deg når det gjelder den allergien, det er noe møkk. Har de samme allergiene, og det er jo pollenallergien som da gir kryssallergi med frukten!!! Kan ikke spise Hasselnøtter, men Cashew går bra…..og ja de er gode 🙁
  Jeg tror det går bra med dansingen, gleder meg til å se på fremover 🙂