I skammekroken!

Starten på den siste uken. Nå begynner folk å fokusere skikkelig og man er mer og mer konsentrert. For mitt vedkommende merker jeg det på at det er mindre og mindre fjas og tull imellom hver gang Kakurina tvinger meg til å repetere noe jeg allerede har gjort 3500 ganger. Det mangler alltid en millimeter her eller der. Ørneblikk, den dama. Har lært meg” jeg beklager” på russisk. Vel anvendt frase.

Idag har vi kostymeprøver. Håper i det lengste på at det ikke er rosa og tettsittende. Et skikkelig baggy antrekk, kanskje. Slik at ingen ser om knærne er rette eller stive.

Hadde en firetimersøkt søndag ettermiddag. Det gikk greit i starten, men mistet etterhvert all energi, og ikke engang kald cola eller kaldt Kakurinablikk fikk meg igang igjen, så jeg måtte ta fem, i skammekroken. 

Prøvde meg med at jeg har hatt konfirmasjon for min sønn i helgen, og derav mitt lave energinivå, men Kakurina var døv på det øret. Selektiv hørsel er fint å ha.

Dansefabrikken har nå fått nytt navn. Gulag. Passer da bra at sjefspiskeren Alexandra Andrejevna Kakurina er fra Sibir. Hvor resten av russerbanden er fra vites ikke, men har hørt at Elena ( Anders sin partner ) prøver å klatre i hierarkiet for helt sikkert til slutt å ta over når Kakurina legger pisken på hylla.

Klokken er 0730. Nye tre timer i Gulag venter.