Kronprinsfamilien også utenlands i påsken!

sz43d397(1)

UTENLANDS I PÅSKEN: Fredag ettermiddag tok kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit barna med seg og dro utenlands. Men det er uvisst om de skal feire påske sammen med kongeparet på ukjent sted, slik de har gjort et par påsker før. (Det kgl. hoff)

Hele kongefamilien feirer påske i utlandet i år!

Torsdag kunne Kongebloggen avsløre at kongeparet var reist til Sør-Amerika – og ville bli borte fra Norge til over påske. Fredag ettermiddag viser det seg imidlertid at kronprinsfamilien også har reist utenlands.

Fredag morgen vaiet Kronprinsregentens splittflagg med løve fortsatt over Slottet , som tegn på at Haakon var regent i sin fars fravær.

Swedish royals visit Norway

DRO TIL SØR-AMERIKA ONSDAG: Kong Harald og dronning Sonja fløy til Sør-Amerika onsdag – for å tilbringe påsken utenlands. (Stella)

Ut på ettermiddagen fredag  ble imidlertid Kronprinsflagget firt – og det norske orlogsflagget heist i stedet.

Som tydelig tegn på at “verken konge eller kronprins nå befinner seg i riket”, som det jo så fint heter… 

Kongebloggen får da også bekreftet fra velinformert hold at tronfølgeren og hans familie nå  også har reist utenlands for påsken.

 

 

bilde

FREDAG ETTERMIDDAG: Kl 16.30 fredag kunne TV2s Kjell Arne Totland selv konstatere at man på Slottet hadde firt Kronprinsregentens flagg – og heist det norske orlogsflagget isteden. Som tydelig tegn på at både konge og kronprins nå befinner seg i utlandet. (TV2)

Jeg antydet her på bloggen torsdag at familien på Skaugum selvsagt kunne slutte seg til kongeparet i utlandet, slik de jo har gjort et par påsker tidligere.

Men dette aner jeg selvsagt ikke om er tilfellet i år…

Det som imidlertid er helt sikkert, er at Kronprinsen kommer tilbake til Norge før sin far.

Uken etter påske er Haakon nemlig oppført som  regent igjen!

Kjell Arne Totland signatur