bL0g h4ckZ

Å nei, Anonymous har hacket bloggen til Jakob! Og nå misbruker de den til å spre sitt budskap!

 

[flowplayer src=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-jakob/files/2011/12/Movie-on-12-2-11-at-3.23-PM.mov’ width=600 height=340 splash=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-jakob/files/2011/12/Photo-on-12-2-11-at-3.23-PM.jpg’]

 

 

 

 

 

 

  • Torstein Bakketun Best Kyte

    Hvordan gikk det egentlig med Rolando Bianchi i City?

  • Godt å se at det blir skrevet litt rundt Newcastle, ikke bare viss-vass om at det er krise eller problemer på tyneside.  Mike Ashley har kjørt Newcastle mot avgrunnen lenge. Helt siden han tok over i 2007 har han skapt problemer ut av intet. Ting som han aldri hadde trengt å endre på, ble endret. Jeg kan nevnte i fleng: Navneendring. Hvorfor? Når hans eget (solgte seg noe ut i sommer) selskap er de som tar over navnet, har det lite å si. Han fjernet også det lengendariske skiltet med “Newcastle United” på langsida, og erstattet med SportsDirect reklame. Som forøvrig henger over hele stadion, både utenfor og på innsida. Tror få hadde klaget om det hadde gitt klingende mynt i kassa, men det gjør det da ikke. Så, hva er poenget? Det hiver meg også over på endringen av sitteplanen på St James. Milburn Stand, Nivå 7 har alltid vært “singing stand” etter åpningen i 2001. Der kunne folk stå uten at det hindret folk, og det skapte en veldig fin atmosfære mtp at motstander fansen stod på andre enden. Dette likte ikke Ashley, og avskaffet dette ved å legge familietribunen opp dit. Når da fansen spurte om andre plasser på stadion hvor de kunne stå å synge, var det kontant nei. Han fulgte opp med en regel som sier at de som står, de vil bli utvist fra stadion. Hvorfor? Jeg kunne nevnt ting i flere sider, som feks ansettelsen av Wise. Avgangen til Keegan. Ansettelsen av Pardew, sparkingen av Hughton. Lovnadene om bruk av penger etter salget av AC09. Og sist men ikke minst, kommunikasjonen med fansen. Etter nedrykket i mai 2009 kom klubben på samme dag ut med en pressmelding der de opplyste om mer åpenhet, mer informasjon og mer kommunikasjon med fansen. Etter dette har det vel bare vært det motsatte. 

    Prestasjonene i år har selvfølgelig lagt en liten demper på dette, men tro meg. Det murrer fortsatt i Newcastle. Om du ser bak resultatene, ser du fort problemene. Hvorfor har vi bare 2 midtstoppere? Blir Coloccini eller Williamson skadet sitter vi igjen med Perch. Mot Norwich så vi hvordan det gikk. Hadde de handlet en midtstopper, hadde det sett mye lysere ut. Men såklart, Ashley har ymtet frempå med positive ting denne sesongen. De ble faktisk brukt penger nå i januar. Men mtp at det var inntjening på £35m i januar 10, og det også gikk i pluss i sommer. (tar ikke med sign on fees) Så er det fortsatt en jernhånd på pengene av Ashley. Nå glemte jeg kanskje å nevne det lånet som Newcastle United FC bygger seg opp hos Ashley. Alt han bruker på klubben, blir lån fra han til klubben. Derfor fikk han ikke solgt sist, fordi lånet var høyere enn verdien på klubben alene. Da sier det seg selv at det ble for dyrt.

    Mye klaging, men for å si det sånt. Gillette og Hicks under Liverpool tida var langt i fra så ødeleggende for klubben. Men Liverpool har fans fra hele verden, og presset ble for stort i media etc. Newcastle er bare stort i Newcastle, og derfor går dette fortsatt uten videre benevnelser i media. Hadde dette skjedd i en av de store klubbene, ja da hadde han ikke hatt klubben lenge. Just my two cents.