Ordtakonsdag på ånkli og inf ang konk hrr

Ja. Da var det onsdag. Og onsdager rimer nesten på ordtaker. Derfor… ordtakonsdag.

I dag kommer det en kraftsalve fra selveste Mor Theresa. Vinneren av bloggkonkurransen jeg satte i gang sist fredag blir annonsert førstkommende fredag. For de som ikke veit ka det går i: se på videoen, der kommer det info angående konkurransen.

Send ditt svar til kollektivet@tv2.no

 

[flowplayer src=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-jakob/files/2011/11/jakob-ordtakonsdag-151111.mov’ width=600 height=340 splash=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-jakob/files/2011/11/jakob-ordtakonsdag-151111.jpg’]

 

 

Vi snx <3

 • Et utrolig artig og spennende program — usminket 🙂

 • Anonym

  Jaa, va dt itj på midten av 90-tallet da (Y)   jepps, ryktes dt!! 
  Siden du hetter Arne: http://www.youtube.com/watch?v=7zQoFaoYTzg  : )

 • Grunnen til at de gjør det så bra for Spania er jo som du nettopp sier, det er 6-8 spillere fra Barcelona som spiller hver kamp. Derfor trenger de ikke å tilpasse seg nevneverdig fordi det nesten er som å spille i klubblaget…

 • Anonym

  Makan til uvitende blogger…. HA HA

 • Torstein Bakketun Best Kyte

  sorry forveksla årstall=( Men jeg har i hvertfall rett i at han ikke spilte i Europa på 90-tallet sånn som det står i saken

 • Anonym

  Det at du insinuerer at Barcelonaspillere ikke får det til på landslaget faller på sin egen urimelighet! Spanialaget som vant VM spilte med ett sted mellom 6 og 8 barcelonaspillere i samtlige kamper i turneringen. Man kan nevne utallige andre stjerner gjennom Barcelonas historie det siste tiåret som også har storspilt for sine landslag. Det at du kan trekke frem ett eller to moteksempel betyr ikke at det er noen større sammenheng. At Messi skal være så dårlig på landslaget er vel også en myte. Han er ikke like glitrende som på klubblaget, men hvor mange spillere i verden er det egentlig som presterer like godt på landslaget sitt som på klubblaget sitt? Ikke mange. Dessuten er Messi fortsatt veldig ung og har minst to-tre VM-sluttspill til å markere seg i.

  Den “gjengangen” du snakker om eksisterer rett og slett ikke.

 • Alexander Amundsen

  Jeg er veldig enig i det du skriver. Han burde ikke spille for brasil igjen, hans tid er rett og slett over. ronaldinho vant VM i 2002 og burde være fornøyd med det. Det er mulig at han ikke er fornøyd med å være en av de nye i troppen, en av de nye stjernene og ikke den verdensstjernen han var senere i 2006, hvor det gikk “katastrofalt dårlig” for brasil. Gjengangen for barcelona stjerner på deres landslag er vel kjent også med Messi, det funker liksom ikke helt. Blir man for oppsatt av spillerstil? klarer man ikke å tilpasse seg andre lags måter å spille på fort nok som barca spiller? 

  Uansett, Ronaldinho, min favorittspiller igjennom tidene. Du er ferdig.

 • Anonym

  Han kom til Europa allerede i 2001. Han forlot Barcelona sommeren 2008.

 • Anonym

  Jeg er alltid glad når det kommer tekster som omhandler min favorittspiller. Ronaldinho har selv uttalt at han for alt i verden ønsker å spille for Brasil i VM, så jeg regner med at det gir han en viss motivasjon. Spillere nå til dags har ingen grunn til å gi seg når de er 30, så Ronaldinho burde kunne klare det om han faktisk GIDDER, og det er vel nøkkelordet for han selv.

 • Anonym

  Helt totalt off-topic, men fett at du har begynt å komme på TV Lars!! Regner med at du, som Spurs supporter, har endret ditt syn på Harry Redknapp siden tiden på coop-lageret? Keep it up!

 • Anonym

  bra innlegg

 • Anonym

  Hei Cess! Gikk du på dramalinja på Manglerud? Syns jeg kjenner deg igjen derfra 🙂 Husker at du var veldig flink og er gøy å se deg på skjermen! Stå på 🙂