Hett tips: Skru på fjernsynet klokken 17:30 i dag

..for da begynner ditt favorittprogram på TV. Kollektivet. Det hvor de unge folka sitter i sofaer i et brunoransjt rom og tøyzer og tuller.

Tror du kan glede deg til sendingen i dag. Den blir stas. Det blir verdenspremiere på ny musikkvideo fra meg og Fridtjof (han lange digge).

Ellers da?:

I går var jeg i et lydstudio med regissøren av den nye Varg Veum filmen, Alexander Eik, og spilte inn et innslag om lydmenn. Det var morro.

I dag har jeg og Fridtjof og Cess spilt inn et innslag på Sagene skole. Det var gøy. Vi fikk kastet papirballer etter oss og jeg ble sprutet vann på. (slapp av, det var en del av innslaget).

Men nå… etter en laang uke, som har gått veldig fort, med mye jobb, er det på tide å ta på seg godpysjen og synke ned i sofaen med en *host* vann.

Ikke glem

å

ha en

kul helg.

 • Anonym

  Var Derry sin takling rødt kort da?

 • Anonym

  Hvem er di Diver?

 • Anonym

  Nei! Vanlig straff er 1 eller 2 kamper. 3 kamper er direkte rødt eller grusomme taklinger som gjør at en spiller for sitt andre gule. Tror det er sånn 😉

 • Anonym

  Forskjellen på Kompany sin takling og Johnson sin var at Kompany taklet mot mannen han takla(mener og huske det var Nani), mens Johnson takla på siden av Lescott.
  Altså måtte Nani hoppe unna, mens Lescott var utenfor fare.
  “Any player who lunges at an opponent in challenging for the ball from the front, from the side or from behind using one or both legs, with excessive force and endangering the safety of an opponent is guilty of serious foul play.” 

  Nøkkelordet er “at(an opponent)”

 • Leste du artikkelen? Man kan ikke straffe noen ETTER at skaden er skjedd, man må gjøre det FØR skaden er skjedd. Det kalles forebygging. Det er tilfeldigheter som har gjort at verken Nani eller Lescott har ligget på sykehus med delt legg.

 • Vanlig straff for rødt kort er 3 kamper…

 • Flott teasing der, Jakob! Gleder meg :p