Alt gikk galt på opptak!

Skulle filme min Marit Bjørgen-sketsj til sportssendingen, men alt jobba mot oss.

[flowplayer src=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-cess/files/2011/11/IMG_1630.mov’ width=600 height=340 splash=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-cess/files/2011/11/cess-bitter.jpeg’]

 • Varemerke.org

  Det anbefales at du registrerer ditt varemerke i stedet for å satse på en innarbeidelse i markedet. Ikke minst fordi du i prosessen med innarbeidelse alltid risikerer at noen andre registrerer varemerket og derfor kan få en rett til dette som medfører at du må stanse bruken av ditt eget varemerke.

 • Jeanette

  Venter spent på oppdateringer på Twitter i løpet av natten!

 • Anonym

  Hi!
   I don`t know what planet you`re from! You talk about numbers in obama`s favor? First of all the number 7,8 is not only highly controversial but down out right wrong! The real numbers will come out soon and you will see that the number 7,8 is false and a desperate try from obama to get back into the race. I can tell you that both analyst` s on wall street and people in the congress are investigating where these numbers really came from! The majority of the American people don`t believe in these numbers and the majority of the American people don`t want obama to continue to occupy the white house and do more devastating damage to our country! And further more, the amount of money obama takes in are far less than Romney`s! Get a grip on what you`re talking about. You have clearly no idea of what you are talking about! Check your facts and stop dreaming. Get yourself some real knowledge! How on earth did they let you write articles and how on earth did they let you get to comment on American politics in the first place? Moron!

 • Sleipt å drive å redigere inn tull på Wikipedia ettersom mange bruker dette seriøst, og stoler fullt og helt på det. Wikipedia er en fantastisk ressurs som ikke burde ødelegges av journalister ute etter noe å skrive om. Rett og slett barnslig oppførsel!

 • Anonym

  Jeg skvatt!

 • Cecilie Steinmann

  Shalom! Så gøy at du syns jeg er gøy, det er gøy. GØY!
  Prøver så godt jeg kan å blogge, men ekke bare bare. Creds til alle disse fjortissene som tjener penger på det! Skal purre på redaksjonen med å få ut Flink Pike. Xoxo

 • Cecilie Steinmann

  Hei. 
  Det stemmer så pent at jeg var med i Ungdommens Råskap, ikke mitt største øyeblikk her i livet, men artig at folk kjenner meg igjen 🙂

 • Anonym

  Jeg må bare sitte her og humre! 😀 Du er morsom uansett situasjon og det liker jeg!!! Du er bare super kul!! (syns litt synd på dere også da :P) Ser ettter nye innlegg hver dag og nå håper jeg “flink pike” videoen kommer ut 🙂

 • Anonym

  ehehehe.. har du vært med i ungdommens råskap cecilie?

 • adrian edvardsen

  vanessa hvorfor heter  bloggen vanessa naked nor du ikke er naken ??