Livet som komiker

Jeg går vel fremdeles under «nykommer», er ikke alltid like fancy backstage på jobb. Da er det greit å ha suksessfulle kollegaer som kan rive i en lunsj.

«Jeg tar det, jeg, Cess. Slapp av.»

Kveldene uten «Kollektivet» ser sånn her ut:

Hva skal jeg snakke om i dag, da?

Perfekt.

Blir fort ensomt på et tomt grupperom, aka. backstage.

Vann og litt stusselig sortiment frukt. Ikke akkurat raideren til Gaga.

 • hah! funny (-_-) (>^.^)>♥

 • du er relativt digg!

 • Anonym

  40 sekunder etter du våknet og fortsatt kjekk!

 • Costa Rica har flere spennende talenter.

  Forstår at alle tippeligaklubbene er interesserte i å finne en ny Alanzinho-type for en billig penge. Det kan man etter min mening finne i andre land enn Brasil og Argentina, uten den massive konkurransen fra de største klubbene i Europa. Noen norske klubber har tidligere satset på spillere fra Costa Rica. Der av Bolaños, Borges, Barrantes, Gamboa, Brenes m.fl. På søndag var jeg på plass i Alajuela for å overvære Costa Ricas svar på “El Clásico”, mellom fjorårsmesteren LD Alajuelense og Deportivo Saprissa.

  Kampen var intens og spennende og endte med en 2-1 seier til hovedstadslaget Saprissa. Ikke bare var det en fin opplevelse, men det var også et par spillere som til tider var en fornøyelse å se spille. Jeg husket han bare som nummer 33 på Saprissa (for det var umulig å høre speaker pga stemninga, og det ble ikke utdelt kampprogram på stadion), men har nå funnet ut av navnet er Luis Diego Cordero (23 år). Han opererte som offensiv høyreving, og var en konstant trussel gjennom hele oppgjøret. Han står for fart, teknikk, og veldig gode dribleferdigheter som til tider gjorde venstrebacken hos motstanderen ganske svimmel. Her bør norske klubber følge med, for denne spilleren minnet om en ny Bolaños-type, som sannsynligvis kunne satt farge på Tippeligaen.

  En annen som hadde en god kamp var angriperen Minor Escoe (Saprissa). Han kom riktig nok inn som innbytter, men scoret det avgjørende målet etter herlig spill av bortelaget. Med sine 20 år er også han en å notere på blokka.

  For hjemmelaget Alajuelense ble det en svart kveld med tap for rivalen. Likevel er det viktig å trekke fram Allen Guevara (22 år), en offensiv midtbanespiller som fort kunne ha blitt avgjørende med litt mer hell. Flott driv, god med ballen i beina og finter som kan minne om Messi. Guevara var spesielt god til å skaffe seg rom og derfor skape muligheter for seg selv og andre.

  Hvis klubbene i TL nå handler raskt og tar en nærmere titt på disse utvalgte lyspunktene fra kampen, tror jeg de kan gjøre noen kupp. Mener at disse, med et godt støtteapparat og miljø rundt seg, kan utgjøre en forskjell. I tillegg vil nok overgangsummen bli vesentlig billigere sammenlignet med brasilianere fra Rio etc. Nå har jeg kun sett dem i én kamp, så det blir opp til profesjonelle klubbspeidere å sjekke dem videre ut. Uansett skal det bli interessant å følge med på om noen av disse costaricanerne ender opp i TL.

 • nice ! digger kollektivet foresten 😉

 • haha,nic3!

 • Cecilie Steinmann

  Hei Nick-boy!
  Er ikke et hemmelig liv som komiker altså. Er det jeg EGENTLIG er. Har jobbet som det i 4 år snart, ganske gøy. Sjekk ut http://www.standup.no så finner du meg der =)

 • Er det noe du har glemt å fortelle oss, Cess? 
  At du har et hemmelig liv som stand-up komiker for eksempel?
  Details, Cess, Details!!

 • Både kommentar og reakjon. HIGH FIVE. klaps.