Allsang, men ikke samme sang, uten lyd, bare på øret. Hei.

Høres ikke like fint ut for andre når Kevin og jeg synger hver vår sang med høretelefoner på.

[flowplayer src=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-cess/files/2011/10/kevinogcess_synger.mov’ width=600 height=340 splash=’https://blogg.tv2.no/kollektiv-cess/files/2011/10/kevincess_synger.jpg’]

 • Anonym

  Obama virket uinspirert. Som om han ikke brydde seg. Er han ingen stayer? En slapp giddaløs liberaler som kan prate lenge og mye om stort sett ingenting? Han fremsto i alle fall ikke som en president i verdens mektigste statsdannelse; hans bakgrunn som en “Chicago boy” ble tydelig demonstrert. Man må være pinlig liberal venstrevridd for å se på ham som en verdens frelser; jfr. kanskje tidenes pinligste fredspris tildeling til en person som ikke hadde løftet en finger for å gjøre seg fortjent til den. Men liberale venstrevridde støtter hverandre okke som. Husk noen kaller prisen for Jagland-prisen etter den personen som har bukten og begge endene i Nobelkomiteen. En Mitt Romney ville aldri kunne få en slik pris   om han var president eller ikke; han er jo republikaner og dermed evig diskvalifisert i en komite som er venstrevridd styrt og kontrollert.

 • Anonym

  Flott at Hussain Obama som de rødgrønne venstreradikale elsker, blir borte etter neste valg. Hussain bryter ned USA og gjør de svake, vi trenger konservative ved roret, slik at vi har en motvekt til kina og all ondskapen som velter ut av midt-østen.

 • Anonym

  Det er interessant å se at Romney sier noe helt annet i debatten enn han har sagt før – altså en værhane uten like når enn ser hvordan han ordlegger seg. Obama var tydelig satt ut av dette – men til hans kreditt så holdt han seg til fakta og ordentlig argumentasjon. Høyre-siden i verden holder med Romney – samme som no-nothing tea-party folk i USA – tror egentlig at til og med Republikanere med noe viten er livredde for hva Romney kan foreta seg hvis han blir president.
   Det burde også vi være – vi er veldig avhengig av at USA gjør det bedre framover – med Obama blir det bedre enn med Romney – det er fare for hele verden hvis Romney blir president i USA

 • Anonym

  Jeg så ikke debatten, men Romney stilte spørsmålet som mange må ha lurt på. Hvordan kunne presidenten i en situasjon med økonomien og arbeidsledigheten ute av kontroll vie all sin tid og oppmerksomhet til “Obamacare”?

  Jeg har stor sans for Obama, men skjønte aldri hvordan han prioriterte i sin første periode. Han er også som det blir påpekt alt for omstendig i sine svar under pressekonferanser, og etter å ha holdt lange  orienteringer omtrent hver dag i begynnelsen, forsvant han helt.

  Romney har forøvrig helt rett når han påpeker at Obama prøver å skape et slags Europeisk velferdssamfunn i USA. Det forundrer meg også. Vi synes det er strålende, men det har ingen grobunn i USA. Der virker Obama helt distansert i fra kulturen som har fått ham frem.

 • noe moro som du kan se i disse to er fra marvel tekneseriene. 
  nick fury og the gnome… 
  gjett hvem som er gnomen eller det grønne troll som han også har het. (blant andre navn). spiderman. og advengers. 
  noe ved dem minner meg bare om dem. og det rare er at det passer nogelunde til karakterene jeg har hørt hittil. skulle ikke forundra meg at han har splittet personlighet også…

  mye et sirkus og minner om et teater, noe det er da…

 • Stadion heter offisielt Sports Direct Arena, men for en N’castle-fan vil stadion alltid hete St. James’ Park.

 • Anonym

  St.James’ Park? har ikke Newcastle bytta navn på stadion?

 • Anonym

  Her bør du se at han referer til United sin suksess de siste 20 årene. Om du ikke klarer å lese innlegget å trekke paralleller, så vil de fleste forstå at du er en bitter Unitedhater. Stjerner har kommet på Old Trafford, og der har gått. Det er her Sir Alex har lykkes. Klubben er størst, og skal alltid være det. Og du, som alle andre, bør kunne se at det foregår en usunn maktkamp mellom de fire veggene på Stamford Bridge.

 • Anonym

  Problemet med innlegget ditt, i korte trekk, er måten du idoliserer SAF, Scholes og Ryan Giggs. Du skal selvfølgelig få holde med hvilket lag du vil, men idet du skal skrive et kritisk innlegg om en av Uniteds argeste konkurrenter bør du vurdere å la den slags ligge. Ihvertfall hvis du vil fremstå som nogen lunde seriøs. Og før du river meg opp om manglende dekning, utdannelse og kunnskaper bør du tenke på dette. Skrev du ikke nettopp et innlegg om hvor de yngre kreftene vil føre “bedriften” videre?