Min årlige tannlegesjekk! Null hull??

I dag hadde jeg min årlige tannlegesjekk. Jeg har aldri hatt særlig tannlegeskrekk. Tror alle som har opplevd helvete med å ha regulering ikke får det etter det. Da ingenting slår det å stramme reggisen! Moses!! Jeg har gått til samme tannlege siden jeg var liten og har alltid med meg mamma. Det hadde jeg i dag også, i en alder av 24 år…(kremt) Mamma leier meg inn, passer på meg og kjører meg pent hjem når jeg er ferdig. Det kaller jeg ekte kjærlighet!!!

Var uten overraskelse NULL HULL i år også, da jeg har “Søndre Nordstrands flotteste tenner” – som tannlegen min Bjørg sier =)

Bildene under bekrefter vel det….

Arvet fra min nydelige mor.

Som perler på en snor...

Tenner du ikke på dette, så vet ikke jeg.. Tok du´n?

 • Anonym

  Forguson er bare den beste treneren verden har någen sinne har sett !!!

 • Anonym

  Korrekt! Harewood spilte noen kamper for førstedivisjonslaget Guangzhou R&F, han bidro faktisk til at de rykket opp til eliteserien der borte. Han er nå tilbake i england og trener med Nottingham forest, litt usikkert hvor han ender opp. The Guardian gjorde tidligere i høst et interessant intervju med han om tiden i Kina: http://www.guardian.co.uk/football/2011/nov/17/marlon-harewood-china

 • Anonym

  Vet du hvilken klubb Marlon Harewood spiller på? Og kan du gi meg en link hvor jeg får vite mer om klubben hans? Tror han spiller i Kina 😛

 • Anonym

  Takk, det gjør vi vel alle egentlig! 😛

 • Anonym

  nei skulle til hjemlandet og så hadde jeg transitt gjennom kina og var der i 1 uke 🙂 ellers hadde jeg ikke vært der og skal faen med ALDRI dra der nede igjen heller + skal sørge for å ikke ha noe transitt der ihvertfall neste gang jeg reiser .råder dere alle til å ikke dra til det dritt landet asså 😉

 • Anonym

  nei man kan vell ikke det 😉 men iallefall så håper vi på et bra liv for anelkas del i hvertfall 😛

 • Anonym

  Ser godt poenget ditt, men Anelka skal nå hvertfall bo i Shanghai, som etterhvert har blitt en skikkelig verdensmetropol og et sted der man kan leve veldig ok om man har nok penger (og fattig kan ingen anklage Anelka for å være :P)

 • Anonym

  Klubben til
  Conca, Guangzhou Evergrande, vant serien i år. De har også Cleo – en
  veldig ok brasilianer som glatt kunne fått seg kontrakt i en av de
  større europeiske ligaene – på laget, så i Kinesisk målestokk er jo de
  sterke. Generelt i Asia så er det Sør-Koreanske og Japanske klubber som
  holder best nivå, men må ærlig innrømme at jeg ikke vet nok til å ha en
  formening om hvem som er best akkurat nå. Ryktes forresten at at Guti er
  på vei til Kina også nå..

 • Torstein Bakketun Kyte

  Hva er det egentlig som er det beste laget i Kina og omegn? Anelka spiller i en klubb nå og den svært gode argentineren Dario Conca spiller i en annen blant annet.

 • lol??? hvorfor var du i kina i sommer? nærmere 35 grader i skyggen er ikke digg!!

 • Gambling og alt annet, made in China.

 • Anonym

  Bra blogg! Jeg likte partygutta!!

 • Anonym

  syns virkelig synd på anelka som skal bo i kina og spille for et drittlag. greit at du tjener jævlig bra med penger men tenk åssen han kommer til å få det. var i kina i sommer og det er helt utrolig åssen landet er ,for det første så merker du at det stinker noe helt forferdelig,og trafikken er så jævlig + at det er ikke så mange som kan engelsk,og det var det som overraska meg helt,du må kunne tegnespråk for å kunne bo der. men men håper du kommer til å få det bra anelka selvom jeg tviler 100% på det :/