Sunn og god supersmoothie!

Perfekt til kvelds om man er fysen på noe godt som metter!

Enkelt og lage, har man ikke smoothie maskin kan man også bruke miksmaster 🙂

1 dl havregryn

Cirka 2 dl frosne bær (Jeg brukte jordbær, men her kan man blande med det man tror selv vil passe)

½ dl appelsinjuice

¼ banan

1 ½ dl Cultura Naturell

Tilpass tykkelsen med skummet melk.

.:KarinaKilbo:.

 • Ann Kristin N

  Må bare si at det er spennende å følge dere fire, og syns det er tøft gjort av dere å stå frem på tv slik som dere gjør.
  Lurer på en ting ang, den smoothie’n. Går det an å bytte ut cultura naturell med noe annet, evt hva?

 • Karina Kilbo Feragen

  Ann Kristin: Koselig og høre! 🙂 Jeg selv synes det er veldig fint og få hjelp til dette, ettersom jeg har slitt med og gå ned i vekt på egenhånd i snart 3 år nå. Så nå håper jeg at dette funker, jeg er veldig flink til og trene og spise riktig mat, men lurer på om jeg rett og slett har spist litt for lite den siste tiden, så der må jeg skjerpe meg. Tilbake til spørsmålet ditt, vi har alle 4 forskjellige treningsprogram tilpasset til hver enkelt. Vi går også i samtale med ernæringsfysolog og til psykolog. (dette er noe jeg dessverre ikke har fått være med pågrunn av at jeg rett og slett ikke rekker pågrunn av skole og jobb)

  Tusen takk for supre tips til smoothien, det skal jeg prøve neste gang 🙂

  Ann Kristin N: Heisann, tusen takk skal du ha, hyggelig og høre! Angående smoothien så er jeg faktisk litt usikker, jeg er ingen mester i disse smoothie oppskriftene, men jeg kan tro at om du kjøper en yoghurt (med nøkkelmerket) så kan man kanskje benytte det i stedet for cultura? Om du liker Biola tror jeg også det skal funke! Du kan også titte på en side jeg nylig har begynt og bruke selv: http://www.frukt.no (her har du masse smoothie oppskrifter) Håper du finner ut av det! 🙂

 • Juventus vinner i år; den beste troppen i år: Buffon; Liech-Chiellini,Barzagli, De Ceglie; Krasic, Marchisio,Pirlo,Vidal,Elia; Matri…..Benk: Bonucci, Quag,Delpa, Pazienza, Estebagi, Pepe, Giaccherini, Iaquinta, Toni, osv 😀

 • Nå håper jeg at de beholder stammen i laget, beholder Emery og finner en sunn løsning på hvordan man skal nedbetale gjeld osv. 

  La Liga trenger lagene som Valencia, Atletico Madrid osv. for å opprettholde en viss spenning! 

 • Eeh… Hvor er researchen din? Valencia har under Llorente greid på to år å nedbetale gjelden fra 520 mill euro til nå 370. Treneren ansettes kun et år av gangen, og det er lagt begrensninger på lønninger og kjøp. Det er fortsatt en lang vei igjen, men å si at konkursen kun er bremset opp er fullstendig feil. Under Solér ble det gjort MYE, MYE feil, men han hentet bl.a. spillere som Villa!! Og med tanke på kampen mot Chelsea blir jeg STOLT av å se at jeg holder med en underdog med dårlig økonomi som spiller 1-1 mot en klubb med nærmest uendelige muligheter hva gjelder spillere etc.

 • Anonym

  heier på dokk! skal stemme :)) Atle bør vurdere å skifte yrke;)))

 • Lykke til begge to 🙂

  Atle er såå morsom <3 haha

 • Svampebob-kjeks er veldig godt 😀

 • Anonym

  Hei. 

  Har falt totalt for “bli med meg”. Finnes det et sted hvor en kan finne teksten? Jeg har lagt hele platen din til på spotify! Fantastisk! 🙂

 • Anonym

  kjæra maria kan ikkje du synge “et bedre sted” neste fredag? 😀 eg satt og høyrte på den her om dagen og du sang heilt fantastisk heier på deg<3

 • mittfedreland

  Jeg har aldri kunnet fordra fanatikere. MDG er fanatikere!

 • mittfedreland

  MDG er det ikke bruk for på Stortinget. Det er andre partier der som har miljø i programmet sitt.

  Det er for mange partier allerede og sperregrensa bør settes til 6.

  Jeg ser på MDG som en sekt med oppviglere/aktivister.

  • ann

   du er muligens uten kunnskaper anbefaler deg og lese programmet

   • mittfedreland

    Det har jeg lest ganske mye av, og fulgt nøye med på Dagsnytt atten, nrk2, hvor de har vært veldig ofte innom og debattert for sitt syn. Sist debatt på TV med H, Ap, og SV, hvor det tydelig viste seg at Rasmus Hansson (MDG)kom til kort med utspillet sitt.

    De er oppviglere/aktivister/en sekt som bedriver massesuggesjon. Fort gjort å la seg fange av den slags, som deg f.eks..

 • Geir Aaslid

  Miljøet vårt trenger ikke flere partier med budskapet: Mennesket har syndet og nå skal det betales avlat.
  Det er innovasjon og ny teknologi som skal verne miljøet vårt, og det er større selvstendighet for universitetene våre og full ytringsfrihet for forskerne våre som er veien videre.

  Vi trenger ikke Jørgen Randers ettbarnspolitikk eller hans diktatur. Jørgen Randers har helt rett i at sosialdemokratiet har feilet, men løsningen er mere demokrati, ikke mindre.

  Vi kan ikke fortsette å ha det slik i Norge at forskere trakasseres av regjeringen vår og fratas forskningsoppgaver bare de markerer faglig uenighet i pressen med SV-regjeringen.

  Løsningen er ikke å legge miljøet ved å legge ned taxfreesjappa på Gardermoen. Det er på tide å fokusere på de reelle problemene.

  Ikke stem på mere av det samme!
  http://www.piratpartiet.no

 • ann

  i sverige er miljøpartiet 3.største part og i frankrike er de også store .til orientering at centerpartiet i sverige er på bunnen med sin politikk .en kunnskapsrik norsk dame fronter de grønne i frankrike.