holdinbuksenrosa

Get Inspired

Heisann alle sammen! Nå har jeg bestilt meg ny treningsbukse og treningstopp/bh fra www.getinspired.no

Ettersom den gamle treningsbuksen min var hullete og slitt, og en annen jeg har fått er helt gjennomsiktig og viser hele rumpa mi så fant jeg ut at jeg ikke hadde stort annet valg 🙂 Derfor ville jeg ha en med ordentlig god kvalitet. Derfor falt valget på denne flotte Siri Capri Zip Tights som er fra treningsmerket Röhnisch: den geniale “HOLD IN” buksen der man skal få flott rumpe.

holdinbuksenrosa

Klikk på buksen så kommer du rett til siden om du liker buksen 🙂

Min får jeg i turkis/blå i stedet for denne med rosa på, gleder meg til og trene med en bukse som denne!

Her kan du også lese en artikkel om buksen på KK.NO: http://www.kk.no/864610/treningsbuksen-som-gir-knallfin-rumpe

Og denne flotte sportstoppen som holder bysten på plass forhåpentligvis:

Trykk på bildet over om du likte denne 🙂

Gleder meg til og trene i gode treningsklær! 🙂

.:KarinaKilbo:.

 • Hege

  Jeg kjøpte en i hver farge i går 🙂 De sitter kjempegodt på, og er veldig behagelige. Tviler på om du blir misfornøyd med kjøpet 🙂

 • Ninabeth

  Buksen ser kjempefin ut:) Men er den høy i livet? Synes det meste av bukser, uansett hva de skal brukes til, er så korte i livet. Og det passer ikke slike som meg;)

  • Karina

   Ninabeth: Ja den skulle vist være ekstra høy i livet, ta en titt inn på nettsiden deres 🙂

   Hege: Ja jeg tror jeg blir kjempefornøyd, aldri gledet meg så mye til og få treningsklær i posten som nå 🙂

 • Haha! Morsom video! :L

  Gleder meg til å se dere på lørdag! Satser på at dere får fire tiere denne gangen! ^^

 • Gleeeeeder meg til å se Atle danse tango!!! 😀

 • Lykke til videre i konkuransen Anna,

   Jeg heier på deg  : )

  Katy

 • Jeg stemmer på deg Anna!

 • Anonym

  Hvor er du på Twitter???

 • Kollektivet er på Twitter med TV2_Kollektivet og Cess finner du på CessSN 🙂

 • Grattis med ny blogg! 🙂

 • Du snakker om OL-gull som om det er noe hellig. Det finnes tusenvis av tullesporter i OL som det deles ut medaljer for. Hadde Norge tatt gull i basketball for herrer, tennis for herrer eller noen av de store friidrettsøvelsene hadde det vært verdt å feire men ikke noen vits i å møte opp på rådhusplassen fordi en ”norsk” fekter har tatt OL-gull i en sport han selv innrømmer at han ikke kan leve av (og faktisk taper penger på å drive med)  

 • Anonym

  Fest kan jeg være enig i!! Men at sølvheltrn i fekting skal få gate oppkalt etter seg syntes jeg at blir for dumt. Ok, medalje-vinnere gjør en fantastisk innsats(spesielt bartoczeski eller hva han heter), men det er dette de trener for. Og ingen andre av befolkningen untatt fektere og familien hans tjene på dt. Verden blir ikke akkurat et bedre sted pga noen idrettsprestasjoner. Det er som å si at henrik ingerbrigtsen(løperen) fortjener en gate pga hans EM-gull og 5.plass i OL. Jeg mener at det er to idrettsprestasjoner som er like store som Bartoczeski sin. I tillegg hvis alle idrettshelter skulle få gater opplalt etter seg så hadde nok Karl Johan hett Ole Eibar Bjørndalens gate eller noe sånt. Det finnes sikkert heller ikke nok gater til det i Norge.

  Men du mener at håndballjentene osv fortjener flere ting. Men de har jo fått kjendisstatus og OL-medaljer. Jeg hadde vært fornøyd med det.

  Men hva er bedre med håndballjentened gull enn f.eks alle gullene til Petter Northug, Marit Bjørgen osv? Fortjener f.eks Ole Gunnar Solskjær en gate pga hans fotballkarriere? Like stor bedrift det som håndballjentenes gull f.eks mener jeg. Han avgjorde tross alt en CL-finale:)

 • Eg veit ikkje med dokke andre. Men dersom det hadde blitt lagt tilrette for en fest der eeeeeeeeg kan få feste med håndballjentene, så sier ikkje eg nei til det. Sjøl om det er MINE skattepenga som går til å betale for det. Stå på jenter!

 • Anonym

  Jeg er helt enig at blir gjort for lita stas i Norge på gode idrettsutøvre når de kommer hjem med gull.Det er jo ikke ofte det skjer iallefall under sommer OL.
  Men jeg er helt sikker på at hvis Norge noen gang skulle komme hjem med et EM gull eller VM gull i fotball,ja da hadde det blitt stor motakelse.
  Hvorfor?
  Jo,det er så mye penger i omløp i fotball.
  Frank 

 • Vi skal heie, Marit! Vær du sikker!!!

 • Vi skal både stemme og heie,! Marit 🙂 Dette kommer til å gå så bra! Lykke til 🙂

 • den var genial 

 • Anonym

  Trenger vell ikke å jobbe som fotballekspert for å vite at Hangeland ikke er god nok for United! 

 • Mener han er bedre enn Evans, Smalling, Ferdinand, og muligens Jones. Syns han er god nok, men at han heller burde fortsette i Fulham, muligens få seg en testimonial kamp når han legger opp.

 • sara hermansen

  morsom du linni:D:D

 • Killerkane

  For en patetisk blogger. Har ikke Hangeland gjennom en rekke år bevist at han holder et høyt nivå, både som kaptein (!) på premiere league-laget Fulham, og internasjonalt, med landslaget? Hangeland er god nok, og hans seriøsitet og gode holdninger er et annet moment som tilsier at han passer i en storklubb.

 • varemerke info

  Hotellkongen fikk merke at det kan koste å ikke registrere etvaremerke darettighetene til navnet “The Thief” skulle avgjøres. Hotellet åpnet i januar 2013,men Stordalen søkte aldri om varemerkebeskyttelse. Tabben ble heller kostbar.