14.03.11

Dagens trening var en herlig skitur på ca 1 mil! Nyter snøen mens jeg fortsatt kan, men må si jeg gleder meg masse til jeg kan begynne og sykle ute igjen! 🙂

Glemte og ta med kamera, så ble dessverre ingen bilder. Men skal prøve og få tatt noen bilder senere en dag når jeg skal på skitur igjen!

Ønsker alle en fortsatt god kveld!

.:KarinaKilbo:.

 • Anonym

  http://www.vargas12.com/2011/10/maria-mohn-jeg-lever-ut-drommen-i-idol/

  Fredag 28. oktober kl 2030 står Norge stille, ikke en bil å se på veiene, ikke et menneske å se i gatene. Det er ikke ewt menneske å se. 

  Alle sitter å ser på IDOL, og Maria Mohn som trollbinder sitt publikum igjen.

  Ikke glem å stemme på Norges neste IDOL.

 • Så gøy med videoer fra treningene! Det liker vi 😀
   

 • herlige Tore! boody boody boody!

 • Jorun Holstad

  Skal de yngre stemme så må de få vite HVA de faktisk stemmer på! Det er jammen ikke lett å få tak når det en hører mest av i en valgkamp er at partiene kjefter på hverandre – og spesielt sittende regjering, i stedet for å komme med konstruktive forslag på HVORDAN noe skal løses.
  Om partien hadde fokusert mer på sitt program og fått dette klart frem – også utenom valgkamp, tror jeg nok at den politiske interessen hadde steget – både blant de yngre, innvandrere og de eldre.

  Og i valgkmapen kan det være en idé å bruke utrykket å “jobbe for …… så godt de kan” mer enn å kaste lovnader rundt seg om å gjøre noe som de risikerer å ikke få igjennom.

 • Tom

  Her er min historie!

  På ungdomskolen viste jeg ikke hvilket yrke jeg hadde lyst til å studere. Så jeg snakket med rådgiver og hun mente at jeg burde ta helse og sosial fag. Så dum som jeg var stolte jeg blindt på rådgiveren. I 3 år var jeg den eneste gutten i klassen. Jeg hadde ingen jentevenner fordi jeg rett og slett ikke var kjekk. Jeg spurte noen av jentene for å bli med på kino og se på film og prøvde å bli kjent med dem. De trodde jeg spurte dem ut på en date. Så i 3 hele år hadde jeg ingen venner på videregående, men jeg fullførte utdanningen. Jeg er utdannet helsesekretær og hater utdanningen min. Jeg jobber nå som vekter istedenfor det jeg er utdannet til.

  Jeg synes at alle gutter som har fullført helse og sosial utdanning [Kvinnefag] skal få 100000 kroner som gratulasjon for at de tok en kvinne dominert yrke. I tillegg gikk de fleste gutter gjennom 3 år med helvete uten venner. Det er ikke lett å bli venner med jenter. Spesielt hvis man er den eneste gutten i klassen. 1 gutt og 4 klasser med jenter. Det fungerer ikke noe særlig bra. Jeg hadde lite sosial status og var ikke så kjekk. Derfor har jeg 0000000 jentevenner. Jeg prøvde mitt beste å bli venn med jentene i klassen. De vraket meg rett og slett og brydde veldig lite om hvordan jeg hadde det på skolen.

  Mitt råd er. Aldri stol på noen andre enn deg selv.

 • Regjeringsskifte

  Det er påtide at man ikke arver politiske meninger slik AP velgerne gjør, det er nesten tragikomisk…….tenk selv sosialister, og er det ikke arv så tror dere alt Jensern sier….puh

  • Demo_kraten

   Ja, for sånn er det selvsagt ikke på høyresiden, at man “arver politiske meninger” ? Hvor store skylapper er det mulig å ha da?

   • Regjeringsskifte

    jeg kommer fra en arbeiderparti familie……men forstod tidlig etter man starter egne virksomheter hvor jeg lå nærmest, og du har ikke skylapper, du har bind for øya

    • Demo_kraten

     Har du ikke annet å komme med enn personangrep ? Patetisk.

 • Jan Haugen

  Etter hvert som “alle som husker Gerhardsen” faller bort vil AP minske kraftig på oppslutningen. Nå har jo Jens klart det kunststykket å drive bort tusener av AP-velgere, noen har gått til andre, mere realistiske partier (borgerlige) andre sitter på gjerdet/i sofaen og rister på hodet over kanskje den svakeste regjeringen vi har hatt siden krigen…

  Den R/G smørja har hatt tidenes største pott å fordele, men istedenfor fornyelse og fremtidsretting har de kastet bort pengene på fjas… Herunder mer enn 1 milliard på konsulenter og PR-rådgivere.

  Før APene innser at landet består av flere enn de 25 – 27% som stemmer på Jens, har de ikke noe i regjeringskontorene å gjøre. Synes du denne påstanden er hard; Les gjennom GJØRV-rapporten !

  Makan til såpekokeri som det Jens har stått for i 8 år har landet aldri sett

  Håper de får mange års hvile i opposisjon……………………………………….