• Gode og objektive ord om en kamp som fort kan stå igjen som en av de bedre etter mesterskapet.

  Vi må heller ikke glemme måten Tyskland “rir i land” seieren på. Etter Nederlands mål makter nederlenderne nesten ikke å vinne tilbake ballen, og de gangene de gjør det, er Tyskland i total balanse med én gang. Det tyskerne drev med de siste 10-15 minuttene vitnet om et sterkt kollektiv, og de utviste rutine fra ypperste nivå.

 • Bra skrevet, Kim! Hva er det med deg og midtstoppere?;-)

  Tyskland har skjønt det mange lag ikke har..Istedenfor å legge seg bakpå å “vente” på Nederland (som stort sett alle lag gjør når de leder) skal trykke på de siste 10, velger de å heller holde kula i laget. Dette klarer de samtidig som det går fremover i lengderetning! Imponerende. På den andre siden er vel ikke mange lag i verden som har kvalitet heller til å spille slik. Som Solheim sier, veldig sterkt!

 • Bra skrevet!

  Opparbeidet til Bastian, som tvinger fram et tilbakespill til Stekelenburg, som klose lukter og nesten klarer å dytte i mål. Fantastisk innsats! 
  Jeg tror på Tysk seier i EM!

 • InfamousBryn24

  Boateng har lært hvordan man skal blokkere skudd av John Terry! Har man baller av stål og et stort hjertet for laget lukker man aldri øyne og kaster seg all-in foran skuddet! Herlig artikkel 🙂

 • Thomas Emil Fallet

  Nederland spilte en forferdelig kamp! Etter 0-1 falt viljen bort og lagmoralen i bånn! Kroppspråket til 10 hollendere var ikke til å ta feil av, og det er klart at det er noe som lugger utenfor banen. Sneijder var den eneste ned vilje av de oransje, og som han kjeftet på sine egne, han var tidvis forbannet på mangelen på vilje hos lagkameratene sine. Poenget mitt er uansett at, ja tyskland er bra, men de har ikke overbevist like mye som alle skal ha det til. Nederland spilte elendig!
  Og forresten kim robin, stekelburg burde tatt gomez sin andre scoring, ikke bli for revet med – enda!

  • Hei,

   Jeg er helt enig i at Nederland ikke henger med etter at de slipper inn 1-0, og har heller ikke skrevet annet. Jeg har dog skrevet at de før baklengs så absolutt er med, og det står jeg 100% inne for.

   Tyskland var BRA, uten tvil. Så kan man selvfølgelig si at Nederland lar de være bra også. Men det er en veldig fin egenskap å unne andre suksess, faktisk se at andre var bedre. Noen ganger er det greit å løfte hånda i været og si: Vi tapte mot et bedre lag! De var bedre!

   Når det gjelder å overbevise. I første kampen synes jeg ikke de gjør det,selv om de defensivt er sterke. I kampen mot Nederland synes jeg de overbeviser. Så kan det være en kombinasjon av at Nederland er svake, og at Tyskland er gode. Er vi uenige om det, ja så klarer jeg fint det 🙂

   Burde tatt…Tja, jeg vurderte den frem og tilbake. Jeg vet ikke om han burde, men han kunne tatt den ja. Han går tidlig ned og blir lurt litt. Men samtidig er jeg ganske sikker på at hvis du har en favorittspiller som scorer et slikt mål, ja så vil du fort kunne si: Det var en fin scoring!

 • Anonym

  Tyskland er gode helt til Xavi og Iniesta står på motsatt banehavldel, da er det natta.

 • Frank Tobiassen

  Jeg synes det er like fascinerende med disse TV2 reporterne som klasker til med et skikkelig tips (etter at Tyskland som eneste lag allerede har vunnet de 2 første kampene).

  Få litt baller og ta disse tipsene FØR fundamentet er lagt.  Det er jo dette dere “ekspertkommentatorer” er til for.  Ikke fortelle oss noe vi allerede ser.

  I tillegg liker vi jo også Claus Lundekvam som 10 runder før slutt i Premier League, klasker til med et tips om at han tror det er 4 lag som kan stikke av med gullet.  City, United, Arsenal eller kanskje til og med jokeren Tottenham.

 • Vinner dom finalen, har dom blit EM -MESTER , ET AV LAGA SOM GÅR VIDRE VINNER ,

 • Anonym

  Hei flinke Hanne..

  Jeg syns du var superbra, men det jeg lurer på er hvilken sang dere danset til..

  Stå på videre.

  Hilsen Hanne..

 • Danserna som Linni och Calle Sterner har inte hållit samma klass son svenska Lets dance vet inte varför kanske för att man inte ser hela programmet. Det går ju inte se även med sumo.

 • Venstre har i alle fall effektivt utelukka seg sjøl for vurdering av min stemme. For all framtid.

 • fornuften22

  Statsministeren er utenfor hoppkanten og svever nedover nå.
  Nå er det bare å vente på lengden og stilkarakterene.
  Et forsøk på å snu nå vil ødelegge stilkarakteren i alle fall.
  Nå må statsminister Jens Stoltenberg stå løpet ut eller fortsette svevet nedover.
  Lengden vil neppe bli ny rekord for Ap, men han kan klare å hoppe med stil og lande uten et stygt fall.
  For statsminister Jens Stoltenberg blir åtte år med makten som statsminister en stor seier for Stoltenberg uansett.
  Det rødgrønne prosjektet går mot slutten.
  Og SV og Sp drar ned lengden eller resultatet selv om statsministeren holder på stilen og står løpet ut.

  • Frank Øien

   Jens står hele veien