Lørdag

Hei!

Kjempefint vær ute! Sola skinner og helt blå himmel. Har vært og trent 60 min egentrening i dag, 10 min oppvarming på tredemølle og 50 min på ellipsemaskin! Det kjentes utrolig godt i lårene. Også var det gøy i tillegg! 🙂

Det er også en treningsform som er veldig skånsomt for knærne, 🙂 Men sliten ble jeg, ble helt gjennomvåt, men da kan jeg ha god samvittighet etterpå hvertfall!

Håper alle får en flott lørdag, og fortsatt god helg!


.:KarinaKilbo:.

 • Anonym

  helt enig!

 • Anonym

  Er dette en ny måte å si “Neste år” på..?

 • Per Fekt

  For Liverpool gjør det ingenting at to av Mesterliga-konkurrentene ikke har hatt en minneverdig sommer. Selv om Kenny Dalglish ikke rår over en komplett spillerstall, har de likevel tatt flere steg i løpet av ferien. Manageren har i hovedsak fått tak i de britiske spillerne han ville ha – i hvert fall i midtbaneleddet. Charlie Adam, Stewart Downing og Jordan Henderson er kanskje ikke de hotteste i Europa, men de gir Liverpool sårt tiltrengte kvaliteter og bredde.
  Vilke kamper i sommer er egentlig minneverdig for Liverpool?

  • Ville vært mer skremmende for Liverpools del om dem vant alle pre seasson kampene med mye. Lover godt for resten av sesongen at dem er tunge i beina i oppkjøringen, betyr at dem har trent hardt, lagt et solid grunnlag.

 • Liverpool kommer aldri foran Arsenal på tabellen, Fabregas eller ei. Framover ser Arsenal minst like bra ut som i fjor, med Van Persie i storslag, og Gervinho som har startet bra i Pre-season. Fabregas var skadet i store deler av fjorårssesongen, så det trenger ikke ha mye å si. Når man i tillegg har fått inn igjen Vermaelen i forsvaret, ser laget bedre ut enn det gjorde på samme tid i fjor. Trenger bare en solid makker til Vermaelen.

  • liverpool har ett godt nok lag til og ta 3-4 fjerde plassen 😀

  • Så lenge Arsenal ikke begynner å bruke penger så ser det Dårlig ut for Dem.

  • Ingen tvil om at dere blir skumle også i år, men jeg mener det er avhengig av at Nasri og Fabregas blir, eller i det minste en av dem, drar begge to vil Arsenal slite. Men dere er også avhengige av å kjøpe en venstreback og kanskje også en stopper av klasse? Keeperen har jeg ikke sett mye av, men hører han skal være svært lovende, så det er ikke mye som skal til før det kan gå hele veien.

   Når det er sagt, jeg tror dere har det største forbedringspotensialet deres i å spille litt mer direkte, komme rundt på kant og få slått innlegg til spissene. Jeg mener å ha sett at det er svært få som fyller opp i boks når dere kommer rundt på kantene, de fleste legger seg rett utenfor 16-meteren, da blir det for trangt… varier spillet mer og dere kommer ikke til å gå på blemmer mot lagene som skjønner hvordan de skal forsvare seg mot spillet deres!

 • Anonym

  Bra lesning 😀

 • Anonym

  Et desperat forsøk fra en Manchester United-supporter til å fremstå som nøytral. Latterlig. 

  • Anonym

   Man kan heie på et lag, og fremdeles være nøytral i den store helheten.

 • Arsenal blir undervurdert år etter år. Denne sesongen har vi forhåpentligvis van Persie, Vermaelen og Ramsey skadefri i tillegg. Beholder vi Cesc og Nasri er Arsenal en klar gullkandidat! Men for all del, tipp Arsenal utenfor topp 4… Jeg ler!

  • Nok en Arsenal-supporter med null selvinnsikt?

   • Null selvinnsikt? Med en skadefri tropp er Arsenal det beste laget i ligaen. Desverre er flere av spillerene våre laget av kjeks. Og som sagt, beholder vi Cesc og Nasri er vi en gullkandidat. Men bare fortsett undervurder oss. Igjen; jeg ler!

    • Håper virkelig ikke du mener det du skriver her. Dere har ikke den sterkeste troppen i serien, men er en kandidat til medaljer, og med litt flaks, gull. Men hvis man ser på troppene har både Chelsea, Man. United og Man. City en sterkere tropp. For all del, en meget sterk tropp hos Arsenal, spesielt med Cesc og Nasri, men Spurs om de beholder Modric er en omtrent like sterk tropp, selv om de kanskje mangler en målgarantist. Liverpool trenger større styrke i forsvar for å komme opp på de andre fems nivå, men er likevel en sterk kandidat til topp 4, av grunnene som nevnes over.

     YNWA

    • Undervurdere dere igjen ? dere har ikke vunnet noe på 7 år … det nærmeste dere har kommet et trofe på de årene er i Ligacupen men der tapte dere mot Birmingham ….

 • 19champions

  Med de kampene dehadde i summeren, lukter faktisk bæsj av liverpool. De venter at andre lag skal miste sine spillere og ikke at de selv skal bli bedre. 1- Man United. 2-Chelsea 3- Arsenal.4-Tottenham……..19/20city/liverpool

  • Anonym

   Lukter jeg United fan?

  • Anonym

   helt enig i at city og liverpool komme på 19-ende og 20-ende plass! naaaat

  • Anonym

   jeg hadde heller sett Chelsea på 1. de 2 neste plassene av liverpool og arsenal, samma hvem av de som får 2 eller 3, og tottenham og city kan krangle om 4 plassen. Og man u på 20 plass.. det er drømmen. men jeg tror at i år så er det 4 lag som alle kan ta 1 plass. det står mellom chelsea,man u,city og arsenal. det kommer til og bli lite rom for tap i år. men både tottenham og liverpool kan lure seg inn blandt topp 4 hvis ting går på skinner for dem og noen av de andre lagene gjør det dårligere enn forventet.

 • 19champions

  Takk å pris at Alsaker går(?). Premier league studio driver med snikliverpoolisering og anti Man United. Hele veien blir enten Owe eller Phill Thompsom invitert til studio.

  • Alsaker er sammen med Kenneth Fredheim Norges beste kommentator. Han er nøytral, og har et bra engasjemang, samtidig som han ikke er usikker når han kommenterer. (Tro meg, det at han er Liverpool fan betyr ikke at han ikke er nøytral, og er umulig å høre noe galt om Man United generelt. Han er objektiv!!) 
   Jeg har også respekt for Jon Martin, ettersom det virker som om han gjør god research, men du har det bare fordi han er Man United fan… Samtidig som du vil bli kvitt alsaker fordi han er Liverpool fan. Serriøst, skaff deg noe bedre å finne på!

 • 19champions

  Jeg har stor respekt for Jon Martin, det skulle bare mangle.

 • Liverpool kan nok raskt komme til å ta fjerdeplassen i år ja, men de er avhengige av at de får hentet inn en solid venstreback, og kanskje også en stopper om de skal klare dette. Det er for tynt der bak med spillere som er på hell og/eller sliter mye med skader. Skal man hevde seg i serien er man avhengige av bredde på alle plasser, og det mangler dessverre Liverpool… Vi burde også vurdere å investere i en spiss/kant som kan spille på høyresiden av midtbanen. Når det er sagt kan jo både Gerrard og Henderson fylle den rollen, så om man får tak i et par forsvarsspillere ser stallen temmelig komplett ut! Tror dog at Aquilani kan være en mann som kan være avgjørende for om vi klarer å ta oss inn blant topp 4, om han får bli da vel og merke…

 • Det er godkjent at du snakker fint om scouserne Jon Martin siden det er så objektivt og også siden det nå er jobben din, men ikke glem at blodet er djevelsk rødt!

 • Anonym

  Du lukter vertfall ikke mesterliga av preseason, tapte 3-0 mot hull og galatasaray og spilte 3-3 mot vålerenga.

  • Anonym

   Du forstår ikke at manageren tester ut systemer og spiller i ulike posisjoner i TRENINGSKAMPER du? 😉
   YNWA

   • Anonym

    You’ll never win again! Sorry laget deres er ikke godt nok..

 • Liverpool FC er vanskelig å spå på i sesongen 2011-2012. Laget kan like godt vinne Pl som at laget havner på en femte eller sjette plass. Men det som taler for Liverpool, er at laget er definert som underdogs og har mindre belastende kampprogram enn de øvrige i 4-klanen. Det kan fort ende med suksess. Jeg tror det. Man C ramler og snubler ofte og vinner nok ikke PL. Favoritt? Umulig å tippe. Spennende blir det.

 • Anonym

  Det er vanvittig mange spekulasjoner om Liverpool for tiden. I forhold til spillere inn og ut, i forhold til ligaplassering kommende sesong og ikke minst i forhold til en sårt tiltrengt ny stadion.
  Veldig spennende for oss som er Liverpool supportere, men det slår meg at optimismen kanskje er i overkant stor.

  Siden Januar har vi hentet 5 gode spillere. ( Carroll, Suarez, Adam, Downing, Henderson) Av disse er det vel Henderson og Carroll som har mest å bevise av den grunn at de fortsatt er unge samtidig som prestasjonene til Carroll fra januar og Henderson i fjor, ikke var toppklasse.
  Dersom vi selger Cole, Aquliani, Meireles, Insua bør vi, etter min mening, forsterke med noen “squad players”
  Poulsen kan vi gjerne gi bort eller betale for å bli kvitt slik som med Jovanovic.

  Vi skal også huske på at det i en potensiell start oppstilling vil være 5-6 spillere som ikke har spilt sammen i mer enn maks 6 måneder. Er det nok tid til å skape et lag som jobber for hverandre og går i krigen for LFC? Kanskje er Kenny Daglish og Steve Clarke de som har kapasiteten ti lå klare dette?

  Inntoget til Kenny Daglish i Januar er det mest positive som har skjedd i LFC på lang tid og resultatene han og Steve Clarke fikk med det laget LFC hadde i fjor var enestående.
  Dersom man klarer å opprettholde den optimismen Kenny genererte og samtidig få en fornyet tro på det man driver med i fotballklubben, kan dette føre til CL plass, men det er ikke noe automatikk i dette. Det er mange lag som er aktuelle for den viktige 4. plassen og forhåpentligvis er Liverpool der oppe når vi skriver Mai 2012.

  Forsiktig optimist er vel en bra betegnelse på undertegnede og med marginer og flyt kan vi være helt der oppe.

 • Anonym

  1. Manchester United
  2. Chelsea
  3. Manchester City
  4. Tottenham
  5. Liverpool
  6. Arsenal

 • United, Chelsea, City, Arsenal og Tottenham har alle i skrivende stund bedre spillerstaller enn Liverpool. Så nei, det lukter ikke CL av Liverpool. Var på UIlevåll og så Enga – LFC. Skremmende at en midtbane til ca £50 millioner ikke klarer å herje med Vålerenga 2/Follo.

 • Husk at dato IKKE skrives med skråstrek i norsk. 

  http://www.korrekturavdelingen.no/K4datoaar.htm

 • Marianne Billing

  Hei Mah-Rukh. Veldig fint innlegg. Rart å høre denne historien igjen, for den gjorde veldig sterkt inntrykk på meg den gangen det skjedde. Leste om det i avisen, og ble vanvittig imponert over at et så ungt menneske kunne si ifra med så sterk stemme. Det var rett og slett inspirerende. Husker du ba Carl I Hagen komme på besøk. Han var sitt vanlige oljeglatte selv. Jeg syntes du var veldig tøff og modig. Da du fikk sommerjobb, og ble kollegaen min i Aftenposten, visste jeg derfor hvem du var. Har fulgt med på deg siden, både i Dagbladet og i TV2. Ble veldig glad på dine vegne da du fikk jobben som nyhetsanker. For du er en dyktig dame. Hyggelig om du vil følge meg tilbake på twitter @miramar68

 • Anonym

  Strålende skrevet, sterk personlighet!

 • Anonym

  Nice post.

    Young people, positive attitudes are the key to our future.

 • Anonym

  Jeg husker også dette oppslaget! Når jeg nå leser hva du skriver,så husker jeg hvor sterkt inntrykk det gjorde den gang. Sett i lys av det som skjedde 22.juli blir historien din om mulig enda sterkere. Vi har hatt så mye vondt den siste måneden. Min eldste datter spurte meg en dag om livet noen gang ville bli det samme. Jeg svarte at livet nok aldri ville bli det samme,men det vi kan håpe er at noe godt kommer ut av det. Når jeg skjønner at du er den samme deg som sitter som nyhetsanker  hos TV 2 nå,så øyner jeg virkelig håp!! Lykke til videre:-)

 • Anonym

  Du e jette cool:)

 • iselin-remmen

  🙂

 • Anonym

  Jag röstade på er. 🙂 Jeg skal være ærlig å si at du danset jette bra, Selv om du ser fantastisk bra ut og er knall trent så hadde jeg kansje trodd at du var lite mer “stiv” på rytme. Men nei. Du overasket denne norsk/svenske latinoen:) Du er en favorit!! 🙂  

  Mucho se gusto

 • Lukter det fortsatt CL av Liverpool?
  Og burde det ikke heller være viktigere for lag som f.eks Tottenham å beholde nøkkelspillere? Nettopp fordi de har noe å bygge videre på. Det er neppe en fordel for Liverpool.
  Er det ikke heller Liverpool som er desperate og i villredet? Med kjøp av Carroll og Henderson til en “ublu” pris. Og hvor begge har sine klare begrensninger. En Adam som også i forrige sesong viste at han har solide problemer med tempoet mot de gode lagene i PL.
  Utover det viser Mr. Dalglish svakhet i valg av spillere.

 • Hehe, hottere stuff enn gutter fra bondelandet i Nordre Vestfold finnes neppe !!! 🙂

 • Always hot 😉

 • Peter Bering

  Ap burde samarbeide med V og KF samt Sp.

  • Psilly

   Oi oi oi, da snakker vi, en rød-grønn-gul Arbeiderpartiregjering, tror du vi hade fått tilbake statskirken?

   • Peter Bering

    Nei, men det hadde blitt en katastrofe av uforminsket muslimsk invasjon og grenseløst hykleri. Det er mulig at alle disse fire partiene allerede tenker på samarbeid. Velkommen Noristan.

  • Chris Jensen

   Etter åtte år burde småpatiene ha lært at man ikke ‘samarbeider’ med AP. Man gjør som AP sier, ellers får man smake pisken.

   En hovedgrunn til at SV gjør det dårlig er at de som ønsker SVs politikk har skjønt at det får man ikke ved å stemme SV.