Tusen takk for meg!!!

Dette blogginnlegget skulle jo kommet for en uke siden, men det tok sin tid å lande, gitt 🙂

Jeg tror jeg kunne skrevet bok om alt dette, det har vært et eventyr der jeg har kjent på absolutt alle følelser i kroppen. Sjeleglad for å ha fått mitt livs største mulighet, forbanna for at jeg ikke har klart å prestere godt nok, frustrert over feilsitering i media, savn etter barna, kjærlighet til de andre nydelige deltagerne – jeg kunne holdt på en stund til 😉

Jeg har i stedet laget en film med litt bilder og med sangen jeg sang på IDOL plata som fulgte med Se&Hør forrige uke. Jeg elsket å være i studio og jeg LOVER at jeg skal lage en plate til! (Jeg lagde en plate for egne midler i fjor, den heter “Bli med meg” for de som er interessert:))

[youtube T6oGaQtZGMs]

Lykke til, dere som nå er igjen!!! Jeg tror og håper det blir Jenny som stikker av med seieren 🙂

See ya!

 • Marius Martinsen

  Dette blir spennende frem mot Sotsji:D Forza Norges iskrigere:D

 • Guest

  Det blier spennende frem mot Sotsji:D

 • En stor fan!

  hvis du skulle vært en frukt hvilken og hvorfor?

 • frida

  hva det fløut og synge til egor

 • Anonym

  Du er flink til og danse 🙂 kan du si noe du nesten ikke tør og si???

 • hei maria synd at du røk ut jeg har heiet og stemt på deg skal hjelpe deg og andre å vinner yje.

 • amiin ismail

  Kakuta – Malouda

 • Totalt enig!
  Er ingen hensikt å hente en 34 åring om man ikke har en langtidsplan vel?
  Veldig bra summert opp Jonas, trenger egentlig ikke si mer

 • Anonym

   Vel, Boas ble mest sannsynlig ansatt på grunnlag av at hans filosofi harmonerte med Abro sine ambisjoner, og hans visjoner om hvordan Chelsea skulle se ut. Abro sine visjoner om hvordan kjærlighetsbarnet hans skal fremstå har lenge vært i utakt med både trenere og spillere. Jeg vil påstå at det var dette som var den bakenforliggende årsaken til Mourinho sin bortgang fra klubben, den tunge perioden før Mourinho ble avløst/enighet fra sin kontrakt var bare en legitim unnskyldning.

  Nå har Abro famlet i mørket en stund, og den ene treneren etter den andre har fått smakt sverdet. Nå har Chelsea oppnådd fantastiske resultater i denne perioden, men symptomene på at noe ikke har vært helt bra har vært der hele veien. Slik jeg husker det var Chelsea veldig gjennombruddshissige i starten av Mourinho sin periode, men utviklet seg til å bli et kalkulerende maskineri. Det har vært perioder hvor spillet har vært bedre, men jeg synes i det hele tatt at man ikke har utviklet seg nok fra den siste perioden med Mourinho som sjef. Endog har de hatt så mye kvalitet i laget at disse lagmessige svakhetene har blitt kamuflert.

  Endog blir disse svakhetene veldig tydlig når disse bærebjelkene taper seg i kvalitet og innstilling. Når man sådan ansetter en trener som har til hensikt å spille en stil som krever mer bevegelse, større forflyttningsevne, høyere tempo og mer fleksibilitet, ja da kan man lett hente metaforer fra starten av den industrielle revolusjonen. Disse bærebjelkene som en gang var så viktige sliter med å omstille seg, men samtidig er egoet altfor stort til å være ydmyk, og da blir det fort konflikter. Til forskjell fra blant annet Giggs og Scholes som ikke sutret, men fant ut at hvis de skulle være med på det her måtte man stikke fingern i jorda og utvikle seg videre.

  For denne forandringen vil og må komme, og skal man da kvitte seg med det som representerer framtiden, eller skal man tviholde på en gammel storhet som ikke vil omstille seg? Det er imperier som har gått til grunne pågrunn av en slik stahet, og da kan vel også Chelsea gjøre det hvis man ikke gjør noe med det. Denne prosessen burde startet for lenge siden, men nå har man overlatt ansvaret til en en forholdsvis urutinert trener, og utad får han bemerkelsesverdig lite støtte. For den neste treneren må ta akkurat den samme kampen, hvis Boas blir den tapende part, om ikke Chelsea vil råtne på rot.

 • FEIL 

  Lukaku – Drogba
   – Malouda
  McEachran – Lampard
  Bertrand – A. Cole
  det er så mye spennende som kommer opp fra reservelaget/u18 nå må de få tillit for det er de som brenner for klubben ikke dyre overprisede primadonnaer

 • Feil. Andre Villas-Boas ville hente Moutinho, Pereira og Falcao. Det var hans største ønsker! Han ville bygge et helt nytt lag, med en helt ny filosofi. den kjedelige diamant formede 4-4-2 formasjonen som Chelsea har brukt siden Mourinhos dager skulle erstattes med en angrepsvillig 4-3-3. og jeg tror at han hele tiden har innsett at Terry og Lampard ikke passer inn i det systemet, derfor ville han ha Porto-spillere han kjente godt fra før og som kjente hans filosofi. I stede for Moutinho kom Meireles, Falcao glapp, og i stede blei Lukaku hentet inn. Her mener jeg første del av planen hans sviktet. det faktum at Meireles ble et hastekjøp på overgangsvinduets siste dag mener jeg også styrker min teori. Cahill ble for dyr for Chelsea i sommer, da Bolton priset han til 20 millioner pund, men nå er han på plass og Chelsea har en fantastisk ballsikker og spillende duo i han og Luiz.

  Jeg har sakt at Boas trenger tid, og at ikke all skylden skal legges på han, for Chelsea er faktisk like dårlig og like lite samspilt som forrige sesong. Ryggraden må knekkes opp. Terry, Lampard, Cole, Cech og Drogba har for mye makt, og noen av dem, om ikke alle, burde sendes på dør. På samme måte som Alex Ferguson har kvittet seg med verdensklassespillere som Nistelrooy, Stam, Beckham og Keane fordi han mente de så på seg selv som større en klubben. 

 • Anonym

  SuperSerber 😉 den likte jeg

 • Anonym

  Det er ikke “gammeldags” at 34 år og ingen erfaring som toppspiller kan bli problematisk i en klubb som har vært blant topp tre de siste 5 årene minst, når laget ikke leverer.

  Det er riktignok mange av dem som er mett, og over “the top”. Det er også et faktum at laget har fremstått helt uten fasong i store perioder, og hvis disse spillerne vender seg mot treneren er det uansett et merkelig argument at spillerne må gå, selv om det selvsagt er i en annen kontekst.

  Dette er stallen han har fått utlevert, og det er ikke noe som heter at “dersom og hvis” han hadde fått muligheten til å fornye laget, ville det sett annerledes ut. Ingen manager får alle sine ønsker oppfylt, og sjangsen for at dette laget skal bare være en “midlertidig” løsning til Villa Boas har fått fornyet og spilt inn en ny tropp er lik null.

  Han ble hentet for å levere med dette laget, og det makter han ikke.Det er sikkert dønn “urettferdig”, men slik er altså virkeligheten i dette gamet..

 • Anonym

  Som Chelsea-supporter er jeg ikke interessert i å bare kjøpe inn stjerner som vi tidligere har gjort, spesielt ikke utenlandske spillere. For at laget skal ha noe sjel og supportere skal kunne kjenne seg igjen i laget, så trenger vi å bruke fler av spillerne fra ungdomsakademiet vårt! Sturridge var et røverkjøp da han ikke fikk spilletid i City, McEachran har et stort talent, Bertrand har vist seg som en fremtidens Ashley Cole. Men problemet er at ingen av disse spillerne vil bli stjerner uten å få spille kamper!

 • Eh? Jo, det er krise, vi spiller elendig og ligger altså på en femteplass..uten CL neste år, er det fullstendig krise både sportslig og økonomisk. Chelsea har investert MYE og hvis vi ikke klarer å kvalifisere oss for CL, er det trist, tragisk.

  Rafa er forøvrig ikke på vei. Ikke er han velkommen heller.

 • Håkon Sørnes

  Det er ingen spillere som er større en klubben uansett. Og når spillerne ikke passer eller hører etter treneren så må de ut, gutta du nevner her er kanskje fortsatt gode men de går imot AVB. Jobben hans blir ekstremt vanskelig da. Tror heller ikke det er taktikken til AVB som er feil, tror det er spillerne som ikke klarer å utføre den rett. Nei, syns AVB må vise hvem som er sjef, send gutta som går imot han egentrening. Stein hard intervall vær eneste dag helt til de hører etter, funker ikke det er det bare å selge!

 • Pato – Drogba
  Podolski – Malouda
  Moutinho – Lampard
  Baines – A. Cole

 • Når Mancini benket Tevez fikk han skryt, når AVB benker Cole, Lampard og Essien for han straff.
  Galskap

 • Siste nå er Rafael Benitez på vei til Chelsea !  Chelsea kommer grusomt tilbake 2012-13:) Voksne spillere med hår på bryste skal ha makt i garderoben . Spillere som John og Frank er trenere i Chelsea om få år.Chelsea vil alltid være et lag som svinger i prestasjonene og vi tar noen nedturer.Vi som holder med Chelsea er vant med opp og ned turer:) Nå er det lit slit men ingen krise. Come on Chelsea:)

 • Enig! Selv om jeg smått har hatt litt tro på Kalou om han hadde fått mer spilletid haha!

 • Som Chelsea-fan kunne jeg ikke vært mer enig. Det er for mye søppel i Chelsea-stallen. Vi har en spiss som ikke scorer. En av verdens beste keepere som har begynt å lekke som en sil. En forsvarsmur som blir revet ned fort som fy. Og et midtbaneledd som sliter med kreativiteten. Jeg vet ikke hvem som har skylda, spilllerene eller Villas-Boas. 

  Å vinne trofeer en sesong betyr ikke at man alltid kommer til å vinne trofeer. AVB kom nok inn litt for tidlig i Chelsea. At han kommer til å bli solid om 20 år er det ingen tvil om dersom han fremdeles er i live. Men Abramovitsj er neppe så tålmodig! Kjøpet av Fernando Torres og Chelseas managerhistorikk viser det.

  Søppelet må vekk for å få Torres og Villas-Boas til å fungere. Jeg har liten tro på noen av dem, men tror Chelseas situasjon blir langt bedre om spillerene som er både over toppen og over 30 forsvinner. 
  Fra utsiden kan det se greit ut å beholde Lampard og Terry. Det er lojale Chelseagutter som brenner for laget først og fremst. Skulle de forsvinne så blir det til Kina eller til sin egen stue foran TV-skjermen. De som må vekk er derimot, Ashley Cole(langt over toppen, sesongen hans har vært begredelig), Didier Drogba forsvinner dit han for penger, Malouda MÅ ut. Bosingwa og Paolo Ferreira begredelige backer som taper hver eneste hodeduell. Passer fint på Juniorlaget til Haugesund.

  Tv2 skrev om stallrydding i sommer, og jeg ønsket så inderlig at det var sant! For nå skjer det, det som alle skrev i sommer. At AVB ikke klarer å holde the big boys i sjakk. Bli kvitt de spillerene som er nevnt. Få inn unge spillere som presterer og samtidig har en framtid i flere år. Hvorfor vi ikke brukte pengene på Aguero framfor Torres er fremdeles rart for mine øyne. Abramovitsj ser tydeligvis mer på navn enn på prestasjoner.

  Hva vi skal gjøre med spillere som Cech, Essien og ikke minst Luiz er vel mer uvisst men jeg har tro at de fremdeles har mulighet til å komme på et greit nivå.  

 • Sjansen for at Chelsea får Moutinho, Hulk og Falcao er vel heller små.. Tror de kan klare å sikre seg Hulk, og kanskje Moutinho! Falcao har nettopp forlatt Porto til fordel for Atletico, så tror ikke han blir å flytte på seg helt enda

 • Der tar du feil. Alle spillere går det an å bytte ut.
  Se på United, Roy Keane, blir for stor for klubben, da blir han solgt. Det har skjedd med fleire på United som har blitt “større” enn klubben.
  JT kan nok bli, men AC og FL kan byttes ut til bedre spillere som ikke er større enn klubben.
  AC og FL spiller som de ikke kan røres og det er feil.

 • Anonym

  Det er helt riktig det du skriver der, Jon Martin. Men det er ikke kun spillerne som har problemer, det er også en viss Jose Mourinho som går bak sin venn, AVB, og snakker med de sentrale spillerne, som igjen følger JM sine råd.. Det har helt klart ingenting med taktikken til AVB å gjøre om spillerne faktisk hadde fulgt rådene hans. Han vant cupen, serien OG Europa League med Porto i fjor, som ikke er noe dårlig lag. Det sier vel bare at han er en god manager om spillerne faktisk følger det han sier. 
  Så kommer det til det med spillerkjøp før sesongen og hva/hvem AVB hadde på ønskelista si.. Skal ikke si at det har så mye å si, men når Falcao er hovedmålet og Chelsea lar ham bli solgt til Atletico Madrid, for så å sende speidere på hver Atletico-kamp for å følge ham, så er det noe som ikke stemmer. AVB får penger av Abramovich, men får ikke brukt dem, grunnet at folk går i mot ham. Hadde han fått gjort som han ville, hadde dette vært oppstillinga til Chelsea i starten av neste år. 

  Cech

  Ivanovic – Cahill – Terry – Cole

  Meireles/Lampard – Moutinho – Mata

  Hulk – Falcao – Torres

  Det er vel ingen tvil om at dette laget kunne grust til og med City. Det er litt tvil i de bakre rekker, men når 3 engelskmenn og 1 superserber spiller sammen, så er kommunikasjonen mellom dem god. Luiz tar over for Terry etter hvert, men han må først og fremst lære seg språket for å ta det neste steget. 

  Takk

 • torillknutsen

  Hører du er god venn med Auto-Tune 🙂 Fin sang da

 • Anonym

  Kjempefin blogg Maria! Kjempebra Innlegg! Videon var kjempesøt:D! <3