I kveld synger jeg HVERTFALL med hjertet i hånda :)

Jeg legger det mest sannsynlig bak scenen da, men jeg skal ha det med bak scenen for lykke 🙂
Johannes har laga dette til meg, han ga det til meg i går og sa: “Mamma – dette skal du ha med til Oslo.” Og det er klart jeg skal 🙂

I kveld synger jeg den sterkeste sangen jeg vet om, “Gabriellas sång”. Den er sjukt vanskelig å synge, men jeg skal virkelig gi alt i kveld 🙂 Teksten beskriver alt jeg føler om dagen, jeg håper virkelig dette blir kvelden hvor jeg bryter den onde sirkelen jeg har forvirret meg inn i og at jeg endelig kan føle at jeg er fornøyd med egen opptreden..! Prøvene har gått bra, så nå skal jeg bare tenke positivt!

“Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova.
Kanske hadde jag inget val, bare VILJAN ATT FINNAS KVAR!”

Jeg vil være her lenger! Så jeg håper mange vil sende 3 til 26400 i kveld! 😀

I dag er også Idol-plata ute som vedlegg i Se&Hør, den er kjempefin! Jeg synger spor nr. 9 – “Naked”

Ønsker alle en strålende kveld med masse flotte sanger fra filmens verden 🙂

Klem <3

 • Anonym

  Den låta du sang da du røk ut, tror jeg aldri jeg har hørt bli framført på en så vakker måte:)) Jeg frøs på ryggen og fikk tårer i øynene. Heeelt hærlig å høre på.
  Synes det er leit at så mange ikke skjønner hvor stor artist du egentlig er. Jeg har stemt det fram hver sending fordi jeg har hatt deg som favoritt siden starten. Er klar for å kjøpe den neste plata du gir ut for den KOMMER. Og, jeg har fått Gabrielas song på hjernen, men blir veldig glad og tenker på din framførelse. Så virker du som ei veldig flott jente.
  Stå på videre Maria:))

 • Du var helt fantastisk idag Maria!! Ingen av de andre i konkurransen er i nærheten av så talentfulle som deg! Det er at du røyk blir bare for dumt, når du HELT klart er best.. Men samma det! Du er en helt fantastisk artist, og har fått utrolig mange fans, så bare stå på videre 😀 
  Gleder meg til å høre mer fra deg!! Du er herlig 😀

 • Anonym

  Du bør være STOLT over innsatsen din i årets Idol, kjempebra opptreden i dag. Jeg var imponert! Er sikker på at vi får høre mer fra deg. Lykke til videre! 🙂

 • Anonym

  Så nydelig og fint laget av gutten din! Det hjertet gjorde iallefall at mammaen sang helt fantastisk idag og fikk meg til tenke over på mange gode ting.

  Det som sønnen din laget til deg kan være et tegn på at du skal finne lykken i deg selv og finne glede i være sammen med familie og at du kan føle deg like stor der som på scenen. Like mye lykke, utfoldelse.  Barn er så kloke og jeg tror det er viktig at bidragene dems blir sett på som dypere enn bare good luck og sånn! 🙂
  Ønsker deg lykke til videre, Maria! 🙂

 • Anonym

  Hei Maria! 

  Det var så synd at du røk ut i dag! Du har en så vakker stemme og er ei utrolig nydelig jente. At du i tillegg har klart å stå på slik med to små barn, det står det virkelig respekt av! Jeg har to små selv, så jeg vet hva det innebærer…;-)

  Har lyst til å si at anonym hets og negativitet på nettet er forkastelig! Det dreier seg kun om misunnelse. Du har alt, og det er det mange som har problemer med å takle. Stå på videre! Vi kjøper plate, vi. 🙂

 • Så nå røyk du ut… min favoritt!!
  Gi ut plate jeg kjøper garantert 🙂

  lykke til videre!!!!!

 • Du har en helt fantastisk stemme. Jeg er egentlig veldig kritist til personer som synger den sangen, spessielt siden den er så vanskelig. Men du klarte det helt perfekt! 😀

 • twoinoneee

  Du sang fantastisk nydelig! Den sangen er veldig vanskelig, men jeg synes du gjorde den dødsbra. Så lenge du selv er fornøyd, så er det alt som teller. Drit langt i de idiotene som skal dra deg ned, kritisere og være kjipe. Du er perfekt akkurat som du er! Vet du hva? Du er faktisk med blant de ALLER beste sangerne i hele norge. Av SÅ mange som var på audition, er DU en av de som har kommet lengst. Vet du hvorfor? Fordi du er flink! Fantastisk flink. Jeg ønsker deg masse masse lykke til og krysser fingrene for deg. Og igjen, du sang NYDELIG i kveld! <3

 • Anonym

  Jeg gleder meg veldig til å høre deg synge i kveld! Masse lykke til – dette nailer du!