Selvfølgelig måtte han være der da!

Var i studio tidligere i uka, det ble litt bråbestemt og jeg var i full gang med å prøve å gjøre håret litt finere. (først stygt, så fint) Men så ble det studio i siste liten, så jeg tenkte å snike meg usett dit og ikke treffe på noen. Klarte meg fint ut av drosja og inn i studio, glad for at gamla hadde klart seg så langt uten å vise seg til noen. (bortsett fra drosjesjåføren da, han så jo mest på veien, heldigvis)
Men selvfølgelig måtte GAUTE ORMÅSEN være i studio! Så i stedet for å si pent “Hei!” sa jeg bare “ÅNEEEI!”
Så det var mitt første møte med Gaute. Nå kan jeg like godt vise flere hvor fin jeg var da jeg møtte han, så her er det!

I kveld er vi så norske som nordmenn kan bli og vi skal synge vakre norske sanger for dere!

Ønsker vår kjære Fredrik tillykke med 21-årsdagen i dag!!
Vi har feiret med kake og ballonger og brus og boller og bursdagssang og alt som hører med 🙂

Dette kan være min siste fredag i dette sirkuset og jeg ønsker bare å takke fra dypet av mitt hjerte for alle stemmer jeg har fått så langt! Og tusen, tusen takk for alle oppmuntrende meldinger, det betyr utrolig mye 🙂 🙂 🙂
Jeg har veldig veldig lyst til å være med litt til så jeg håper at det er en liten mulighet for det! Jeg skal kliiiine til i kveld! Skal synge “Danse mi vise” i en ny drakt 🙂 Håper det faller i smak 🙂

 • ønsker deg lykke til ! Det er interessant at seremonimesteren heter ‘Masai’ som også er navnet på den mest kjente stammen i Kenya – Tanzania.

 • dette er en fyr som virkelig bryr seg om alle dyr…. åsså er han jo reserve pappa til mangen av dyrene :d

 • Fin og interessant blogg. Ronaldo har allerede fått et par soide stikk i siden på sitt image, men naturligvis fremdeles en helt i Brasil (og resten av verden) Desverre virker gutten aldri å vokse opp og er like naiv som en 5-åring. Håper virkelig at Teixeira ikke planter trynet hans i en gigantisk søledam.

 • Anonym

  Dette innlegget provoserer meg virkelig. Spesielt dette sitatet “Alle vet at Lillestrøm ikke betydde noe som helst for Anthony Ujah, så hvorfor skal LSK-tilhengerne bry seg om ham?”

  Du burde virkelig sjekke fakta før du uttaler deg. Du vet ingenting om hva LSK betyr for Ujah, for hadde du visst det, hadde du skjønt at innlegget ditt var en stor fail, og latt være å poste det.Ujah har flere gode venner i og rundt klubben, og følger kampene og klubben tett. Om du trenger bevis for dette, enten snakk med noen som kjenner han, eller følg han på facebook eller twitter, hvor han stadig poster innlegg og kommentarer om Lillestrøm.

  Om DET blir for effort mye for deg har jeg lagt ved en link om Ujah’s besøk til Lillestrøm i helgen. Om han ikke bryr seg, som du påstår, hvorfor i all verden tar han seg bryet med å besøke Lillestrøm nå? I artikkelen kan du også lese hva Ujah egentlig mener om klubben, istedenfor å pålegge han meninger han ikke har.

   http://www.lsk.no/no/sportslig/a-laget/nyheter/Ujah+tilbake+på+Åråsen.b7C_wlzW1o.ips

 • Anonym

  Du så meg i stad på båthuset på annie, men jeg må bare si at du er kjempe flink og jeg heier på deg. (igjen) Jeg håper du vinner!!!!!
  Går det ann og ta timer hos deg???
  Håper du svarer da blir jeg glad <3<3<3<3 :):):) 

 • Fotball er foreldet…

 • Ja, men bare for å vise at når folk først fokuserer mer bare på den globale eliten av klubblag, så smitter nok dette også over på holdningen ift landslag. 

 • Inge Gording Steinsrud

  Godt poeng, eller som Bentley som scora for Brann mot Odd og etterpå var lei seg for dette. Selv Morten Fevang i Branndrakt ville aldri sagt det. Så å si at nigerianske spillere ikke får føleser for norske klubber er ikke korrekt!

 • Anonym

  Hehe, artig hvordan du plutselig blandet inn Brasil og Spania i debatten…Selvfølgelig er landslag bare for spillere med samme nasjonalitet, hallo!

 • Det er irrelevant at både nordmenn og utlendinger vil spille i større ligaer. Forskjellen ligger i lokale/regionale gutter/spillere på den ene siden og utlendinger/ikkeregionale på den andre siden. Det er morsomt å se trøndere mot vestlendinger etc, men irrelevant/kjedelig å se f eks innleide utlendinger og østlendinger spille for Brann mot Rosenborgs innleide utlendinger, østlendinger og vestlendinger osv. Det er utenkelig for mange fotballinteresserte å gå på en tippeligakamp.

  Resultatet der man tilintetgjører lokal forankring er at det bare er de absolutte topplagene i verden som ennå er av interesse for mange. Derfor er selvsagt Arsenal og Barcelona osv osv alltid av interesse. 

 • Viss dama er sinnsykt bra så ville vei dei fleste vore med ho i ei veke viss det var alt dei fekk…

 • Anonym

  Er ungguttene fra Norge som prøver å spille seg inn i tippeligaen, for så å dra videre i karrieren noe annerledes? Utenlandske spiller har jo faktisk talent også, da. Tippeligaen er kjedelig på grunn av det latterlige lave nivået, forårsaket mest av de norske spillerne.

 • Anonym

  Fotballspillere er arbeidstakere akkurat som alle andre jobber. Jobber du i et firma og tjener 500 000 i året, og får et tilbud av et bedre selskap, med 1 mill i året som lønn, tar du den selvfølgelig.. 
  Vi må ikke glemme at dette er jobben deres.
  Grunnen til at det er så masse utenlandske i tippeligaen er enkelt å greit fordi de er bedre spillere. Klubbene henter middelmådige spillere rundt omkring i Afrika for veldig små summer, og her i Norge herjer de. 
  “Alle” vil til bedre ligaer, ni av ti ville dratt til PL hvis de hadde fått muligheten, så det blir feil å skrive at kun utenlandske spillere bruker Norge som stoppested. 🙂

 • Anonym

  OI OI OI SKIVEBOOOOM.

  Såvidt jeg vet har det vel ikke vært så få utlendinger i tippeligaen på mange år. Austin da Sivertsen? Han bryr seg mer om klubben enn samtlige andre norske spillere her i landet, og det sier jeg som ikke er Brann supporter en gang! Etter min mening har aldri Austin vært min favoritt. Han er ikke den beste teknisk og heller ikke den mest sympatiske utpå der, men INGEN KAN BESKYLDE JAMAICANSKE RODOLPH AUSTIN FOR Å IKKE BLØ FOR DRAKTEN. Du er til tider historieløs med dette innlegget, for i 2007/08 sesongen, da tilskuertallene var på sitt høyeste var også andelen utlendinger i TL svært høy, dobbelt så høy som i dag. Alanzinho, Gunnarsson, Annan, Farnerud, alle utlendinger OG SAMTIDIG STABÆK-FAVORITTER.

  Jeg vil snu det. Grunnen til at TL er blitt kjedeligere, er FÆRRE utlendinger. Færre utlendinger fordi økonomien er blitt MYE dårligere. Da slipper et flust av 17, og 18-åringer til, spillere som egentlig ikke er gode nok på dette nivået, men siden alle klubbene bruker dem, så er det få som taper på å benytte seg av dem. Kanskje vil landslaget vårt i fremtiden, om 10 år bli bedre med dagens praksis. Mange klaget på at TL hadde fort mange utlendinger, og de fikk akkurat det de ville. TL 2011 er stappet full av norske 18-20 åringer, greit nok det, men underholdningsverdien blir følgelig lavere.

 • Vil bare støtte opp om det med Ujah. Husker når han fikk straff siste trenings kamp. Da satt han med fansen, så og si alle andre ville gjort noe helt annet som og dra og golfe eller no.

  Sundgodt og kippe var skadet for noen uker siden, Da satt dem på vip`n på Åråsen

 • Lars Sivertsen burde sjekke Ujahs FB- og Twittermeldinger hvis han tror nigerianeren ikke bryr seg om klubben. I kampen Ujah tok avskjed med LSK sto han sammen med KFL, for faen! Etter å ha brukt usedvanlig god tid på å håndhilse på mengen av folk som ville si farvel. Selv om man bruker Norge som springbrett videre betyr det ikke at man forholder seg følelsesløs til sine omgivelser her. Dette er (dessverre) en del av fotballhverdagen, spesielt for en fotballminiputt som Norge. Det virker som folk som deg ikke helt klarer å se norsk fotball i den store sammenhengen, og faller for fristelsen til å sammenligne med den kanskje aller beste over Nordsjøen. Tippeligaen er en farmerliga, det er vanskelig å bygge noe slagkraftig av noe som stadig har utskiftninger og liten kontinuitet spillermessig.

  Synes det er på grensen til rasistisk å fremstille afrikanere på den måten du gjør, deres ambisjoner kommer også på bakgrunn av å være et økonomisk håp for en større familie, noe du bør vite. Og jeg er ikke den som drar det kortet i tide og utide.Pinlige saker, Sivertsen. Men det går jo sport i å drite ut Tippeligaen. Og det kommer selv fra aktøren som kringkaster produktet.

 • Anonym

  * Ganske dårlig nivå i forhold til andre land i europa. ( men det ble bare oversett da rosenborg alltid var med i CL)* Absolutt INGEN klarer å kvalifisere seg til CL.. ( nå som rbk ikke klarer det lenger)

  * mye bedre oversikt på tv2 / sumo. storskjermen på ullevål er hvertfall ubrukelig på repriser osv.

  *  Herregud for noen kjedelige  trenere det er i tippeligaen.. Se på h  Aabrekk, Mons ivar, Per m høgmo, henning berg, dag rønning og åge hareide… også må tippeligaen beholde jan jonson, solskjær, deila, lennartson, jostein grindhaug og rekdal. å hvor spennende er det ikke med steinar nilsen, eggen, Nordlie og jonevret i tippeligaen ??
   Endelig får man også en som solskjær, en fantastisk person på og utenfor banen. 

  Vi må ha trenere som spiller morsom fotball.

  også er det lag som Sogndal, Viking, odd og tromsø ( og FLERE) som spiller dødelig kjedelig fotball. hvertfall borte, og jeg som er født og oppvokst på vålerenga gidder ikke se vif – sogndal på ullevaal. herregud blir så sur av å tenke på fotballen sogndal spiller.
   
  liker haugesund, strømsgodset sarpsborg, stabæk, molde, aalesund og noen ganger rosenborg sin fotball.
  vålerenga prøver å spille fin fotball ihvertfall, dem må bare kaste ut hele fjortis styret dems. spesielt martin, andrea og truls håkonsen

 • Anonym

  Grunnen er enkel. Nivået er for dårlig. Vi driter oss ut i Europa år etter år. Dette gjør at vi mister tiltroen til nivået. Det er heller ikke så mye god fotball og kreativt angrepsspill sånn som Brann i 2007, Stabæk i 2008, Molde 2009 og Rosenborg vartet opp med under Eggen og Sollied tidligere. Det er kjedelig å se kamper der forsvarspillet er bra fordi det angripende laget som oftest slå en feilpassning om tempoet skrus opp. For tida er produktet Tippeløigaen rett og slett kjedelig og for dårlig!

 • jeg blir “forelsket” i spillere som jobber og viser kjærlighet og lojalitet til klubben sin og ikke snakker om overgang til en annen klubb.

 • Inge Gording Steinsrud

  Nå har vi eksempel på norske lag, fks Molde under Gunder Bengtsson som hadde gode sportslige resultater med mange gode spillere uten norsk pass, resultatet av dette var likegyldighet og lite folk på kamp. Jeg er fan av Odd Grenland et lag som på tross av sin i skrivende stund gode tabellplassering er et mye gråere lag nå enn for et par år sida. Da hadde vi Jacob Sørenen og Bentley på vingen, og Peter Kovacs foran mål. Nå er disse erstatta med Børven, Storbæk, Krogsgaard og Rashani. All ære til gjengen spesielt de to første har gjort mye bra. Det er derimot et faktum at disse spillerene uansett blir sett på som mer grå enn de utenlandske. Så har vi Strømsgodset som er på den samme ruta som Odd det vil si, utenlandske og eldre nordmenn er i stor grad bytta ut med unge spillere med norsk opphav. Der har overgangen til mange norske spillere ført til entusiasme på tribunen, noe som det er nærliggende å tro at ikke Godset med spillere ala 2006 ville klart. 

  Viking er et anna eksempel, dårlig sportslige resultater gir naturligvis mindre folk på kamp, men laget har en lokal profil. Noe også Odd og Godset har. Et lag som LSK har også lokalprofil, men som med Viking er det skuffende lite tilskuere, mest på grunn av veldig dårlige resultater. 

  Lista kan gjøres lengre, det er sammensatt, men en kombinasjon av ikke lokale spillere og en for stor grad av ukjente navn gjør noe med interessen trur jeg.  Brann i dag er et godt eksempel, det var kun Erik Mjelde av de lokale som starta cupfinalen. At Brann opplever tilskuersvikt er nok mer sammensatt, men Ojo og Austin er ikke problemet, det er nærmere Bajter som fks opptar Fredrik Haugen sin plass. Det er her Brann skyter seg i foten, fordi de har et stort antall spillere som er marginalt bedre enn lokale alternativ, fks Korcsmar / Grorud kontra Amankwah.

  I steden burde lokale spillere få plass i slike posisjoner kanskje fører det til noen færre poeng i år, men igjen så har kanskje Fredrik Haugen et lengre perspektiv på sitt Brannliv enn fks Bajter. Konklusjonen får være, hent heller inn bedre, men færre utenlandske spillere, spillere som gjør en virkelig kvalitetsforskjell for sitt lag.

  Diagnosen er slik jeg ser det ikke entydig, men inneholder flere faktorer, derfor er ikke Rosenborg uten trøndere nødvendigvis en publikumsvinner i det lange løp på tross av mange seriemesterskap og Champions League fotball. Det er dette som gjør fotball så spennende, det er ikke en vare som kan sendes fram og tilbake, det er noe iboende i det og jeg tror lokale spillere er viktig for et hvert lag både for publikums, men også lagets identitet. 

 • Anonym

  Grunnen til at jeg mister all interesse av Tippeligaen er fordi jeg har innsett potensialet denne ligaen har. Uansett hvilken klubb som gjør det bra, så vet man innerst inne at den klubben aldri vil prestere over tid. Hvorfor? Jo, fordi som Fjordball nevner de beste spillerne som har løftet det laget til gull og glitter vil prøve seg i en større og bedre liga. Det kan jeg helt klart forstå. Sånn er det med de norske også, har de vist at de er dominerende i norsk fotball så¨vil de prøve seg i en større liga, og det er fullt forståelig. Hvem vil vel spille i Tippeligaen hvis du får muligheten i Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga osv? Klubbene har i tillegg ikke økonomi til å være dominerende over tid. Med unntak av RBK så finnes det ingen andre klubber i Norge som har muskler til å enten ta vare på de spillerne som vokser ut av TL, eller mulighet til å erstatte dem umiddelbart.

  Gang på gang, år på år ser vi at klubber overrasker èn sesong, deretter selger de spillerne som bidro mest til suksessen og året etter blir de en middelhavsfarer. Se på Stabæk når de tok gullet i 08, (som jeg forøvrig mener er den beste tippeligalag-utgaven noensinne) de var nødt til å selge Somen, Alanzinho, Gunnarson, Keller, Hauger osv etterhvert for de ble attraktive, og ingen midler til å erstatte disse og naturligvis faller de da tilbake som en middelhavsfarer. Se på Brann, selger Huseklepp, Helstad, Winters, Charlie Miller, Hanstveit, Andresen forsvinner og dermed blir de også en middelhavsfarer. Samme eksempler finner du i Start, Molde, Vålerenga, Lyn.

  Skal man være supporter av et lag i TL må man være innstilt på å vite at ditt lag vil muligens gjøre det bra i en, to eller muligens tre sesonger, for så å dette ned og bygge seg opp igjen. Slik vil det nok, tror jeg, være i en lang, lang tid fremover. Se på Tromsø neste år hvis de mister et par nøkkelspillere i Mos, Rushfeldt, Kara og Koppinen, får se hvordan de gjør det neste år da. 

  Norske klubber og TL har ikke det ekstra som skal til for å få stjernene til å bli, det er noe som aldri kommer til å forsvinne og så lenge det er tilfelle er det ikke overraskende at nivået er så varierende og labert som det til store tider er. Det blir aldri spennende når man alltid blir mer overrasket i negativ forstand enn positiv.

 • Anonym

  For min egen del er det hvert fall det at jeg vet at det finnes langt større underholdning på TV hjemme. Premier League og Barcelona og Real Madrid faller i større smak enn Lillestrøm v Aalesund eller Vålerenga v Stabæk.

 • Anonym

  Tippeligaen mangler:  Alanzinho,Huseklepp,

 • Anonym

  Anthony Ujah kan jeg ikke snakke for, men hvis du er av den oppfatning at Kim Ojo ikke bryr seg om Brann, Bergen eller supportere så tar du skammelig feil.

 • Syns dere skal lage en sang om en mann som har herpes, og om hvor fælt det er. Den skal hete “Herr Pes”

 • Veldig bra tune! Måtte bare få sagt det ;D jeg syntes dere burde lag en sang om….hvorfor Europris OG Sverige sine sjokolader smaker rart! eller hvorfor gamle folke er så sure når de tipper! serriøst de burde se litt mer på Ellen Degeneres Show så de kan lære seg hvordan det er å være lykkelig og lysten på livet og kamferdrops igjen !

 • Anonym

  Forslag fra en annen Romerike-gutt: en sang om Marvel vs DC Comics. Hvilket lag med superhelter blir stående igjen som seiersherrer i den avgjørende tegneseriekrigen?

 • Anonym

  En sang om Marvel vs DC Comics. Hvilket lag med superhelter blir stående igjen som seiersherrer i den avgjørende tegnseriekrigen?

 • Trygve Schau

  Eller lag en sang om hvorfor pudding minner dere om pensjonerte kuer.
  Den heter “Pudding minner meg om pernsjonerte kuer”.

  DET er en hit!

 • LAG EN SANG OM BLOGGNORGE! 

 • alfhei_91

  Heihei, et lite forslag fra en tidligere fhs venn: en sang om klut vaskingen til Fridtjof.

 • ola nielsen

  Jeg vil gjerne høre en sang om den gangen man var mindre og tenkte det var tøft og ha på hatt når man dro på fest. Den kan f.eks hete:

  “Jeg har hatt hatt.”

 • Trygve Schau

  Lag en sang om sjokoladepålegg på rista brødskive!