Enda en uke for en alt for gammel bitch

Yes! The old bitch is ready!

Vet du, det ER litt kjipt å lese på youtube at noen syns du er en kjedelig og alt for gammel bitch (merk – ikke bare “gammel” med aaaalt for gammel”) eller at Tor Milde syns du synger så stygt at det er vondt å høre på. Men! Jeg velger å slå sammen anmeldelsene fra VG og Dagbladet fordi VG mente nemlig at starten var flott og slutten var drit mens Dagbladet mente at starten var drit og slutten var digg 😉 (Ikke korrekt sitat, vel og merke)

Nå skal jeg bruke uka på å skikkelig psyke meg opp og gi JERNET på fredag! 😀
Glad for at det er så fine deltagere her man kan dele opplevelsene med 🙂

Nå på fredag er det norsk på norsk og i dag har vi laget det som må være verdens norskeste VB. Bunad på seteren, jodl-e-i-hoo!
Veldig hyggelig av kameramannen å låne bort jakka si 🙂

Henrik var ikke fuuullt så fornøyd med outfiten 😉

Gleder meg virkelig til å se denne videoen…
De lagde en artig sekvens der jeg og Jenny blir helt mo i knærne av Fredrik som hugger ved.

Schnakkes…. 😉

 • Lisa lilleseth

  Det var syn juni at du ikke visste at Dagny Dallimore var moren din og at du trodde at Ingeborg var moren din. Jeg støtter deg på dine vegende,

 • Deadline day i Januar.

  Husker jeg våknet opp og fikk med meg at Liverpool hadde lagt inn et bud på 30 millioner pund på Carroll. Prisen vet vi alle endte 5 milioner høyere. Men dette var noe nytt i forhold til Liverpool og overganger de siste årene. Dette var et klart bevis på at de Gillett og Hicks virkelig var ute av klubben og at de nye eierne og ledelsen i klubben var klar for å minimere skaden for et salg av Torres.

  Det at de også la inn bud på andre spillere, viste at de virkelig ville forsterke stallen og begynne å bygge et vinnerlag for fremtiden.

 • håkon bleie

  i fjor var liverpool en klubb på 12. plass(noe rundt der) hadde ligget på nedryksplass og hadde en gjeld på 300m£. nå ligger de på sjette har null gjeld og vinner fotballkaamper. han kjøpte også en annen spiss for 190 mill. kroner som har herjet i premier league. men jeg er enig i at carroll og downing ikke har vært gode hittil. Liverpool spiller en fotball som er underholdende i motsetning til når hodgson var manager.

 • Christopher Sørlle

  Spurs-City 1-5
  United-Arsenal 8-2
  United-City 1-6
  United-City 2-1
  Blackburn-United 1-1

 • mb2000

  Ikke glem Rooney sin straffebom!

 • Anonym

  Spurs – Arsenal 3-3

  ManU – ManC 1-6
  Newcastle – Arsenal 4-4
  ManU – Arsenal 8-2
  Liverpool – ManU 3-1

  Og ikke minst dramaet siste runde i fjorårsesongen. 

 • Jeg stusser litt her Jon martin, du snakker om det dalglish har fått til med liverpool? Og skryter av det utenfor banen, det er mulig de står mere samlet nå, men når alt kommer til alt…..Han har kjøpt for ca like mye som united, han kjøpte en spiss for 350 mill!!! Og de ligger på 6.plass i PL….Spør du meg, har han ikke utrettet stort 😉

 • Fordi han syntes Torres sin greie var bedre?

  Har kanskje noe med at Torres var såpass dyr, og floppet så mye.

 • Suarez mot United 6. Mars 2011? 

 • Gerrard var den beste da og den beste nå!

 • Anonym

  Ja han var våres desidert beste spiller 2-3 år siden..

  Dokker Arsenal fans skal nu bare ti stille, dokker hater jo Nasri og han var dokkers beste spiller i fjorårets sesong.

 • og du kaller deg selv for liverpoolsuporter? han var uten tvil deres beste spiller, så selvfølgelig ble hjertene til alle ordentlige liverpoolsupportere!

  MVH: en Arsenal-fan

 • hvis du har med floppen Torres, hvorfor har du ikke med Robin van Persie som har vært PL desidert beste spiller i 2011?

 • Mari Hjul

  Kjære Maria! I mine øyne og med mine ører er du så talentfull. Jeg føler at du er et medmenneske, sensitiv, følsom, kreativ og klok. En kvinne med masse erfaring og kunnskap, samtidig som du har barnet i deg fyllt med nysgjerrighet og lekfullhet. Jeg kjenner ikke deg som person, men jeg har fått et godt inntrykk av deg. Du er en artist! Du gikk inn i konkurransen som en artist og kommer til å gå ut av konkurransen forhåpentligvis med seieren i boks som en artist! Jeg tenker på deg og hvilken utsatt situasjon du er i, med mye press, stress og folk som mener ditt og datt. Artist verden er jo slik,men konkurransen setter alt så ekstremt på spissen. Du er satt i en situasjon med mange dyktige mennesker og sterke personligher rundt deg. Jeg håper du ser på det som noe positivt og at det ikke stresser deg. I blandt føler jeg selv i hvertfall at med så mange inntrykk rundt meg, så er det lett å miste seg selv i det hele. DU er så sterk og DU er så fantastik dyktig. Sorry språket men faen du har alt i deg! Du kan det her! Stol på det, for du har noe stort, noe helt unikt! Publikum stemmer og du har vært av de 3 siste som har ventet på svare om å få bli igjen i konkurransen. En utrolig vanskelig situasjon som kan skape mange tanker. Og jeg hadde vært redd for å bli stemt hjem og tenkt hva vil folket ha og der igjen stress. Mitt råd er: ikke prøv å tenk på hva seerne vil ha, men at du heller stoler på at du kan. Stol på at slik du vil synge sangen, din følsomhet, din tolkning og talent skaper magi. Et tips på veien er da å gå inn i teksten, et ord for meg kan bety noe helt annet for deg. Smak på ordene og da vil du kjenne at du at ordene sitter djupt inne i deg og at følesene kommer til deg helt naturlig. Jeg har alltid vært ekstremt nysgjerrig på hvorfor noen lykkes så ekstremt, mens andre ikke. Hemmeligheten ligger i hvordan man bruker hodet.Det er ofte bare veldig små forskjeller mellom de beste og resten!!
  Jeg blir irritert når noen sier at du er en alt for gammal bitch. Forsøk å bare ikke ta det innover deg, du vet veldig godt selv at du ikke er det. Slik jeg har fått inntrykk av deg så er du et så omtenksomt menneske, men husk også å tenke og ta vare på deg selv oppe i alt dette. 
  Nå er jo jeg en av disse menneske som sier ditt og datt til deg, men jeg ville så gjerne si til deg at: Du vet best selv! Jeg har troen på deg! Lykke lykke til!
  Beste hilsen Marihøna.(marihøner bringer lykke)    
     

 • Anonym

  Wow maria! Du er på bare så vakker og så flink til og synge. Alle vennene mine heier liksom på alle de mest unge med partymusikk men din musikk er så NYDELIG! Heier på deg! Hilsen Synne 12 år fra Asker 🙂

 • Mari Kosberg

  Sjekk ut denne sangen, Maria! Tror den hadde passet deg og pianoet ditt veldig bra 🙂
  Gavin Mikhail – Titanium (Acoustic Version)

 • Anonym

  Du har ikke den beste stemmen av deltakerne. Men du har sjel i stemmen din. Og takket være alderen så har du en trygghet på scenen, og ikke minst sette eget preget på låtene. 

 • Paul André Sommerfeldt

  Vet du, disse folkene som kaster dritt kjenner bare på én ting: misunnelse. De skulle ønske de var på scenen selv, og dekker over det med å rakke ned på andre. Så slikt må du bare fnyse av, du vet selv hvor god du er! Lykke til videre 🙂

 • Anonym

  Personlig, blir jeg så pinlig berørt av de som står bak slike typer meldinger/uttalelser, at jeg faktisk skammer meg dypt & indelig over å dele artstilhørighet med disse menneskene.. 
  – Slike uttalelser er utelukkende grunnet i misunnelse, da de som faktisk ikke liker det som blir servert fra scenen (eller i andre sammenhenger, for den saks skyld), kommer men en helt annen form for kritikk..
  Lykke til videre i konkurransen!

 • Anonym

  Kjære Maria,
  Du er en artist som har varige kvaliteter og dybde med en flott stemme. Jeg er så heldig at jeg har hørt deg live og vet at du er god.
  Det er veldig mange voksne og godt voksne der ute som er ute etter noe å relatere seg til. Du kan komme til å betye mye for mange. Stå på og lykke til!

 • Ok, jeg er kanskje bare 15, men du er da ikke gammel! Tvert imot, så synts jeg heller noen av deltagerne er litt for unge og burde komme tilbake om 2-3 år. Du synger så utrolig nydelig, og jeg heier på deg!

 • Anonym

  Maria, Maria, Maria…Du må alltid huske at om én enkeltperson mener at det du gjør ikke er bra nok, så er det ikke det som betyr noe. Det vil alltid være noen der ute som mener negativt om en, UASNETT hva man gjør. Tenk deg alle de virkelig store stjernene som finnes i verden, alle de har mangemange haters. Det hadde sikkert blitt et leksikon om man hadde samlet alt det negative som står på nettforum, youtube og lignende om dem, men det betyr jo absolutt ingenting! Det er ikke disse de lager musikk for, det er for de som liker det de gjør , de som ser det unike og spesielle i dem! Det er nettopp det du også må gjøre, Maria. Ikke heng deg opp i de som ødelegger troen du har på deg selv! Du har absolutt grunn til å være stolt av deg selv og det du presterer, og føle at du fortjener plassen din i idol, for det gjør du virkelig! Jeg ELSKER hver gang du går opp i de lyse tonene, jeg kjenner musikken gjennom hele kroppen når du synger, og det er sjeldent jeg gjør! Ønsker deg masse lykke til på fredag, ikke fordi jeg tror du trenger det, men fordi du fortjener det! 

 • haha, så søt henrik 😀

 • Du synger nydelig, ikke la noen andre kommentarer enn de som sier det gå inn på deg! Tor Milde tror jeg forøvrig ikke synger så veldig fint :S
  Jeg heier på deg, det gjør mange, mange andre også!
  Stå på å syng dommerne og alle andre rett i senk!
  Sunniva C

 • andreas_bobby

  SÅ kult :D. Det blir norske tradisjoner den kvelden! med norske sanger 😛