Rødhette lever livets glade dager!

Jeg har kjøpt ny jakke, den er så fiiin! RØD og med STOR hette.

I går var vi på middag på Bølgen og Moi, det var rett og slett helt fantastisk på alle måter. Vakkert dekket bord, nydelig mat og drikke, bra selskap og ikke minst: utrolig flotte gaver fra sponsorene!!! Det var rett og slett JULAFTEN! Vi var helt lykkelige i går, vi 🙂

Det var virkelig en utrolig bra kveld, er kjempeglad for å være med på dette 🙂

I dag har jeg vært i studio, det kommer masse spennende innspillinger fra oss Idol-artistene, gled dere!! Det var helt sinnsykt kult å være i studio, jeg ELSKER det, dette vil jeg gjøre hele tiden!!!

I morgen er det andre del-finale og jeg gleder meg masse! Er så veldig fornøyd med låtvalget denne gangen!
Gleder meg til å vise dere min tolkning av Aha sin udødelige “Take on me” 🙂

 • Et nytt og sunnere liv Lars ;-)) 

 • Vi skal både stemme og heie,! Marit 🙂 Dette kommer til å gå så bra! Lykke til 🙂

 • Vi skal heie, Marit! Vær du sikker!!!

 • Lykke til!! Gleder meg til å se dere innta parketten på lørdag 🙂

 • Anonym

  Jeg er helt enig at blir gjort for lita stas i Norge på gode idrettsutøvre når de kommer hjem med gull.Det er jo ikke ofte det skjer iallefall under sommer OL.
  Men jeg er helt sikker på at hvis Norge noen gang skulle komme hjem med et EM gull eller VM gull i fotball,ja da hadde det blitt stor motakelse.
  Hvorfor?
  Jo,det er så mye penger i omløp i fotball.
  Frank 

 • Eg veit ikkje med dokke andre. Men dersom det hadde blitt lagt tilrette for en fest der eeeeeeeeg kan få feste med håndballjentene, så sier ikkje eg nei til det. Sjøl om det er MINE skattepenga som går til å betale for det. Stå på jenter!

 • Anonym

  B sport? Fotball burde vært en B sport i dette landet her, for det er overbetalte spillere som IKKE representerer landet vårt en gang for de er ikke gode nok til noen ting. De norske håndballjentene vinner alt, men de blir glemt fortere enn jeg skriver dette innlegget. De burde hatt lønningene til fotball landslaget vårt, for de klarer i hvertfall å prestere på banen og representere landet vårt. Fotball i dette landet spesielt er så sykt overvurdert at det er irriterende. De norske håndballjentene fortjener all heder og ære, og etter å ha VUNNET OL-GULL for andre gang på rad må jeg si meg enig med Nora Mørk her om at en skikkelig fest er bare rett og rimelig!

 • Anonym

  Fest kan jeg være enig i!! Men at sølvheltrn i fekting skal få gate oppkalt etter seg syntes jeg at blir for dumt. Ok, medalje-vinnere gjør en fantastisk innsats(spesielt bartoczeski eller hva han heter), men det er dette de trener for. Og ingen andre av befolkningen untatt fektere og familien hans tjene på dt. Verden blir ikke akkurat et bedre sted pga noen idrettsprestasjoner. Det er som å si at henrik ingerbrigtsen(løperen) fortjener en gate pga hans EM-gull og 5.plass i OL. Jeg mener at det er to idrettsprestasjoner som er like store som Bartoczeski sin. I tillegg hvis alle idrettshelter skulle få gater opplalt etter seg så hadde nok Karl Johan hett Ole Eibar Bjørndalens gate eller noe sånt. Det finnes sikkert heller ikke nok gater til det i Norge.

  Men du mener at håndballjentene osv fortjener flere ting. Men de har jo fått kjendisstatus og OL-medaljer. Jeg hadde vært fornøyd med det.

  Men hva er bedre med håndballjentened gull enn f.eks alle gullene til Petter Northug, Marit Bjørgen osv? Fortjener f.eks Ole Gunnar Solskjær en gate pga hans fotballkarriere? Like stor bedrift det som håndballjentenes gull f.eks mener jeg. Han avgjorde tross alt en CL-finale:)

 • Du snakker om OL-gull som om det er noe hellig. Det finnes tusenvis av tullesporter i OL som det deles ut medaljer for. Hadde Norge tatt gull i basketball for herrer, tennis for herrer eller noen av de store friidrettsøvelsene hadde det vært verdt å feire men ikke noen vits i å møte opp på rådhusplassen fordi en ”norsk” fekter har tatt OL-gull i en sport han selv innrømmer at han ikke kan leve av (og faktisk taper penger på å drive med)  

 • Anonym

  Har du ikke skjønt det endnu, at for Norge er det kun hvad håndballjenterne og sykkelguterne som er gjeldende her. Alt annet er jo uinterresant for Norge og TV.2

 • Må desverre si meg uenig i at håndball jentene ikke får nok hyllest. Når de vinner så mye som de gjør så blir ikke hver eneste seier så stor lenger. Og er det ikke meningen å være litt ydmyk og ikke kreve så mye rundt ting som dette? Og hva med de andre medaljevinnerene? Fektern Bartosz burde som sagt fått en gate oppkalt etter seg, og hva med Verås Larsen? som jeg synes burde få en slags æresmedalje. Hva med Kristoff? Skal håndball jentene ha mer rett til en større feiring? 

  Og jeg tror nesten hele Norges befolkning er nokså lei av at håndballjentene gjør rent bord hver eneste gang på idrettsgallaen. Hvor mange år på rad har de blitt årets lag? Noen som har hørt om Lag Ulsrud i curling? De er i verdenstoppen i en liten idrett i Norge. De har to strake EM-gull, VM sølv og OL sølv de siste sesongene, og har aldri kommet lengre enn å bli nominert til årets lag på idrettsgallaen…. På tide at andre skal få en bit av kaka? 

  Jeg personlig kommer til å spy hvis håndballjentene får prisen for årets lag på idrettsgallaen. 

 • Anonym

  Da foreslår jeg at vi omdøper Karl Johans gate til Bartosz Piaseckis gate, eller lar han holde nyttårstalen. 

  Nei, å vinne gull på kvinnesiden i en b-sport hvor man har vært overlegen i mange år er ikke lengre fantastisk. 

  Den medieoppmerksomheten og hyllesten dere mottar er mer enn nok – kanskje litt i overkant. Jeg er ihvertfall lei av at det kvinnelige håndballandslaget gjør rent bord på idrettsgallaen, hvor Nordmenn som gjør det stort i verdens største idretter må sitte å se på gang etter gang.

  Gratulerer med gull.

 • Hva mener du om mottagelsen av Eirik Verås Larsen, da? Han vant også et OL-GULL. Hva om vi hadde tatt flere gullmedaljer? Skal hver enkelt OL-vinner feires på rådhusplassen?

  Noen (Husker ikke hvem) på NRK nevnte underveis i mesterskapet at kvinnehåndballandslaget har blitt dullet med og overbeskyttet av media. Dette er et godt eksempel på det. Jeg ser ingen grunn til at de skal behandles bedre enn andre gullvinnere.

 • Anonym

  Makan så mye dere skal kreve da! Det er da en rekke andre som også fortjener hyllest! Hva med Eirik Verås Larsen? Bartosz sitt sjensasjonelle sølv? Hockeyguttas innsats i Ishockey-VM på tross av hvor liten idretten er i Norge, sammenlignet med utlandet. Dere har fått akkurat det dere fortjener. Synes dere har fått mer enn nok oppmerksomhet.

 • Er på kamp engang i blandt ja, men så er jeg heller ingen stor håndballfan. Er mest av lokaltilhørighet og bekjentskap til noen av spillerne. Mener bare det er rart at ikke flere skulle intressere seg for den hjemlige ligaen når landslaget er så oppblåst og populært under mesterskap. I tillegg har vi Champions League lag ved navn Larvik, som også burde smitte på klubb håndballen generelt. Og det har nok mye med at vi er gode i en sport, der bunnivået er relativt lavt, med få “toppnasjoner”. 

  Jeg tror ikke folk hadde møtt opp uansett om det hadde vært noe arrangement på grunn av at landslaget er en “TV sport” som kanskje ikke så mange bryr seg “hardcore” om ellers. Norge har fått gullet sitt, “som bestilt”. Og folk er fornøyde med det. Svenskenes sølv var derimot større på den måten at dem ikke hadde “budsjettert” med medalje. 

  Jeg ønsker ikke håndballen noe som helst vondt om noen skulle forstå det slik 😉

 • Anonym

  Men du er der eller? Siden du vet det meste om tilskuertallene lokalt?

 • Anonym

  Dummeste jeg har hørt så langt idag, og på en dag jeg har hørt mye dumt – forteller det alt.

 • Anonym

  Tror jeg kan nevne minst 10 lagidretter som er større en håndball..

 • Anonym

  Nei.

 • håndball er en minisport, bare å innse… ikke en gigantisk prestasjon… kan sammenlignes med kvinnefotball for 15 år siden, ja norge hevdet seg… kom litt penger inn og Norge daler… nivået er rett og slett ALFOR lavt til at de fortjener noensomhelst mottakelse… 

 • Anonym

  Her burde an stelt i stand noe – helt enig, men det er kanskje ikke så lett når noen må rett til København, andre flyr til Torp, Stavanger, Trondhem, Oslo osv osv…

  Men at det hadde blitt bra oppmøte, garantert! Håndballjentene er norges nasjonalhelter, sier litt når kun en kamp (mot Frankrike) av alle i OL hadde under en mill seere, men den kampen hadde til gjengjeld nesten 900 000 seere.

 •  hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha

 • Anonym

  Bør ikke de få medaljevinnere vi har i OL, Få oppmerksomhet,helt enig Nora,vi bør skjerpe oss og gi mere penger på idrettstoppene vi har

 • Willy René Larsen

  Utidig furting av Nora Mørk.
  Håndballjentene er hele landets kjæledegger og det burde Nora Mørk vite også.
  At hun furter for at mottagelsen ikke står i stil til hennes ønsker får være hennes egen sak.
  Over en million seere sier du. Ja da ser du vel at folket hyller disse jentene.

 • Akkurat som jeg skulle sagt det selv. Alt for dårlig mottakelse av jentene. De stod til forventningene, tross en litt tvilsom start, – da burde de prioriteres og belønnes for det. De gjorde en helt utrolig bra jobb!  

  God bedring, Nora! 

 • Utrolig enig! 

 • Pfft. Trur ikke det hadde vært så stor suksess. Håndballjentene er bare populære fordi dem vinner og en stor andel ser på for å ha noe å se på TVen. Hvor er “håndballfansen” og støtter opp sin lokale klubb? Ikke på tribunen ihvertfall..

 • Det er faktisk en verdensidrett! Håndball er en av de store lagidrettene.

 • Anonym

  Helt enig. Bare synd du ikke var med selv, Nora.

 • Anonym

  De fortjener mer heder og større mottakelse enn andre Medaljevinnere? På tide å stikke fingern i jorda, og innse at en idrett for mer spesielt interesserte enn dame håndball finnes knapt. 

 • Bærum kommune skal hedre Eirik og Karo… 

  https://www.baerum.kommune.no/Forsidenyheter/Kommunal-gullfeiring/   🙂

 • Det hadde virkelig vært på sin plass! 🙂 
  Skulle gjerne vært med og tatt imot jentene på Torp, men så landet de midt i arbeidstida. :/  Da hadde det vært flott med en organisert feiring tidlig på kvelden. 😉

 • Tack snalla du 🙂 kram

 • Du var kjempe flink Anna! Kram

 • Du glemte Lucas Rodrigues Da Silva på Sao Paulo iblant talentene

 • Du er en bra mann, Mr Jon!

  Hilsen Molde-venn.

 •  Ikke veldig spennende …