I’m going back to my piano and out of my waterbed

Hjelp, så vanskelig det var å finne en tittel i dag, hehehe…

Var helt kake etter fredagen, jeg! Uka som gikk var utrolig spennende, men merka på lørdag at jeg var sliiiiiten… Kjipt å stå blant de 3 med færrest stemmer, men noen må jo stå der også 🙂 Så jeg tok det helt fint og er veldig glad for en uke til! Krysser fingrene for flere stemmer denne fredagen 🙂

Nå skal jeg tilbake til pianoet, jeg hadde nok gjort det uansett. Gleder meg 🙂 Håper folk liker låtvalget mitt!

Temaet er “Fra barndommen” – koselig å mimre 🙂

Jeg blir dratt tilbake i tid når jeg ser dette bildet; Se drømmende ut av vinduet og høre på Celine Dion og drømme om å bli superstjerne! Hihihi 🙂 Og på kvelden måtte jeg ligge flere minutter i senga før senga endelig slutta og gynge…. Vannseng var jo 80-tallets store hit. Ikke for ryggen, muligens…

I kveld skal vi ut og spise fiiiin middag og det gleder jeg meg veldig til! 🙂

Nå skal jeg snart opp og ha lydprøve med bandet!

 • Ursäkta att jag trasla till det Blandade ihop danserna

 • Är ingen Dansexpert Men Paso doblen som calle och Linny dansade var paso för var det enligt klädseln och musiken Jag menade jiven dom dansade jive ok men musiken var  mera likt chalesstone.

 • Jiven ni dansade var jive steg, men musiken liknade mer som charlesstone

 • Liv Johanne Huglen

  Masse lykke til videre, vet hvordan det er å bli syk midt i en slik prosess. Jeg driver med det samme som deg og blogger om det. Jeg har totalt gått ned 19kg og holder på videre. Du er super heldig som har Jan Thomas og mange støttespillere med deg på laget. Masse lykke til videre. Står på dette klarer du!!
  Mvh Liv Johanne
  http://www.dgoalivet.blogspot.com

 • Anonym

  http://www.vargas12.com/2011/10/maria-mohn-jeg-lever-ut-drommen-i-idol/

  Fredag 28. oktober kl 2030 står Norge stille, ikke en bil å se på veiene, ikke et menneske å se i gatene. Det er ikke ewt menneske å se. 

  Alle sitter å ser på IDOL, og Maria Mohn som trollbinder sitt publikum igjen.

  Ikke glem å stemme på Norges neste IDOL.

 • Pingback: Maria Mohn: Jeg lever ut drømmen i IDOL | vargas12.com()

 • camillahovik

  Ååå så gøy at du skal spille piano til fredag!!! Gjett om vi har mange minner fra rommet ditt da! Det koseligste rosa rommet!! Husker at jeg var sååååå misunnelig på vannsenga di!!!!! hehe!! 
  Er så spent på hvem sang du skal velge til fredag–barndomsminner ja—hm..Celine Dion, Mariah Carey, Withney Houstan…Carola…hihi…

  Lykke til!!!!!!!!!!!!!!!
  Vi stemmer linja varm!!!

  GO klem fra Camilla (Høvik)