• Anonym

  Forguson er bare den beste treneren verden har någen sinne har sett !!!

 • Anonym

  Min teori på mind games i engelsk fotball er som så. Det er et “verktøy” om trener bruker når de i en avgjørende del av sesongen vil at spillerne ikke skal ha fokus i media, derfor sier de heller et par semi-frekke  stikk frem og tilbake for at media heller skal foukusere på managerne enn spillerne.

  Slik at spillerne kun trenger å bekymre seg om å prestere på banen. Og om det er det som faktisk er årsaken til mind-games konkluderer jeg med at selvfølgelig har det noe og si. Og kanskje det er derfor Manchester United er det av topplagene som dropper færrest poeng når det gjelder som mest. (tenker ikke kun på denne sesongen for alle hissige City-fans.)

 • Anonym

  Mancini ler av Fergusons “mind games”.
  Ferguson ler av Mancinis “money games”.

 • Anonym

  Nesten uvirkelig at dette Unitedlaget, med alle skadene, kan ta gullet mot et lag med bare superstjerner. Vil evnt. bli det flotteste gullet Sir Alex har tatt!

 • Bra skrevet tror likevel at United tar dette når Arsenal slår City

 • Supermann1

  Godt skrevet!