Siste uke av serien

Da er vi inne i den siste uken av seriespillet i NHL. Og for New York Rangers sin del, betyr det at det er nå det skal avgjøres om de går til sluttspill eller ikke. Sist kamp mot New Jersey Devils endte med seier 4-1. Dette var en kamp det var mye forventninger til på forhånd, da alle oppgjørene dem imellom alltid er tøffe og tette hockeykamper. Lagene ligger bare en halvtimes kjøretur unna hverandre og begge lag kjemper om sluttspillsplass. Men etter all opphausingen av oppgjøret før kampen, valgte Rangers å sette en demper til forventningene om en tett kamp tidlig i kampen. Bare etter snaut 30 sekunder satt Rangers kaptein Ryan Callahan første puck i nette bak Nhl`s mestvinnende målvakt Martin Brodeur. Og tolv minuttter senere økte Rangers ledelsen til 2-0 ved Derek Stepan. Rangers virker som de virkelig har funnet formen på riktig tidspunkt, og guttene fra Manhatten virker bestemte på å klare sluttspillet i år. Etter tradedeadline ( overgangs vinduets slutt) er de det mest scorede laget i hele ligaen, og med kanskje verdens beste målvakt bakerst i Henrik Lundqvist er det mye som skal skje for at dette ikke går veien.

I andre periode øker Rangers til 3-0 ved Taylor Pyatt og seieren er så og si et faktum. Nå er bare spørsmålet om Lundqvist skal få holde nullen for andre gang denne sesongen eller ikke. Rangers setter sin fjerde scoring i power play i tredje periode. Kaptein Callahans andre for kvelden og hele Madison Squear Garden står oppreist å synger “seasons over” til sin naboklubb Devils. Selv om Devils reduserer til 4-1 mot slutten av kampen, betyr det ingen ting utenom at Lundqvist ikke får registrert en shoutout. Rangers vinner og får to poeng mens Devils sitt håp om sluttspill er knust. Synd for laget som spilte Stanley Cup finale ifjor, men klarte ikke engang å kvalifisere seg iår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Rangers vinner 4-1 )                                                                                                                                 (Feirier seieren på isen)

Etter hjemmekampen mot Devils rakk såvidt spillerene å dusje før de satte seg på flyet til Florida, for å forberede seg til bortekamp mot Florida Panthers. De skal nå spille to bortekamper på rad før de igjen skal spille hjemme i Garden og mot New Jersey Devils i grunnspillets siste kamp. Rangers kan allerede i kveldens kamp (01.00 norsk tid) sikre seg en plass i sluttspillet. Men da trenger de hjelp av Washington Capitals. For hvis Rangers vinner over Florida Panthers og formsterke Washington Capitals slår Winnipeg Jets er plassen til Rangers i sluttspilet spikret. Hvis ikke dette skulle skje vil de to neste kampene mot fortrinnsvis Carolina Hurricanes (borte) og New Jersey Devils (hjemme) bli avgjørende for om Rangers sin sesong er ferdig 27.April eller ikke.

Mats Zuccarello står nå bokført med 6 målpoeng ( 3 mål og 3 assist) på 12 spilte kamper. Noe som etter litt kjapp hoderegning gir ett snitt på 0.5 poeng pr kamp. Samtidig som han i pluss/minus statestikken står med +6. Pluss/minus statestikken viser hvor mange mål en spiller har vært utpå isen for og imot (powerplay regnes ikke).

Så mens Rangers er i solfylte Florida å forbereder seg til kveldens kamp, sitter jeg her i New York. Spent som en liten unge på julaften i påvente av kveldens oppgjør. Renger med at jeg ikke er den eneste hockeyinteresserte nordmannen som er spent på denne tette serieinnspurten!

 

 

 • Varemerke.org

  Det anbefales at du registrerer ditt varemerke i stedet for å satse på en innarbeidelse i markedet. Ikke minst fordi du i prosessen med innarbeidelse alltid risikerer at noen andre registrerer varemerket og derfor kan få en rett til dette som medfører at du må stanse bruken av ditt eget varemerke.

 • Jeanette

  Venter spent på oppdateringer på Twitter i løpet av natten!

 • Sleipt å drive å redigere inn tull på Wikipedia ettersom mange bruker dette seriøst, og stoler fullt og helt på det. Wikipedia er en fantastisk ressurs som ikke burde ødelegges av journalister ute etter noe å skrive om. Rett og slett barnslig oppførsel!

 • Anonym

  Jeg skvatt!

 • Cecilie Steinmann

  Shalom! Så gøy at du syns jeg er gøy, det er gøy. GØY!
  Prøver så godt jeg kan å blogge, men ekke bare bare. Creds til alle disse fjortissene som tjener penger på det! Skal purre på redaksjonen med å få ut Flink Pike. Xoxo

 • Cecilie Steinmann

  Hei. 
  Det stemmer så pent at jeg var med i Ungdommens Råskap, ikke mitt største øyeblikk her i livet, men artig at folk kjenner meg igjen 🙂

 • Anonym

  Jeg må bare sitte her og humre! 😀 Du er morsom uansett situasjon og det liker jeg!!! Du er bare super kul!! (syns litt synd på dere også da :P) Ser ettter nye innlegg hver dag og nå håper jeg “flink pike” videoen kommer ut 🙂

 • Anonym

  ehehehe.. har du vært med i ungdommens råskap cecilie?

 • adrian edvardsen

  vanessa hvorfor heter  bloggen vanessa naked nor du ikke er naken ??