Love Actually!

Andrew Lincoln er mannen som viste Keira Knightley sine varme følelser med plakater i filmen Love Actually. Et rørende film øyeblikk i en film som i mine kretser er et “must” hver Jul. Vi benker oss til med pledd og noe godt i glasset på hytta til min beste venninne og er like blanke i blikket ved filmens slutt hver eneste gang. Sukk.

Forrige uke kom Andrew til Oslo og jeg skulle være hans date på premieren. Min herlige redaksjonsjef Tina var ekstatisk begeistret og mente det da ville være helt på sin plass at han spurte meg pent ved å bruke de berømte plakatene. Jippi for en god ide….særlig!

Jeg forsøkte alle tenkelig muligheter for å slippe unna det pinlige øyeblikket, men da intervjuet nærmet seg slutten var det bare å bite i det sure eple.  Jeg formelig krympet meg i sofaen. Sprut rød og varm på ørene stotrete jeg frem på dårlig engelsk- Could you do the poster thing for me? Joda, det var ikke noe problem, men har vi noe papir? Min herlige redaksjonsjef hadde selvfølgelig tenkt på det og sendt med fotografen en hel rull med plakater på størrelse med et middels spisebord……herregud!

Så der satt jeg som en middels rød hummer på nærmere 50 og følte meg som 14 mens Hollywood stjernen krabbet rundt på gulvet med sprittusj.

Ikke et av mine stolteste øyeblikk, men et morsomt minne.

[iframe url=”http://webtv.tv2.no/multimedia/webtv/dido/embed.html?progId=505368″ width=”600″ height=”400″ scrolling=”no” frameborder=”0″ marginheight=”0″]