Har du lyst å hjelpe?

Har du lyst til å støtte noen av prosjektene som Doktor Per jobber med? Eller bidra som frivillig?

Her er en konfiskert død ape klar for salg på det lokale markedet. Vi ser bare en brøkdel av det som omsettes.

Hvis du er interessert i arbeidet med gorillaer, og vil støtte dette, kan du lese mer om det på Mefou sine hjemmesider www.apeactionafrica.org

Klikk her om du vil lese mer om organisasjonen Laga eller hvordan DU kan være med og hjelpe ville dyr i Afrika via Laga!

Du kan ellers ta kontakt med Doktor Per via hans side på Facebook.

 

 • Anonym

  Også Ingvild Jensen hører til den salige flokk  som hyller sekterismen blant pratmakerne og ser ned på politikere som heller vil handle enn lulle folk inn i ord med bedøvende virkning. Det fryktelige som hendte 22.7. 2011 viste oss hva som skjer når man overlater styringen av et land til pratmakerne.
  Der er noe som heter ” Vil du ikke ha noe gjort, få en sosialist til å gjøre det.”
  Da Obama fikk Jaglandprisen så og si før han hadde satt sin fot i Det Hvite Hus, omtalte CNN den venstrevridde  Nobelkomiteen og Norge som ” en gjeng  liberale halvsosialister” som satt og delte ut prisen til sine meningsfeller.
  Av de 3 siste presidentene fra demokratene, er det bare Bill Clinton som ikke har fått Jaglandprisen/Nobels Fredspris. Tilogmed amerikansk presidenthistories største parantes, Jimmy Peanuts Carter, har fått den. Det viser en skammelig bruk at en tillitserklæring fra Alfred Nobel til Norges Storting som er blitt kuppet av partier på venstresiden. Nobelprisen blir i alle sammenhenger ellers tildelt etter kvalifikasjoner. Fredsprisen blir utdelt etter trynefaktoren så lenge trynet er trygt plassert på venstresiden.  
  Bare 1 gang har Fredprisen blitt tildelt en republikansk president; Teddy Roosevelt i 1906. Så kom sosialistene inn i bildet etter 2. verdenskrig og gjorde Fredsprisen  til sin egen.
  Hvem har protestert på dette maktmisbruket? Ingen. Og de som har forsøkt, har nok blitt avvist i avisenes spalter. “Ingen innblanding i våre saker!” 
  Ronald Reagan og hans Reykjavik og hans tale i Berlin ” Mr. Gorbatsjov, tear this wall down” ble ikke belønnet med Nobels Fredspris. Han som fikk en slutt på den kalde krigen, ble ikke funnet verdig fordi han var republikaner.
  Den skammen sitter klistret til Nobelkomiteen og Fredsprisen så lenge prisen består. Helst ser jeg at hele dette pris-sirkuset blant meningsfeller tar slutt så fort som mulig. . Det er en uverdig pris som blir tildelt på et ideologisk grunnlag av en gjeng liberale halvsosialister oppi et land langt mot nord med altfor mye penger.
  Og nå skal prisen utdeles på nytt. Kameraderiet er på plass; Jagland skal dele ut prisen sin ennå en gang.