Hei alle sammen der ute i vinteren!

Fredagskvelden igjen- og på tide med en liten blogg, ikke sant?

Verden var litt lysere i dag, supert at vinteren kom med litt snø til oss. Her på dansefabrikken har vi mandariner, pepperkaker og tidlig julestemning, som ikke akkurat blir svakere av at Aylar og Egor danser vals til “Bella Notte”

Denne uken har jeg drukket liter på liter med melk og spist kilovis med youghurt, kjørt på med kalsium, proteiner og byggesteiner til ribbebeina. Det er nesten som at jeg kan høre at de gror…og det gjør mye mindre vondt! Deilig med roligere dans og:-)

I morgenkveld kan Tobias og jeg by på romantikk, Sex and the city og Slow Fox. Film og tv serier er tema og jeg tror det kommer til å bli en uforglemmelig lørdagskveld, vi gleder oss stort 🙂

Vi har også denne uken hatt våre utfordringer, Tobias skildrer torsdagens generalprøve på bloggen sin ( les under) Han har så mye omtanke og følsomhet den gutten, ikke rart jeg er blitt så glad i han:-)

puss och kram

Idag när vi skulle dans igenom sista gången så kom vi fel in i ett lyft och det slet till ordentligt på det onda området och igen pressades tårarna fram på min stackars partner 🙁 men det var inte hon som blev mest ledsen, nu var det jag som bröt ihop och tyckte det var skitjobbigt att se Cecliie åter igen i smärtor. Jag skall ju inte gråta! det är ju inte jag som har ont, men det är så fruktansvärt att stå på utsidan och se hur hon kämpar varje dag för att hålla skenet uppe och t.o.m jag inbillar mig ibland om att det är mycket bättre. Det har blivt avsevärt bättre sedan förra veckan, men hon dansar fortsatt runt med två brutna revben, vilket egentligen är otänkbart från början. Jag vill så gärna bara sudda bort allt det onda och bara ge Cecilie det bästa i världen för det förtjänar hon.

Jag fick senare på dagen lite av vad jag önskade. Efter att vi båda snyftat färdigt, haft en underbar pratstund med vår fantastiska castingavsvariga, Brita, gick vi upp på dansfabrikken och fortsatte dagens träning. Vi jobbade på i ytterligare fyra timmar och i slutet av dagen så sken solen på oss. Vi hade genombrott på många sätt och det kändes för första gången som att vi verkligen dansade tillsammans, och det kändes såååå skönt. Jag hoppas att det är något som fortsätter att infinna sig imorgon och på lördag, och jag är positiv av vi verkligen är något stort på spåren. Så stolt över cecilie och oss…..

 • Mette

  Heia, cecilie!!! viser at oss friluftsjenter også synes det er ok med litt pynt i mellom. selv insiterer jeg alltid på å ha på meg noe rosa når jeg er i full friluftshabitt!!!!!

 • “Mormor”

  Glöm domarna i kväll och dansa en underbar slowfox bara för er själva och för allt ni gått igenom.Stäng ute världen och glöm alla tråkigheter,och bara njut.
  Denna dansen är er dans.
  Varma tantkramar♥

 • Liv og Ulrikke

  hei dere er kjempe flink til og danse, heier på dere.
  men hvordan var det og miste mannen din?
  Klem Liv og Ulrikke:-)

 • Julie

  du har kjempe fint hår, jeg håper jeg kan få så fin hår som deg!
  heier på dere

  • Du er flink til å dase kjem til å vine.

   • hva er gøyes: bestige det høyeste fjellet i Norge eller “Ska vi danse?”

 • Lennart

  Hei hei Cecilie!!;)

  En ting skal du vite:og d er at du ruula…jeg kommer ifra den flotte byen Ålesund,og håper du vinner d her…deg står d all mulig respekt over…;)

  Mvh Lennart!!

  • T.B.

   Stå på Cecilie!
   Har selv brekt noen ribbein – det er VONDT!!!
   Har ramla på ski, falt av gamper, blitt påkjørt av bil – og har mista mannen min – man bare står på!
   Du er tøff – og det setter folk pris på.

   • Anine

    Hei Cecilie!

    Jeg har fulgt med på hva du driver med to-tre år nå, og jeg må si at det fasinerer meg utrolig. Det du bedriver er så langt fra meg og mine interesser som en kan komme, men faktisk så har jeg begynt å komme meg litt ut i naturen for å få med meg litt av alt det flotte vi kan se og oppleve her i landet. Babysteg, men man må begynne et sted.
    Du har inspirert meg til å komme meg ut av sofaen Cecilie 🙂
    Stå på videre, håper dere vinner!

    • “Mormor”

     Yesss en vecka till hoppas revbenen känns bättre.
     Kram//

 • Marte 10år

  Du er helt rå!
  Jeg er også utrolig glad i snø!
  Jeg lærte å gå på ski da jeg var 3år!
  Mvh Marte!

 • Mari

  Hei Cecilie.
  Jeg syntes det er du som er Dronninga selv om jeg ser at du har enda litt til å lære på det tekniske i dansen.
  Ikke bry deg om dommernes sure kommentarer. Jeg heier og stemmer på deg!!

  • Laban

   Tåplig å få stemmer fordi en har et kjempefint hår. Mulig ho rulert på toppen av et kjempehøyt fjell, men på parkettgulvet blir ho helt parkert!

 • Mette

  det var fortjent at du kom videre!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • kjærester?

  Er dere kjærester? Der ser sååå forelsket ut…
  Hadde i så fall vært veldig koselig:)

 • louise

  hei Ceciie!! det vært du snakket om i går finnes ikke på vest-Grønnlad.Selv er født på vest-Grønnland,mens min store søster er på øst-Grønnland. I 1969 var en Priteraq på øst-Siden .Etter en stund flytta de Ditt jeg er født og der det ikke sånt vær.Louise

 • Linea

  Hei Cecilie.
  Du er kjempeflink, og jeg beudrer deg stort. Håper hver uke at du skal gå videre. Kan vel på en måte si meg enig med dommerne at du ikke er blandt de beste, men det er ett eller annet som gjør at virkelig ikke vil at du skal gå ut. Du er em utrolig sterk jente, og tøfft av deg å danse med så mye vondt.
  Også må jeg si at jeg digger håret ditt, du er en utrolig vakker jente. Stå på videre og kom langt 😀

  mvh en som heier på deg 😀

 • Anne

  Nå synes jeg dere har kommet langt nok i Skal vi danse konkurransen. Du er så absolutt ikke av de beste danserne, noe du selv også må være klar over? Litt selvinnsikt har du vel? Gi deg mens leken er god, og overlat plassen til de beste. Dette er faktisk en danse konkurranse!
  Liker heller ikke at du fortsetter å danse med når du påstår at du har så vondt som du har, dette er et dårlig budskap til de unge. Man skal faktisk ta vare på helsa si og lytte til legen, ikke presse kroppen så man kanskje blir ødelagt for resten av livet.
  Trekk deg, og overlat parketten til de som kan danse!

 • Må bare kommentere Anne som har skrevet over her!
  Og du snakker om selvinnsikt?? Leste du i det hele tatt gjennom kommentaren din før du postet?

  For det første så syns jeg også at det var helt feil par som havnet i duell sist, men dette er jo nettopp det konseptet Skal vi danse bygger på. Dommerne skal dømme det de kan ut fra faglig kompetanse, og vi som ser på skal dømme etter hvem vi syns er flinkest, og hvem vi liker best. Og oppfordre noen til å trekke seg er helt bak mål! Når Cecilie og Tobias fikk nok seerstemmer så fortjener de selvsagt en uke til i konkurransen! Den som er med på leken… Alle vet at Skal vi danse er et underholdningsprogram og ikke et mesterskap i dans!

  Jeg syns forøvrig at det er helt topp at folk reagerer og engasjerer seg! Det er sunt for programmet, og det viser at folk følger med og bryr seg om Skal vi danse fremdeles.
  Men jeg syns det bør kunne gå an å diskutere programmet og konseptendringer, fremfor å rakke ned på de som fortsatt er med.

  Lykke til videre Cecilie & Tobias!

  • Mathilde

   Helt enig med deg, Lene!

 • Kari

  Nå har hun jo trukket seg av helsemessige årsaker. Det skjønner jeg – brukne ribben er ikke noe godt når man skal danse.
  Jeg kan jo ikke si annet enn at jeg er litt enige med dommerne… Det er greit at det er et underholdningsprogram.. Her er det ikke nødvendigvis danserne som skal ha selvinnsikt, men at det norske folk ikke kan se hvem som kan danse og ikke – det er det verre med!

 • Kari

  Lykke til videre, Cecilie. Du har vært, og din avgjørelse står det respekt av.
  Du sier du vil savne, Tobias – det går jo an fortsette danse… 🙂 Et fint motstykke til fjellstøvlene! :)))

  • Siri

   Kjære deg.du blir litt som Trude dyrlege som ikke fikk helt dreisen på dansinga.Men uansett er du en flott person.

 • Merethe

  Leit at du skulle ryke ut på denne måten Cecilie.
  Du er ei flott person og har virkelig fått sansen for deg. Du virker utrolig sympatisk og omsorgsfull. Ønsker deg lykke til videre og riktig god bedring. Godt gjort av deg at du har orket å stille opp med de smertene du har hatt. Du har alltid et smil om munnen, blir glad av å se deg 🙂

  • linea

   hei de er så syn at dere trekker dere eg har heia på dere heile tida cecilie du er så fin hilsen linea

 • Randi

  Veldig synd du måtte trekke deg Cecilie. Vi heiet på deg og syns du er kjempeflott.
  Riktig God Bedring.

 • Jacob

  Forferdlig trist at du trakk deg. God bedring 🙂 skal vi danse sendingene blir ikke det samme uten deg…

 • Emma

  Hei!
  Gjorde det veldig vondt da du danset og hadde brukket ribbeina samtidig?

  Emma