rock n' roll- fiskeboll

Fredagaften- og humøret på topp!! Jive er en skikkelig gladans som gir uendelig med energi, yo hoo!

Vi er akkurat ferdig med siste treningsøkt, klokken er snart 20:00. Man føler aldri at man blir helt ferdig, uansett hvor mye man trener, kan alltid bli bedre… Denne uken har bydd på nye danseutfordringer, som kicks og ankelspenst- men mer og mer føler vi at vi blir bedre.

Og gleder oss til store luftige kjoler, converse og hestehaler i morgen, som passer utmerket til vår 60- talls sang; “you are sixteen”

Ha en strålende kveld fra nydalen

Smil

 • Olga

  lykke til!

  • Meg

   Du er nydelig!

 • Iris

  Gleder meg masse til å se dere danse igjen! Og håper jeg en dag får æren av å møte deg Cecile, du er en fantastisk person og jeg elsker å lese bloggene fra turene dine! Lykke til begge du! Jeg stemmer på dere!

  • Emma

   Du er kjempekul og tøff!!!
   Synn meg mannen din 🙁
   Du var kjempeflink i kveld!!!

   Lykke til videre i konken.!!! <3 🙂

 • Iris

  Beklager, Cecilie 😉

  • Hei Cecilie.

   Gleder meg til å komme i studio i kveld for å se dere danse. Lykke til!

 • svd

  Du er flott Cecilie! Som person og som danser 🙂 Du blir bedre og bedre for hver gang og det er så gøy å se! Jeg ble veldig glad da du ble annonsert som deltager i årets sesong, for jeg har lenge fulgt bloggen din og det du bedriver til vanlig. Selv om jeg følger programmet hver sesong, løftet du interessen for denne høsten mange hakk med din tilstedeværelse. Du var en av mine to forhådsfavoritter, og du skuffer ikke 🙂
  Tobias er også en fenomenal danser, det vet vi fra tidligere, og han virker meget sympatisk!

  Masse lykke til videre, håper dere blir med i mange uker til!!

  • “Mormor”

   Tjusigt,bra jobbat och Cecilie du är bara för snygg…jaja Tobias du med 😉
   Kramar ♥

 • Emilie

  Kjære, Cecilie!!!

  Lykke til i Skal Vi danse!!!
  Du er så fiiin!!!

  Hilsen Emilie

  • Millan

   Snälla lite mera bloggar för att “flirta” lite med era fans .
   Håller på er.

 • Kjære Cecilie.

  Du er kjempekul! Det var kult da du var med i “Hvem kan slå Aamodt og Kjus” sammen med Andrine! Jeg heier på deg! Lykke til videre! 🙂

  Hilsen Marlene (http://marleesverden.blogspot.com)

 • Fynn

  Hei tante

  Da skal vi se opptaket igjen, fynn har ikke spurt om noe annet heile morningen her….cilie cilie