Hurra, vi skal danse mer!!

Let´s Quickstep, let´s go crazy!

Det var bare så deilig å bli lest opp først av alle 10 parene som gikk videre på lørdag. Det er klart at vi var spendt, vi lå på 9 plass etter de to første rundene. Det var vanskelig å komme til studio på lørdag etter at vi ble slaktet sist lørdag… Men danselysten vant over nervøsiteten, nok til at vi kom oss gjennom- og fikk flere poeng enn sist. Heldigvis! Utviklingskurven går riktig vei 😉

Tusen tusen takk til alle som har stemt på oss!! Vi ble hoppende glade for at vi får danse sammen nok en uke. Vi fikk høre at kameraene bare fikk med seg helene mine, da jeg hoppet opp i de sterke armene til Tobias. Det er ikke bare armene hans som er sterke, mentalt har han vært en klippe for meg etter den vanskelige starten. Fjellstøtt, som selve Kilimanjaro har han stått der- men overbevisende tro på at vi skal danse ut i full blomst, etterhvert… 😉

Takk, Tobias, du er gull!

Stort smil fra Cecilie