Hurra, vi skal danse mer!!

Let´s Quickstep, let´s go crazy!

Det var bare så deilig å bli lest opp først av alle 10 parene som gikk videre på lørdag. Det er klart at vi var spendt, vi lå på 9 plass etter de to første rundene. Det var vanskelig å komme til studio på lørdag etter at vi ble slaktet sist lørdag… Men danselysten vant over nervøsiteten, nok til at vi kom oss gjennom- og fikk flere poeng enn sist. Heldigvis! Utviklingskurven går riktig vei 😉

Tusen tusen takk til alle som har stemt på oss!! Vi ble hoppende glade for at vi får danse sammen nok en uke. Vi fikk høre at kameraene bare fikk med seg helene mine, da jeg hoppet opp i de sterke armene til Tobias. Det er ikke bare armene hans som er sterke, mentalt har han vært en klippe for meg etter den vanskelige starten. Fjellstøtt, som selve Kilimanjaro har han stått der- men overbevisende tro på at vi skal danse ut i full blomst, etterhvert… 😉

Takk, Tobias, du er gull!

Stort smil fra Cecilie

 • Stå på Cecilie!! Dette klarer du 🙂

 • “Mormor”

  Klart Tobias stöttar dej Cecilie han är sådan 🙂 en go kille med mycket värme och hjärta…men så har han ju fått den vackraste och finaste danspartnern i Skal vi danse 2010…Ge järnet nu och träna och ha skoj. Jag kan inte rösta från Sverige men mina tankar är med er.
  Stor kram till er båda! ♥

  • Christel

   Norges svar på Meg Ryen – du er alldeles nydelig!

   • Christel

    Sorry, Meg Ryan:-)

 • Du er såå flott Cesilie,du har vunnet mitt hjerte,og Tobias,for en genleman!!!! dere har noe og lære av han, dere norske gutter…Lykke til videre

 • Ålesunderen

  Heia på de Cecilie! Ditta klare du! E tror alle i klassen min heia på de 🙂 Stå på videre!

 • “wire kamera”, “Broom opptak”, “super svensken”, “hel tent”, “drømme crewt”… Er noe å ta tak iher.