Vi visste ikke hvor mye Tor Flöjsvik hatede vores Cha cha cha kjole!

Cecilies cha cha cha kjole

Idag kom Cecilie og jeg ud fra Hotel Edderkoppen og fik da bevis for hvor mye Tor hatede vores dans sidste uke. Han havde varit oppe i kostymen på “skal vi danse” og hentet Cecilies måke kostyme og siden lagt den udenfor mit hotell og kört over den igen igen og igen….. 🙂

Vi blev litt lei af os, men taenkte det er da bare at tage til dansefabrikken og traene så at det ikke sker det samme med ukens Quickstep kjole….

Vi stoppede for at spise litt lunch på grünerlökka men sidenkörte vi direkte til traening….

Imorgen kommer domedagen for et af paren.. hvem bliver det? Vi håper såden at det ikke bliver oss… vi har det sååå göj og tror på at vi kan udvikles så mye fremover…. Vi har jobbet så hart og håper dere er med os?

lunch på lökka...

smil Cecilie og Tobias