Ut – med god følelse

Det er urolig kjipt å plutselig være ute av dansekarusellen. Dansen i duellen var det beste jeg har gjort til nå. Da svir det enda mer å ikke skulle fortsette. Når det virkelig gjaldt, klarte jeg å få ut det Marianne har prentet og prentet hos meg – SLIPP DEG LØS!
Det klarte jeg i siste dansen. Jeg ville så gjerne fortsatt og innfridd Mariannes tålmodige arbeid med meg. Jeg har mer på lager. I det minste skal jeg ta privattimer hos henne for å lære jive/swing. Dans er moro, når man kan det 🙂
Støttemeldinger har haglet inn. Det varmer. Jeg vil takke alle som har heiet oss frem.

Til frokosten i morges ringer de fra Oslo Maraton. De behøver en ledsager på halvmaraton til en Harald Vik, som er blind, døv og stum. Den påtenkte ledsageren måtte trekke seg i siste liten.
Siden jeg ikke skulle trene dans, så var det utrolig hyggelig å få en opptur med Harald i høstklart vær og fantastisk stemning i Oslos gater. Ikke så galt at det er god for noe…