Ny uke, ny dans – og nye muligheter

Nå føles konkurransen ytterligere på kroppen.

Å oppleve duellen mellom Anne Marie og Einar var en sterk påminnelse om konkurranseaspektet. Det kunne like gjerne vært meg som var i duellen. Det må vi alle være forberedt på, da de skjønne tv-serere/stemmere bidrar sterkt til sluttresultatet. Takk skal dere ha for innsatsen, som holdt oss unna duellen denne gangen. Min innsats var dessverre ikke på sitt beste. Marianne har sett meg bedre, det har også kona hjemme på kjøkkengulvet. Jeg ble som vanlig litt ivrig. Jeg ble mer opptatt å komme til neste trinn enn å klare fjellstøtt det trinnet jeg var i. Den uvanen håper jeg nå å legge av meg.

Det var selvfølgelig leit at det var underholderen Einar som røk ut. Men siden min partner er søster til Glenn Jørgen, som danser med Anne Marie, er det klart mitt hjerte drar i retning Anne Marie, som jo også er en kjempesjarmerende dame J Vi har godt fellesskap på trening.

Til lørdag skal vi danse tango! Det er en god kombinasjon av Vals og Paso. Tango er en standarddans med holdet tilnærmet vals (men rettere i kroppen og dypere i bena (altså bøyde knær))  – og med noe av temperamentet til Paso. NED i gulvet, her gjelder det å holde en jevn høyde og finne karakteren mellom det forførende og de mer markant spisse og brå bevegelsene. Dette er min versjon. Kanskje Marianne har en annen måte å si det på… J

Etter første trening har jeg en mye bedre følelse en etter første økt med Paso. Dessuten har Marianne dyttet på meg utrolig effektive hjelpemidler. Strikk rundt knærne hjelper for rett føring av ben og tyllen rundt hodet hjelper til å kjenne perfekt stilling av hodet.

DET HJALP GODT!

Det gikk mye bedre på trening i dag. Trinnene begynner å sitte og vi jobber med teknikk der det trengs.. Og det er ikke få stedene. Men vi ser resultater av grundig arbeid, så da håper vi at også dommerne og dere ser fremgang til lørdag :)Med godt mot og stå på humør håper jeg å bygge opp en karakter som dere tv-seere/stemmene, dommerne og i selv vil være fornøyd med! Gled dere til at vi skal danse oss gjennom tv-skjermen og rett hjem til DEG!

Hilsen Marianne og Cato