Blod, svette og snørr – men ingen tårer!

Hei hei!

Nå sitter vi her i resepsjonen i studio, og venter på de siste tv-forberedelsene til premieren. Vi har vært i gjennom 15 treningsøkter og trinnene begynner å sitte hos Pedersen (Puh..) Statusen ved siden av at det her går rimelig greit, er at vi er ved god helse. Det har vært MYE svette! Ingen brukne bein eller ledd eller.. ødelagte proteser. Men klypa til Pedersen sliter på en dansers sarte hud i hendene.

Og om ikke det var nok, så har Marianne fått en skikkelig forkjølelse. Det surkler og renner! Men det ser godt ut mot premieren.

Dansefølelsen er ganske god før premieren! Men det har vært mye frustrasjon. Slik som Cato uttrykker det, er dette forferdelig morsomt! “Vals er mye vanskeligere enn det jeg hadde forestilt meg. Det ser jo ganske enkelt ut, men nå skjønner jeg kommentarene til Fløysvik! Det er virkelig anstrengende med mye kraft for å lage god dynamikk.” Holdning, hodet, hel, tå, arm(er), strekk, hev, senk… Ja. Lærerikt!!

Treningssamlingen er over og alvoret begynner! Vi gleder oss å komme i kjole og hvitt og glitter og stas!