Se hva Ben Adams gjorde i kveld

Ben Adams er ikke bare med på Skal vi danse, produserer plate for A1 og lever livet med sin kjære Sarah. Nå har han også kastet seg på designbølgen og blitt smykkedesigner.

Ingen smykker jeg kan gå med beklageligvis, for alle armbåndene var beregnet på den mannlige garde.

Men det ble en veldig hyggelig kveld ut av det med mange Skal vi danse-venner og kolleger.

Her er noen bilder fra kveldens event.

Skal vi danse 2012

SKÅL: Ben er alltid smilende og blid, og var over seg av begeistring for alle som hadde tatt turen til smykkelanseringen hans. Og for oss som kom ble det en hyggelig mandags-fest og god start på uken.

Skal vi danse 2012

ARMBÅND: Her er armbåndene Ben Adams har designet. Røffe smykker til en kul kar.

Skal vi danse 2012

SØTT PAR: Ben Adams har funnet lykken med den norske modellen Sarah Skjoldnes.

 • anne

  Mats er superheldig som har en kompis som deg. Det er få mennesker som gir av seg selv slik du gjør. All honnør til deg Glenn. Jeg håper du skjønner selv hvilken flott gutt du er <3

 • amiin ismail

  Kakuta – Malouda

 • Totalt enig!
  Er ingen hensikt å hente en 34 åring om man ikke har en langtidsplan vel?
  Veldig bra summert opp Jonas, trenger egentlig ikke si mer

 • FEIL 

  Lukaku – Drogba
   – Malouda
  McEachran – Lampard
  Bertrand – A. Cole
  det er så mye spennende som kommer opp fra reservelaget/u18 nå må de få tillit for det er de som brenner for klubben ikke dyre overprisede primadonnaer

 • Feil. Andre Villas-Boas ville hente Moutinho, Pereira og Falcao. Det var hans største ønsker! Han ville bygge et helt nytt lag, med en helt ny filosofi. den kjedelige diamant formede 4-4-2 formasjonen som Chelsea har brukt siden Mourinhos dager skulle erstattes med en angrepsvillig 4-3-3. og jeg tror at han hele tiden har innsett at Terry og Lampard ikke passer inn i det systemet, derfor ville han ha Porto-spillere han kjente godt fra før og som kjente hans filosofi. I stede for Moutinho kom Meireles, Falcao glapp, og i stede blei Lukaku hentet inn. Her mener jeg første del av planen hans sviktet. det faktum at Meireles ble et hastekjøp på overgangsvinduets siste dag mener jeg også styrker min teori. Cahill ble for dyr for Chelsea i sommer, da Bolton priset han til 20 millioner pund, men nå er han på plass og Chelsea har en fantastisk ballsikker og spillende duo i han og Luiz.

  Jeg har sakt at Boas trenger tid, og at ikke all skylden skal legges på han, for Chelsea er faktisk like dårlig og like lite samspilt som forrige sesong. Ryggraden må knekkes opp. Terry, Lampard, Cole, Cech og Drogba har for mye makt, og noen av dem, om ikke alle, burde sendes på dør. På samme måte som Alex Ferguson har kvittet seg med verdensklassespillere som Nistelrooy, Stam, Beckham og Keane fordi han mente de så på seg selv som større en klubben. 

 • Anonym

  SuperSerber 😉 den likte jeg

 • Anonym

  Det er ikke “gammeldags” at 34 år og ingen erfaring som toppspiller kan bli problematisk i en klubb som har vært blant topp tre de siste 5 årene minst, når laget ikke leverer.

  Det er riktignok mange av dem som er mett, og over “the top”. Det er også et faktum at laget har fremstått helt uten fasong i store perioder, og hvis disse spillerne vender seg mot treneren er det uansett et merkelig argument at spillerne må gå, selv om det selvsagt er i en annen kontekst.

  Dette er stallen han har fått utlevert, og det er ikke noe som heter at “dersom og hvis” han hadde fått muligheten til å fornye laget, ville det sett annerledes ut. Ingen manager får alle sine ønsker oppfylt, og sjangsen for at dette laget skal bare være en “midlertidig” løsning til Villa Boas har fått fornyet og spilt inn en ny tropp er lik null.

  Han ble hentet for å levere med dette laget, og det makter han ikke.Det er sikkert dønn “urettferdig”, men slik er altså virkeligheten i dette gamet..

 • InfamousBryn24

  Som Chelsea-supporter er jeg ikke interessert i å bare kjøpe inn stjerner som vi tidligere har gjort, spesielt ikke utenlandske spillere. For at laget skal ha noe sjel og supportere skal kunne kjenne seg igjen i laget, så trenger vi å bruke fler av spillerne fra ungdomsakademiet vårt! Sturridge var et røverkjøp da han ikke fikk spilletid i City, McEachran har et stort talent, Bertrand har vist seg som en fremtidens Ashley Cole. Men problemet er at ingen av disse spillerne vil bli stjerner uten å få spille kamper!

 • Eh? Jo, det er krise, vi spiller elendig og ligger altså på en femteplass..uten CL neste år, er det fullstendig krise både sportslig og økonomisk. Chelsea har investert MYE og hvis vi ikke klarer å kvalifisere oss for CL, er det trist, tragisk.

  Rafa er forøvrig ikke på vei. Ikke er han velkommen heller.

 • Håkon Sørnes

  Det er ingen spillere som er større en klubben uansett. Og når spillerne ikke passer eller hører etter treneren så må de ut, gutta du nevner her er kanskje fortsatt gode men de går imot AVB. Jobben hans blir ekstremt vanskelig da. Tror heller ikke det er taktikken til AVB som er feil, tror det er spillerne som ikke klarer å utføre den rett. Nei, syns AVB må vise hvem som er sjef, send gutta som går imot han egentrening. Stein hard intervall vær eneste dag helt til de hører etter, funker ikke det er det bare å selge!

 • Pato – Drogba
  Podolski – Malouda
  Moutinho – Lampard
  Baines – A. Cole

 • Når Mancini benket Tevez fikk han skryt, når AVB benker Cole, Lampard og Essien for han straff.
  Galskap

 • Siste nå er Rafael Benitez på vei til Chelsea !  Chelsea kommer grusomt tilbake 2012-13:) Voksne spillere med hår på bryste skal ha makt i garderoben . Spillere som John og Frank er trenere i Chelsea om få år.Chelsea vil alltid være et lag som svinger i prestasjonene og vi tar noen nedturer.Vi som holder med Chelsea er vant med opp og ned turer:) Nå er det lit slit men ingen krise. Come on Chelsea:)

 • Enig! Selv om jeg smått har hatt litt tro på Kalou om han hadde fått mer spilletid haha!

 • Som Chelsea-fan kunne jeg ikke vært mer enig. Det er for mye søppel i Chelsea-stallen. Vi har en spiss som ikke scorer. En av verdens beste keepere som har begynt å lekke som en sil. En forsvarsmur som blir revet ned fort som fy. Og et midtbaneledd som sliter med kreativiteten. Jeg vet ikke hvem som har skylda, spilllerene eller Villas-Boas. 

  Å vinne trofeer en sesong betyr ikke at man alltid kommer til å vinne trofeer. AVB kom nok inn litt for tidlig i Chelsea. At han kommer til å bli solid om 20 år er det ingen tvil om dersom han fremdeles er i live. Men Abramovitsj er neppe så tålmodig! Kjøpet av Fernando Torres og Chelseas managerhistorikk viser det.

  Søppelet må vekk for å få Torres og Villas-Boas til å fungere. Jeg har liten tro på noen av dem, men tror Chelseas situasjon blir langt bedre om spillerene som er både over toppen og over 30 forsvinner. 
  Fra utsiden kan det se greit ut å beholde Lampard og Terry. Det er lojale Chelseagutter som brenner for laget først og fremst. Skulle de forsvinne så blir det til Kina eller til sin egen stue foran TV-skjermen. De som må vekk er derimot, Ashley Cole(langt over toppen, sesongen hans har vært begredelig), Didier Drogba forsvinner dit han for penger, Malouda MÅ ut. Bosingwa og Paolo Ferreira begredelige backer som taper hver eneste hodeduell. Passer fint på Juniorlaget til Haugesund.

  Tv2 skrev om stallrydding i sommer, og jeg ønsket så inderlig at det var sant! For nå skjer det, det som alle skrev i sommer. At AVB ikke klarer å holde the big boys i sjakk. Bli kvitt de spillerene som er nevnt. Få inn unge spillere som presterer og samtidig har en framtid i flere år. Hvorfor vi ikke brukte pengene på Aguero framfor Torres er fremdeles rart for mine øyne. Abramovitsj ser tydeligvis mer på navn enn på prestasjoner.

  Hva vi skal gjøre med spillere som Cech, Essien og ikke minst Luiz er vel mer uvisst men jeg har tro at de fremdeles har mulighet til å komme på et greit nivå.  

 • tommyth

  Sjansen for at Chelsea får Moutinho, Hulk og Falcao er vel heller små.. Tror de kan klare å sikre seg Hulk, og kanskje Moutinho! Falcao har nettopp forlatt Porto til fordel for Atletico, så tror ikke han blir å flytte på seg helt enda

 • Der tar du feil. Alle spillere går det an å bytte ut.
  Se på United, Roy Keane, blir for stor for klubben, da blir han solgt. Det har skjedd med fleire på United som har blitt “større” enn klubben.
  JT kan nok bli, men AC og FL kan byttes ut til bedre spillere som ikke er større enn klubben.
  AC og FL spiller som de ikke kan røres og det er feil.

 • Anonym

  Det er helt riktig det du skriver der, Jon Martin. Men det er ikke kun spillerne som har problemer, det er også en viss Jose Mourinho som går bak sin venn, AVB, og snakker med de sentrale spillerne, som igjen følger JM sine råd.. Det har helt klart ingenting med taktikken til AVB å gjøre om spillerne faktisk hadde fulgt rådene hans. Han vant cupen, serien OG Europa League med Porto i fjor, som ikke er noe dårlig lag. Det sier vel bare at han er en god manager om spillerne faktisk følger det han sier. 
  Så kommer det til det med spillerkjøp før sesongen og hva/hvem AVB hadde på ønskelista si.. Skal ikke si at det har så mye å si, men når Falcao er hovedmålet og Chelsea lar ham bli solgt til Atletico Madrid, for så å sende speidere på hver Atletico-kamp for å følge ham, så er det noe som ikke stemmer. AVB får penger av Abramovich, men får ikke brukt dem, grunnet at folk går i mot ham. Hadde han fått gjort som han ville, hadde dette vært oppstillinga til Chelsea i starten av neste år. 

  Cech

  Ivanovic – Cahill – Terry – Cole

  Meireles/Lampard – Moutinho – Mata

  Hulk – Falcao – Torres

  Det er vel ingen tvil om at dette laget kunne grust til og med City. Det er litt tvil i de bakre rekker, men når 3 engelskmenn og 1 superserber spiller sammen, så er kommunikasjonen mellom dem god. Luiz tar over for Terry etter hvert, men han må først og fremst lære seg språket for å ta det neste steget. 

  Takk

 • Ronaldinho vil alltid bli husket som en av de beste spillerne igjennom tidene. 

 • vil si zlatan er bedre enn dem alle

 • C.Ronaldo + Messi = 1/2 Ronaldinho (på sitt beste!!!!!)

 • ??

 •  for dem som ikke husker hva denne mannen har gjort… kan jeg fortelle gladelig at i hans storhetstid hadde han fått messi til og ligne på et lite spedbarn …. ronaldinho + el fenomeno = exelence !

 • cara, eu nunca vou esquecer ronaldinho gaucho, ele foi o melhor jogadro do mundo, melhor q messi e melhor q maradona. A coisa e q ele mora aqui no Rio, aqui tem mulheres q nao tem nenhuma outro lugar no mundo, e as tradicoes da festa aqui pode ser maluco. Ele é da uma favela, nao é a culpa dele, nas favelas a gente nao tem nada sem familia

 • Ikke glem pato. ;P

 • Anonym

  Jeg kommer hvert fall til å tenke på Ronaldinho som en av verdens 5 beste gjennom tidene. Står idag som mitt største idol og forbilde. Glemmer aldri smilet, væremåten og gleden kombinert med den blendende teknikken, blikket og finessene. På maks nivå velger jeg å sette ham aller høyest av alle. Har ikke sett sånne tekniske ferdigheter og et så stort register.

  Hadde vært ekstremt gledelig å få sett ham danse i Brasil VM 2014 sammen med Ganso, Neymar, Lucas og andre unge brasilianske stjerneskudd.

 • Anonym

  Bare en video som minner oss på hvor god han var!
  http://www.youtube.com/watch?v=tflOSUnx3mw

 • Anonym

  Veldig bra skrevet! Uansett hvordan ting har utviklet seg så kommer jeg alltid til å huske han som den spilleren han var. Kommer aldri til å glemme kampen på Bernabeu, og det gjør nok ikke Sergio Ramos heller. Ronaldinho forblir en av de mest begavede spillerne verden har sett.

 • Anonym

  Synes dette er en bra/god artikkel der det er skrevet nøytralt, men allikevel så er det litt idiotisk og hinte til på slutten at hans karriere er over. Han har vært jevnt over en suksess for Flamengo, og har vært en av de beste spillerne i Brasil i år. Derfor er han også blitt kalt tilbake til Brasil’s landslag, og mye tyder på at han kommer til å bli værende der i OL i London og VM i Brasil. Han har jo også hatt flere tilbud fra ganske store klubber i Europa, både rett før han gikk til Flamengo og nå i det senere. Seneste klubben som vil ha han er PSG, Og dette er en klubb som om noen år kommer til å være i verdens toppen ganske sikkert.

 • Han vil bli husket av meg som en av tidenes største spillere.

 • Har ikke hørt på football weekly vel?

 • Anonym

  herlig tekst! keep going!:)