Prinsesser og kyr i kulissene

Livet i Skal vi danse-kulissene er noe for seg selv. En lørdag er det karnevalsstemning, mens neste gang man er på plass i Nydalen blir man plutselig omringet av prinsesser, Pinochio, Mowgli, Tarzan, Pocahontas og mange flere eventyrfigurer.

I går var det en eventyrlig stemning i studio, og både Skal vi danse-deltakere og danselærere kom med kommentarer som passet i eventyrene vi kjenner så godt. Det var tilbake til barndommen for veldig mange.

For min del hadde jeg fått beskjed om å ta eventyrstemningen med backstage, og da mente de som jobber i kostymen at jeg burde stille med tiara. Og får man først en sånn beskjed, så er det bare å ta den helt ut, med knallrosa kjole, overdådig smykke i halsen og den nevnte tiaraen. At håret ble krøllet som korketrekkere ble bare prikken over prinsesse-i’en.

HER KAN DU SE HELE BACKSTAGE-SENDINGEN FRA LØRDAG 6. OKTOBER 2012.

Her er et knippe bilder fra kulissene fra det femte programmet av Skal vi danse på TV 2.

Skal vi danse 2012 backstage

FØR SENDING: Lars Erik Blokkhus hadde fått på seg ku-kostyme i anledning en eventyrreferanse i sendingen. For godt til å være sant, så jeg måtte bare ha et bilde med den snille kua.

Skal vi danse 2012 backstage

PRINSESSA OG KUA: Lars Erik tok han helt ut med ku-kostymet, mens jeg kjørte prinsesse-look med knæsj-rosa kjole og bling bling som dere ser.

Skal vi danse 2012

FJORÅRETS VINNER: Sist lørdag kom vinneren av Skal vi danse 2011, Atle Pettersen, innom studioet i Nydalen. Han viste fram at han fortsatt hadde dansetrinnene inne fra fjorårets terping med Marianne Sandaker.

Skal vi danse 2012

HARDTSLÅENDE GJEST: Selveste Cecilia Brækhus tok turen til Nydalen og Skal vi danse. Hun er venninne med Nadya Khamitskaya. Cecilia var en stilig dame som passet rett inn i studio. Blir hun å se på parketten i en senere sesong av programmet?

Skal vi danse 2012

A1: Ben Adams som for anledningen hadde dresset seg opp som Mowgli fra Jungelboken hadde besøk av sin gode venn Christian Ingebrigtsen i studio. Selv om de nesten bare ville snakke om den nye singelen de har ute nå, kan jeg røpe at Bens hår som skulle se litt bustete ut, faktisk tok mye lengre tid å få perfekt enn det man kanskje skulle tro.

Skal vi danse 2012

LILLE SPEIL PÅ VEGGEN DER: Linni Meister var Snøhvit på Skal vi danse. Jeg tok derfor med et lite speil til backstage-sendingen, slik at hun kunne spørre det om hvem den beste danseren var. Det resulterte i dette kule bildet, tatt av min gode kollega Rune Løyning.

Skal vi danse 2012

POCAHONTAS: Cathrine Larsåsen danset seg gjennom lørdagens Skal vi danse utkledd som Pocahontas. Til tross for godt gjennomført dans, havnet hun i danseduell. Her er hun lettet men fortsatt litt stresset i minuttene etter at programmet var ferdig på TV 2.

Skal vi danse 2012

KAOS: Her har min gode kollega og fotograf Rune Løyning fanget kaoset som er på parketten i minuttene etter at TV-kameraene er slått av. Presse-Norge, familie og fans vil alle ha en bit av deltakerne.

Skal vi danse 2012

UNNGIKK DUELL: Vebjørn Sand var utrolig lettet over at han og Nadya Khamitskaya unngikk danseduell.

Skal vi danse 2012

KLAR FOR NY UKE: Vebjørn Sand og Nadya Khamitskaya er klar for en ny uke med Skal vi danse, og fra å ha levd en uke i eventyrenes verden, blir neste uke viet cowboyer! Vi gleder oss til cowboyhatter, hester, pistoler og barske gutter!

En stor takk til Rune Løyning som er så flink til å forevige stemningen backstage! Sjekk ut bloggen hans hvis du vil se spektakulære bilder!

HER KAN DU SE HELE BACKSTAGE-SENDINGEN FRA LØRDAG 6. OKTOBER 2012.

Følg med, bloggen blir plutselig oppdatert igjen!

Beate –

 

 • Peter Bering

  Men H, Fp og V er nå den naturlige og riktige regjeringssammensetningen. De vil faktisk finne mye felles og komme til gode kompromisser.

 • Peter Bering

  Som sagt:

  V og KF vil bevisst og planlagt droppe regjering, ha som eneste mål å plage en kortvarig regjering av H og Fp, innen rimelig kort tid la seg fange inn av Ap og Sp hvor de politisk hører hjemme, for så å danne regjering med disse. Alt vil så fortsette som hittil, bortsett fra at KF får kaste enda flere milliarder til korrupte land og at Venstre får gjøre Norge islamsk enda raskere. Stoltenberg får fortsette sin ekstreme ødeleggelse av organisasjonen og kulturen i offentlig sektor og sikret oljefondet som det enorme korrupsjonsfondet utenfor borgernes kontroll det er.

  H+Fp tapte valget med ca 43 % av stemmene. Hadde de fått ca 46%, f eks H 28% og Fp 18%, tror jeg at de hadde vunnet minst 85 mandater og majoritet på Stortinget. Kondolerer til alle som ville ha en ny retning i et svært vanstyrt Norge, hvor Ap-regjeringen tar æren for og dekker over med uforskyldt oljerikdom, noe andre land ikke kan, og ødelegger landet innenifra.

 • Spesielt

   Anzji var aldri ute etter han, bare rykter.

 • MonikaLarsson

  Sorry Calle er sista quick step var dålig. Linny rörde ju inte på fötterna när hon skulle börja dansen sedan var det bara höga lyft och allt annat son inte rörde dit. Hörde svenska juryn vad dom sa då hur det skulle vara. och Lets danes quick den var jättebra byggde detta på vad Ann vilson beskrev hur dansen skulle gå till.

 • Desverre, så viser United at savnet av en kreativ midtbane er stor.
  Anderson varierer for mye, men på sitt beste så åpner han opp midtbaneleddet og forsvaret til motstanderene. Cleverly håper snart kommer tilbake, når han fikk ballen så var det en vei, og det var fremover.
  Med Carrick og Fletcher er det alt for ofte støttepasninger og til sidene. Sjelden frem over.
  Giggs går fremover, men face it, han er 38 år gammel. Men fortsatt en av de beste vi har.

  Håper Fergie har sett dette selv og handler en verdensklasse kreativ midtbane sentralt.

 • vet du hva jeg mener det at sånne som deg er de som er fornuftige

 • Mari Hjul

  Kjære Maria! I mine øyne og med mine ører er du så talentfull. Jeg føler at du er et medmenneske, sensitiv, følsom, kreativ og klok. En kvinne med masse erfaring og kunnskap, samtidig som du har barnet i deg fyllt med nysgjerrighet og lekfullhet. Jeg kjenner ikke deg som person, men jeg har fått et godt inntrykk av deg. Du er en artist! Du gikk inn i konkurransen som en artist og kommer til å gå ut av konkurransen forhåpentligvis med seieren i boks som en artist! Jeg tenker på deg og hvilken utsatt situasjon du er i, med mye press, stress og folk som mener ditt og datt. Artist verden er jo slik,men konkurransen setter alt så ekstremt på spissen. Du er satt i en situasjon med mange dyktige mennesker og sterke personligher rundt deg. Jeg håper du ser på det som noe positivt og at det ikke stresser deg. I blandt føler jeg selv i hvertfall at med så mange inntrykk rundt meg, så er det lett å miste seg selv i det hele. DU er så sterk og DU er så fantastik dyktig. Sorry språket men faen du har alt i deg! Du kan det her! Stol på det, for du har noe stort, noe helt unikt! Publikum stemmer og du har vært av de 3 siste som har ventet på svare om å få bli igjen i konkurransen. En utrolig vanskelig situasjon som kan skape mange tanker. Og jeg hadde vært redd for å bli stemt hjem og tenkt hva vil folket ha og der igjen stress. Mitt råd er: ikke prøv å tenk på hva seerne vil ha, men at du heller stoler på at du kan. Stol på at slik du vil synge sangen, din følsomhet, din tolkning og talent skaper magi. Et tips på veien er da å gå inn i teksten, et ord for meg kan bety noe helt annet for deg. Smak på ordene og da vil du kjenne at du at ordene sitter djupt inne i deg og at følesene kommer til deg helt naturlig. Jeg har alltid vært ekstremt nysgjerrig på hvorfor noen lykkes så ekstremt, mens andre ikke. Hemmeligheten ligger i hvordan man bruker hodet.Det er ofte bare veldig små forskjeller mellom de beste og resten!!
  Jeg blir irritert når noen sier at du er en alt for gammal bitch. Forsøk å bare ikke ta det innover deg, du vet veldig godt selv at du ikke er det. Slik jeg har fått inntrykk av deg så er du et så omtenksomt menneske, men husk også å tenke og ta vare på deg selv oppe i alt dette. 
  Nå er jo jeg en av disse menneske som sier ditt og datt til deg, men jeg ville så gjerne si til deg at: Du vet best selv! Jeg har troen på deg! Lykke lykke til!
  Beste hilsen Marihøna.(marihøner bringer lykke)    
     

 • Anonym

  Wow maria! Du er på bare så vakker og så flink til og synge. Alle vennene mine heier liksom på alle de mest unge med partymusikk men din musikk er så NYDELIG! Heier på deg! Hilsen Synne 12 år fra Asker 🙂

 • Ok, jeg er kanskje bare 15, men du er da ikke gammel! Tvert imot, så synts jeg heller noen av deltagerne er litt for unge og burde komme tilbake om 2-3 år. Du synger så utrolig nydelig, og jeg heier på deg!

 • Anonym

  Maria, Maria, Maria…Du må alltid huske at om én enkeltperson mener at det du gjør ikke er bra nok, så er det ikke det som betyr noe. Det vil alltid være noen der ute som mener negativt om en, UASNETT hva man gjør. Tenk deg alle de virkelig store stjernene som finnes i verden, alle de har mangemange haters. Det hadde sikkert blitt et leksikon om man hadde samlet alt det negative som står på nettforum, youtube og lignende om dem, men det betyr jo absolutt ingenting! Det er ikke disse de lager musikk for, det er for de som liker det de gjør , de som ser det unike og spesielle i dem! Det er nettopp det du også må gjøre, Maria. Ikke heng deg opp i de som ødelegger troen du har på deg selv! Du har absolutt grunn til å være stolt av deg selv og det du presterer, og føle at du fortjener plassen din i idol, for det gjør du virkelig! Jeg ELSKER hver gang du går opp i de lyse tonene, jeg kjenner musikken gjennom hele kroppen når du synger, og det er sjeldent jeg gjør! Ønsker deg masse lykke til på fredag, ikke fordi jeg tror du trenger det, men fordi du fortjener det! 

 • haha, så søt henrik 😀

 • Svampebob-kjeks er veldig godt 😀

 • Eeh… Hvor er researchen din? Valencia har under Llorente greid på to år å nedbetale gjelden fra 520 mill euro til nå 370. Treneren ansettes kun et år av gangen, og det er lagt begrensninger på lønninger og kjøp. Det er fortsatt en lang vei igjen, men å si at konkursen kun er bremset opp er fullstendig feil. Under Solér ble det gjort MYE, MYE feil, men han hentet bl.a. spillere som Villa!! Og med tanke på kampen mot Chelsea blir jeg STOLT av å se at jeg holder med en underdog med dårlig økonomi som spiller 1-1 mot en klubb med nærmest uendelige muligheter hva gjelder spillere etc.

 • Nå håper jeg at de beholder stammen i laget, beholder Emery og finner en sunn løsning på hvordan man skal nedbetale gjeld osv. 

  La Liga trenger lagene som Valencia, Atletico Madrid osv. for å opprettholde en viss spenning! 

 • Jeg EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELSKER deg Elena du er kjempe pen pen pen pen

 • Skal stemme for dere i morgen, ønsker dere videre og helst til toppen! Klem fra Natalie

 • Skal stemme for dere!  Ønsker dere videre og helt til toppen!!! Klem fra Natalie