Så snille naboer jeg har :-)))

12883-1-1290369183265.jpg
Jeg kom hjem fra dansetreningen nå, og se hva jeg oppdaget hengende på vinduet av inngangen til blokken jeg bor i 🙂 Det tok noen sekunder før det faktisk gikk opp for meg at lappen som hang der var en hilsen til meg 🙂

Aner ikke hvilken nabo som har laget dette, men jeg håper du ser dette og vit at jeg satt VELDIG stor pris på det! TUSEN TAKK :-))))))))))))))

 • Max

  Hyggelige naboer!

 • mailn (10) fra fevik!:)

  du er ei heldig jente!

 • hva syns du om skal vi danse?
  hilsen anja 15 år fra hvittingfoss

 • trodde skal vi danse var en konkuranse hvor de beste skal stemmes fram,men når rune kommer tilbake gang etter gang,da bryr jeg meg ikke om å se dette programmet lenger,det er ikke rettferdig stemming når en som er helt uten rytme får gå videre ,skjønner han har sine fans,men de må jo bruke sin rettferdighetssans de også,mener jeg,han hadde jo tenkt å trekke seg,synd han ikke gjorde det da,,ikke vondt ment rune,digger deg bedre som sanger:))

 • blabla85

  Min teori på mind games i engelsk fotball er som så. Det er et “verktøy” om trener bruker når de i en avgjørende del av sesongen vil at spillerne ikke skal ha fokus i media, derfor sier de heller et par semi-frekke  stikk frem og tilbake for at media heller skal foukusere på managerne enn spillerne.

  Slik at spillerne kun trenger å bekymre seg om å prestere på banen. Og om det er det som faktisk er årsaken til mind-games konkluderer jeg med at selvfølgelig har det noe og si. Og kanskje det er derfor Manchester United er det av topplagene som dropper færrest poeng når det gjelder som mest. (tenker ikke kun på denne sesongen for alle hissige City-fans.)

 • ankas

  Forguson er bare den beste treneren verden har någen sinne har sett !!!