Jeg storkoser meg når jeg danser :-)

12883-1-1290383188524.jpg(foto: Paul Weaver www.side2.no)

Ønsker å takke alle som har engasjert seg, støttet oss og stemt oss helt frem til finalen. Deres støtte har betydd ALT!

Jeg vet jeg har takket mange ganger før, men føler jeg ikke får takket dere nok. Føler meg nemlig veldig heldig og blir virkelig rørt av at jeg får lov til å danse i den store finalen. Jeg storkoser meg på dansegulvet!

Det hadde virkelig vært en DRØM som hadde gått i oppfyllelse om vi skulle vinne på lørdag, men denne fire måneder lange reisen har vært en unik opplevelse og et eventyr jeg aldri kommer til å glemme.

Er ubeskrivelig takknemlig til dere som har engasjert dere og gitt meg muligheten til å vise nye sider ved meg selv som ikke engang jeg visste at jeg hadde 🙂  Det jeg også har innsett nå, er at det er faktisk MULIG å reise seg, fortsette å gå og lykkes her i livet til tross for at man har vært på et absolutt bunnpunkt  🙂

Takk for at dere har gitt meg en ny sjanse ♥

 • Sarah

  det er vel vi som skal takke deg, det er du som har latt oss få den muligheten til å bli “kjent” med deg på nytt:) Du er en fantastisk person som fortjener det beste verden har å tilby deg:) Må jo også si at jeg heier på deg;)

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

  • Max

   Det er bra at du kom til finalen! Fortjent det!

 • Digger deg, Aylar !!
  Elsker personligheten din, elsker stemmen din og elsker dansebeina dine !<3

  Håper du vinner dette, for dette fortjener du !=)

  Vennlig hilsen en stor beundrer ! =)<3

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '0 which is not a hashcash value.

 • Vivian

  Du er så flink til å danse! Håper du vinner! Har heiet på deg fra starten av hele showet! Du kommer til å vinne! Det vet jeg!

 • BLAA

  Håper du vinner! Det fortjener du virkelig 🙂

 • å de så gode ut!!! må prøves:)

 • Wow, den oppskriften må jeg prøve.

 • Hvor mange kcal blir det pr knekkebrød? eller pr 100 gram da 🙂

 • Ekstrem teknikk

 • Odd-Magne Oddie Dahl

  Stadion heter offisielt Sports Direct Arena, men for en N’castle-fan vil stadion alltid hete St. James’ Park.