Tusen takk for finaleplassen :-)

12883-1-1290361827999.jpg

Ligger rett ut i sofaen med laptopen på fanget og blogger 🙂

Ser dere sender inn mange spørsmål og hyggelige hilsener. Jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har hatt tid til å svare på innleggene og spørsmålene deres, men tenkte jeg kan ordne en ny spørrerunde neste uke da finalen er overstått. Da skal jeg slenge meg i sofaen med godpleddet og bruke mange timer på å besvare alle spørsmålene deres. Håper det er greit?

Nå må jeg løpe til dansetrening med Egor. Neste lørdag skal vi danse 3 danser, så det blir en megahard treningsuke 🙂

Stor klem så lenge!

 • Hedvig

  Wow, Aylar! Du er beinhard, og det er Nadya også. Danse med brukket ben! Dere er begge helt utrolige 😉 Jeg ønsker deg så lykke til, og en flott treningsuke. Som jeg sa på forrige innlegg; om du har tid, kontakt meg på min mail hedvig1006@gmail.com 🙂 Da blir det jubel i stua! Hvordan føler du deg, liksom hver gang du blir ropt ut til dansegulvet? Og hvordan er forholdet ditt til dommerene?

 • Hedvig

  HeHe, det stod under at vi kunne bruke den, måtte bare prøve den 🙂

 • Max

  Du fortjente å komme til finalen!!

 • Emilie

  du er kjempe flink Aylar du er min favoritt
  og jeg har prøysen føre stilling på onsdag jeg gruer meg litt jeg skal synge og danse alene på en sene og jeg føler meg litt som deg når du skalll på danse gulve du er best jeg skal også si et vers om en ting jeg ikke liker nemelig tran

 • Emilie

  vis du er på msn såå søk på emilie.h.p@hotmail.com

 • Heeei, du er så søt der ute på dansegulvet Aylar 🙂 jeg synes du er kjempe god til å danse! Du var min favoritt helt i begynnelsen og det er du absolutt ennå 😛 jeg er en stor fan av deg faktisk!

 • Anonym

  syns virkelig synd på anelka som skal bo i kina og spille for et drittlag. greit at du tjener jævlig bra med penger men tenk åssen han kommer til å få det. var i kina i sommer og det er helt utrolig åssen landet er ,for det første så merker du at det stinker noe helt forferdelig,og trafikken er så jævlig + at det er ikke så mange som kan engelsk,og det var det som overraska meg helt,du må kunne tegnespråk for å kunne bo der. men men håper du kommer til å få det bra anelka selvom jeg tviler 100% på det :/

  • lol??? hvorfor var du i kina i sommer? nærmere 35 grader i skyggen er ikke digg!!

   • Anonym

    nei skulle til hjemlandet og så hadde jeg transitt gjennom kina og var der i 1 uke 🙂 ellers hadde jeg ikke vært der og skal faen med ALDRI dra der nede igjen heller + skal sørge for å ikke ha noe transitt der ihvertfall neste gang jeg reiser .råder dere alle til å ikke dra til det dritt landet asså 😉

  • Anonym

   Ser godt poenget ditt, men Anelka skal nå hvertfall bo i Shanghai, som etterhvert har blitt en skikkelig verdensmetropol og et sted der man kan leve veldig ok om man har nok penger (og fattig kan ingen anklage Anelka for å være :P)

   • Anonym

    nei man kan vell ikke det 😉 men iallefall så håper vi på et bra liv for anelkas del i hvertfall 😛

 • Anonym

  Bra blogg! Jeg likte partygutta!!

  • Anonym

   Takk, det gjør vi vel alle egentlig! 😛

 • Torstein Bakketun Best Kyte

  Hva er det egentlig som er det beste laget i Kina og omegn? Anelka spiller i en klubb nå og den svært gode argentineren Dario Conca spiller i en annen blant annet.

  • Anonym

   Klubben til
   Conca, Guangzhou Evergrande, vant serien i år. De har også Cleo – en
   veldig ok brasilianer som glatt kunne fått seg kontrakt i en av de
   større europeiske ligaene – på laget, så i Kinesisk målestokk er jo de
   sterke. Generelt i Asia så er det Sør-Koreanske og Japanske klubber som
   holder best nivå, men må ærlig innrømme at jeg ikke vet nok til å ha en
   formening om hvem som er best akkurat nå. Ryktes forresten at at Guti er
   på vei til Kina også nå..

   • Anonym

    Vet du hvilken klubb Marlon Harewood spiller på? Og kan du gi meg en link hvor jeg får vite mer om klubben hans? Tror han spiller i Kina 😛

    • Anonym

     Korrekt! Harewood spilte noen kamper for førstedivisjonslaget Guangzhou R&F, han bidro faktisk til at de rykket opp til eliteserien der borte. Han er nå tilbake i england og trener med Nottingham forest, litt usikkert hvor han ender opp. The Guardian gjorde tidligere i høst et interessant intervju med han om tiden i Kina: http://www.guardian.co.uk/football/2011/nov/17/marlon-harewood-china