Jaaaaaaa!!

Hipp hurra!

Tenk at vi fikk fire tiere på lørdag… Helt utrolig! Kjempegøy å få betalt for hardt arbeid! Målet vårt har jo hele tiden vært å få fire tiere, og denne gangen klarte vi det! Juhuuu! 😀
Ikke bare fikk vi bra tilbakemelding på quickstepen, men det gikk jo kjempebra med gruppedansen også! Det var guttene sine, det, tenker jeg! Veldig moro!

Se på disse gutta! Spreke karer 😉

Og takk til alle dere som stemte på oss. Vi skal ikke glemme dere! Tuuusen takk 😀

Nå er det tid for showdans. Det er litt av en utfordring det også! Uten noen som helst rammer, så blir det veldig vanskelig å finne ut hva man skal gå for. Atle og jeg har nå prøvd å lage en liten miks av alt vi har gjort hittil pluss litt til! Hehe, så får vi se hva vi ender opp med. Skal ikke se bort ifra at det blir et par løft og triks her også;) Dere får vente å se i spenning! Hihi!

Vi har forresten prøvd litt andre typer kjeks! Og firkløverkjeks var virkelig godt!
Takk for tipset!

Da formen ikke er helt på topp satser jeg på c-vitaminer og alle mulige kjerringråd for å ikke å bli verre! Har ikke tid til å være syk nå! Så vi krysser fingrene 🙂

Hade bra så lenge! 🙂

 • Det er ikke noe verre å snuse som kvinne, enn å snuse som mann. KJØR PÅ. JOSHLIN!

 • amiin ismail

  Kakuta – Malouda

 • FEIL 

  Lukaku – Drogba
   – Malouda
  McEachran – Lampard
  Bertrand – A. Cole
  det er så mye spennende som kommer opp fra reservelaget/u18 nå må de få tillit for det er de som brenner for klubben ikke dyre overprisede primadonnaer

 • Feil. Andre Villas-Boas ville hente Moutinho, Pereira og Falcao. Det var hans største ønsker! Han ville bygge et helt nytt lag, med en helt ny filosofi. den kjedelige diamant formede 4-4-2 formasjonen som Chelsea har brukt siden Mourinhos dager skulle erstattes med en angrepsvillig 4-3-3. og jeg tror at han hele tiden har innsett at Terry og Lampard ikke passer inn i det systemet, derfor ville han ha Porto-spillere han kjente godt fra før og som kjente hans filosofi. I stede for Moutinho kom Meireles, Falcao glapp, og i stede blei Lukaku hentet inn. Her mener jeg første del av planen hans sviktet. det faktum at Meireles ble et hastekjøp på overgangsvinduets siste dag mener jeg også styrker min teori. Cahill ble for dyr for Chelsea i sommer, da Bolton priset han til 20 millioner pund, men nå er han på plass og Chelsea har en fantastisk ballsikker og spillende duo i han og Luiz.

  Jeg har sakt at Boas trenger tid, og at ikke all skylden skal legges på han, for Chelsea er faktisk like dårlig og like lite samspilt som forrige sesong. Ryggraden må knekkes opp. Terry, Lampard, Cole, Cech og Drogba har for mye makt, og noen av dem, om ikke alle, burde sendes på dør. På samme måte som Alex Ferguson har kvittet seg med verdensklassespillere som Nistelrooy, Stam, Beckham og Keane fordi han mente de så på seg selv som større en klubben. 

 • Anonym

  SuperSerber 😉 den likte jeg

 • Anonym

  Det er ikke “gammeldags” at 34 år og ingen erfaring som toppspiller kan bli problematisk i en klubb som har vært blant topp tre de siste 5 årene minst, når laget ikke leverer.

  Det er riktignok mange av dem som er mett, og over “the top”. Det er også et faktum at laget har fremstått helt uten fasong i store perioder, og hvis disse spillerne vender seg mot treneren er det uansett et merkelig argument at spillerne må gå, selv om det selvsagt er i en annen kontekst.

  Dette er stallen han har fått utlevert, og det er ikke noe som heter at “dersom og hvis” han hadde fått muligheten til å fornye laget, ville det sett annerledes ut. Ingen manager får alle sine ønsker oppfylt, og sjangsen for at dette laget skal bare være en “midlertidig” løsning til Villa Boas har fått fornyet og spilt inn en ny tropp er lik null.

  Han ble hentet for å levere med dette laget, og det makter han ikke.Det er sikkert dønn “urettferdig”, men slik er altså virkeligheten i dette gamet..

 • Anonym

  Som Chelsea-supporter er jeg ikke interessert i å bare kjøpe inn stjerner som vi tidligere har gjort, spesielt ikke utenlandske spillere. For at laget skal ha noe sjel og supportere skal kunne kjenne seg igjen i laget, så trenger vi å bruke fler av spillerne fra ungdomsakademiet vårt! Sturridge var et røverkjøp da han ikke fikk spilletid i City, McEachran har et stort talent, Bertrand har vist seg som en fremtidens Ashley Cole. Men problemet er at ingen av disse spillerne vil bli stjerner uten å få spille kamper!

 • Eh? Jo, det er krise, vi spiller elendig og ligger altså på en femteplass..uten CL neste år, er det fullstendig krise både sportslig og økonomisk. Chelsea har investert MYE og hvis vi ikke klarer å kvalifisere oss for CL, er det trist, tragisk.

  Rafa er forøvrig ikke på vei. Ikke er han velkommen heller.

 • Håkon Sørnes

  Det er ingen spillere som er større en klubben uansett. Og når spillerne ikke passer eller hører etter treneren så må de ut, gutta du nevner her er kanskje fortsatt gode men de går imot AVB. Jobben hans blir ekstremt vanskelig da. Tror heller ikke det er taktikken til AVB som er feil, tror det er spillerne som ikke klarer å utføre den rett. Nei, syns AVB må vise hvem som er sjef, send gutta som går imot han egentrening. Stein hard intervall vær eneste dag helt til de hører etter, funker ikke det er det bare å selge!

 • Pato – Drogba
  Podolski – Malouda
  Moutinho – Lampard
  Baines – A. Cole

 • Når Mancini benket Tevez fikk han skryt, når AVB benker Cole, Lampard og Essien for han straff.
  Galskap

 • Siste nå er Rafael Benitez på vei til Chelsea !  Chelsea kommer grusomt tilbake 2012-13:) Voksne spillere med hår på bryste skal ha makt i garderoben . Spillere som John og Frank er trenere i Chelsea om få år.Chelsea vil alltid være et lag som svinger i prestasjonene og vi tar noen nedturer.Vi som holder med Chelsea er vant med opp og ned turer:) Nå er det lit slit men ingen krise. Come on Chelsea:)

 • Enig! Selv om jeg smått har hatt litt tro på Kalou om han hadde fått mer spilletid haha!

 • Som Chelsea-fan kunne jeg ikke vært mer enig. Det er for mye søppel i Chelsea-stallen. Vi har en spiss som ikke scorer. En av verdens beste keepere som har begynt å lekke som en sil. En forsvarsmur som blir revet ned fort som fy. Og et midtbaneledd som sliter med kreativiteten. Jeg vet ikke hvem som har skylda, spilllerene eller Villas-Boas. 

  Å vinne trofeer en sesong betyr ikke at man alltid kommer til å vinne trofeer. AVB kom nok inn litt for tidlig i Chelsea. At han kommer til å bli solid om 20 år er det ingen tvil om dersom han fremdeles er i live. Men Abramovitsj er neppe så tålmodig! Kjøpet av Fernando Torres og Chelseas managerhistorikk viser det.

  Søppelet må vekk for å få Torres og Villas-Boas til å fungere. Jeg har liten tro på noen av dem, men tror Chelseas situasjon blir langt bedre om spillerene som er både over toppen og over 30 forsvinner. 
  Fra utsiden kan det se greit ut å beholde Lampard og Terry. Det er lojale Chelseagutter som brenner for laget først og fremst. Skulle de forsvinne så blir det til Kina eller til sin egen stue foran TV-skjermen. De som må vekk er derimot, Ashley Cole(langt over toppen, sesongen hans har vært begredelig), Didier Drogba forsvinner dit han for penger, Malouda MÅ ut. Bosingwa og Paolo Ferreira begredelige backer som taper hver eneste hodeduell. Passer fint på Juniorlaget til Haugesund.

  Tv2 skrev om stallrydding i sommer, og jeg ønsket så inderlig at det var sant! For nå skjer det, det som alle skrev i sommer. At AVB ikke klarer å holde the big boys i sjakk. Bli kvitt de spillerene som er nevnt. Få inn unge spillere som presterer og samtidig har en framtid i flere år. Hvorfor vi ikke brukte pengene på Aguero framfor Torres er fremdeles rart for mine øyne. Abramovitsj ser tydeligvis mer på navn enn på prestasjoner.

  Hva vi skal gjøre med spillere som Cech, Essien og ikke minst Luiz er vel mer uvisst men jeg har tro at de fremdeles har mulighet til å komme på et greit nivå.  

 • Sjansen for at Chelsea får Moutinho, Hulk og Falcao er vel heller små.. Tror de kan klare å sikre seg Hulk, og kanskje Moutinho! Falcao har nettopp forlatt Porto til fordel for Atletico, så tror ikke han blir å flytte på seg helt enda

 • Godt skrevet. Jeg er enig i det aller meste du skriver. Liverpool trenger virkelig et trofé nå, på samme måte som Arsenal virkelig trengte det i fjor.

 • Nei, tror ikke det. 

 • Ligger det større prestisje i å vinne Community Shield enn Ligacupen?

 • Anonym

  Var skeptisk til denne fyren før han begynte men han er jo bortimot den beste TV2 har utenom Lundekvam og britene som kommer. 

 • Anonym

  Flott artikkel!

  Lurer på om cleatsen/ skoen skal stå så nærme krankarm som mulig, eller gjelder midt på også sideveis innstilling?

  Jeg stiller sete inn etter prinsippet om at feks et tau med lodd skal gå fra knespiss og gjennom feste til krankarm cleatsen når den befinner seg vannrett, er det det du mener når du sier?; Still setet slik at du kommer mest mulig over krankaksen når du tråkker, da får du mest kraft i hvert tråkk.

  Hadde vært flott om Dere hadde lagt ut en artikkel om innstilling av sykkel, helst både mtb og racer (hvis det er noe særlig forskjell da?)

  Mvh Trond

 • Oda Helstad

  Dere er best! Dere kommer til å vinne! <3<3<3
  Hilsen Oda<3<3<3

 • Anonym

  har du noen tips til å få masse energi?

 • Kari Aasjord White

  Fantastisk innsats!!!!  Den siste var helt rå og fortjente alle fire tierne! 🙂

 • Kari Aasjord White

  kk

 • Anonym

  Dere var super flinke i går.

 • Anonym

  http://beritnordstrand.no/2011/09/27/spis-deg-til-optimal-treningseffekt/

  gode tips der:) venter i spennning tel lørdag:) stemmer jo på dere alltid!

 • Pingback: Showtime med gamle dansestjerner – Skal vi danse 2011 | Svdfan()