Det er mye som skal på plass!

Samba la bamba!

Denne uken har Atle fått bryne seg på nok en ny dans. Og det er ikke en hvilken som helst dans, men selve karnevaldansen samba! 😀
Her viser Atle noen heftige hoftebevegelser;)
[flowplayer src=’https://blogg.tv2.no/atle-marianne/files/2011/10/IMG_1307.mov’]

Det er en ganske vanskelig dans, så vi har jobba og jobba og jobba og jobba! Siden dansen er ganske rask, så er det veldig mange trinn som skal læres på et og et halvt minutt! Pluss at det er hofter, armer, føtter, retninger, rotasjoner, holdning, fokus, uttrykk, bounce pluss mye mer som skal gjøres i tillegg til alt dette. Så ja, jeg kan skjønne at Atle blir litt frustrert når jeg maser om alt dette, hehe! 🙂 Synes det er utrolig bra jobba å kunne fullføre en dans på lørdagen med så mye selvtillitt som Atle har. Jeg er VELDIG fornøyd og glad for at han står på så mye. Heia Atle!! 😀 Hehe..
Her er Atles sambatips:
[flowplayer src=’https://blogg.tv2.no/atle-marianne/files/2011/10/IMG_1308.mov’]

I tillegg til alle disse trinnene og sånn, så er det en del ting til som må til for å få til en vellykket lørdag:

For at skoene ikke skal bli glatte, så må vi ha en skobørste:

Og nei, vi har ikke problemer med hard mage! Hehe.. Men vi bruker lakserolje under skoene så det blir bedre feste.

Hva er vel en dans uten energi? Skal love dere at det blir MYE kjeks i løpet av en danseuke. Om noen har noen gode kjekstips er det bare å komme med det! Begynner å bli litt lei safari og ballerinakjeks 😉 Hehe!

Ingenting er som Vossevann rett fra springen på dansefabrikken ;P (Noen ganger er vi litt gærne og blander oss litt saft;))

Spesielt til latindansene ønsker vi dansere å være veldig brune. Det er jo ikke sjeldent at vi viser en del hud i disse dansene, og da er det jo ålreit å ha litt ekstra farge;) Og det hjelper denne selvbruningskremen deg med! Du blir ikke bare brun, men dansebruuun! 😀

Også har vi disse da. Vi kommer oss ikke unna disse. Danseskoene våre! For noen er dette tøfler, men for min del ønsker jeg tøfler som ikke gir gnagsår og ømme føtter etter hvert bruk 😉

Jeg kan jo ikke danse alene hver dag og hver lørdag, så da får jeg vel ha en å danse med da! I dette tilfellet er det Atle Pettersen! 😀

Og sammen blir vi DYNAMITT!!!

Da tror jeg vi er klare, jeg! I morgen skal vi kjøre gjennom og få på plass selvtilliten. Det gjelder og danse og danse og danse… og danse!

ARRIBA!! “Give me a cool corona”

 • voteforziggy

  Om jeg tror FrP mener det samme som de rødgrønne? Haha. Godt du har fantasi, det virker ikke som du har så mye annet.

 • sami

  H; F; V; OG KRF norge risikere la styre norge Ap

 • Anonym

  Kan du blogge mer?

 • Very interesting article. Thanks for your excellent post.
  forex broker reviews

 • Muligheter for å fyre opp noen kilder og da? Eller er det en skoleoppgave?

 • Deadline day i Januar.

  Husker jeg våknet opp og fikk med meg at Liverpool hadde lagt inn et bud på 30 millioner pund på Carroll. Prisen vet vi alle endte 5 milioner høyere. Men dette var noe nytt i forhold til Liverpool og overganger de siste årene. Dette var et klart bevis på at de Gillett og Hicks virkelig var ute av klubben og at de nye eierne og ledelsen i klubben var klar for å minimere skaden for et salg av Torres.

  Det at de også la inn bud på andre spillere, viste at de virkelig ville forsterke stallen og begynne å bygge et vinnerlag for fremtiden.

 • håkon bleie

  i fjor var liverpool en klubb på 12. plass(noe rundt der) hadde ligget på nedryksplass og hadde en gjeld på 300m£. nå ligger de på sjette har null gjeld og vinner fotballkaamper. han kjøpte også en annen spiss for 190 mill. kroner som har herjet i premier league. men jeg er enig i at carroll og downing ikke har vært gode hittil. Liverpool spiller en fotball som er underholdende i motsetning til når hodgson var manager.

 • håkon bleie

  i fjor var liverpool en klubb på 12. plass(noe rundt der) hadde ligget på nedryksplass og hadde en gjeld på 300m£. nå ligger de på sjette har null gjeld og vinner fotballkaamper. han kjøpte også en annen spiss for 190 mill. kroner som har herjet i premier league. men jeg er enig i at carroll og downing ikke har vært gode hittil. Liverpool spiller en fotball som er underholdende i motsetning til når hodgson var manager.

 • Anonym

  Ja, vi hater Samir Nasri (pga. at han dro), han var vår beste spiller den sesongen. Hvorfor skal Arsenal fans ti stille? Vi elsket han den tiden han var på Emirates og ville jo selvfølgelig at han skulle fortsette der. 

  Den setningen du kommer med til slutt gir ingen mening med forrige kommentar… 

 • mb2000

  Ikke glem Rooney sin straffebom!

 • Anonym

  Spurs – Arsenal 3-3

  ManU – ManC 1-6
  Newcastle – Arsenal 4-4
  ManU – Arsenal 8-2
  Liverpool – ManU 3-1

  Og ikke minst dramaet siste runde i fjorårsesongen. 

 • Jeg stusser litt her Jon martin, du snakker om det dalglish har fått til med liverpool? Og skryter av det utenfor banen, det er mulig de står mere samlet nå, men når alt kommer til alt…..Han har kjøpt for ca like mye som united, han kjøpte en spiss for 350 mill!!! Og de ligger på 6.plass i PL….Spør du meg, har han ikke utrettet stort 😉

 • Fordi han syntes Torres sin greie var bedre?

  Har kanskje noe med at Torres var såpass dyr, og floppet så mye.

 • Suarez mot United 6. Mars 2011? 

 • Gerrard var den beste da og den beste nå!

 • Anonym

  Ja han var våres desidert beste spiller 2-3 år siden..

  Dokker Arsenal fans skal nu bare ti stille, dokker hater jo Nasri og han var dokkers beste spiller i fjorårets sesong.

 • og du kaller deg selv for liverpoolsuporter? han var uten tvil deres beste spiller, så selvfølgelig ble hjertene til alle ordentlige liverpoolsupportere!

  MVH: en Arsenal-fan

 • hvis du har med floppen Torres, hvorfor har du ikke med Robin van Persie som har vært PL desidert beste spiller i 2011?

 • 8-2 seieren står sterkt i minne, men kanskje 2-1 seieren over Chelsea, da gullet virkelig var sikret, står høyere. Herlig følelse. Ellers var 3-1 seieren over nettopp Chelsea i år kanskje enda mer minnbart, hvor vi husker Torres sin latterlige bom på åpent mål.

 • Mats Lehne

  Testemonialen til Gary Neville, hvor kameratgjengen fra Manchester som skulle være med å prege en hel fotballverden over flere tiår igjen var samlet og spilte sin kanskje aller siste kamp sammen på Old Trafford. Mitt største minne, uten tvil! Mange av dine følgere på twitter er røde, det er nok litt av grunnen til Rooney oppslutningen 😉

 • Anonym

  ”Spanjolen knuste Liverpool-fansens hjerter”, Nei det her e mer sannsynlig ”Spanjolen lettet Liverpool-fansens hjerter”.

 • Fotball er foreldet…

 • Ja, men bare for å vise at når folk først fokuserer mer bare på den globale eliten av klubblag, så smitter nok dette også over på holdningen ift landslag. 

 • Det er irrelevant at både nordmenn og utlendinger vil spille i større ligaer. Forskjellen ligger i lokale/regionale gutter/spillere på den ene siden og utlendinger/ikkeregionale på den andre siden. Det er morsomt å se trøndere mot vestlendinger etc, men irrelevant/kjedelig å se f eks innleide utlendinger og østlendinger spille for Brann mot Rosenborgs innleide utlendinger, østlendinger og vestlendinger osv. Det er utenkelig for mange fotballinteresserte å gå på en tippeligakamp.

  Resultatet der man tilintetgjører lokal forankring er at det bare er de absolutte topplagene i verden som ennå er av interesse for mange. Derfor er selvsagt Arsenal og Barcelona osv osv alltid av interesse. 

 • Viss dama er sinnsykt bra så ville vei dei fleste vore med ho i ei veke viss det var alt dei fekk…

 • Anonym

  Er ungguttene fra Norge som prøver å spille seg inn i tippeligaen, for så å dra videre i karrieren noe annerledes? Utenlandske spiller har jo faktisk talent også, da. Tippeligaen er kjedelig på grunn av det latterlige lave nivået, forårsaket mest av de norske spillerne.

 • Anonym

  Fotballspillere er arbeidstakere akkurat som alle andre jobber. Jobber du i et firma og tjener 500 000 i året, og får et tilbud av et bedre selskap, med 1 mill i året som lønn, tar du den selvfølgelig.. 
  Vi må ikke glemme at dette er jobben deres.
  Grunnen til at det er så masse utenlandske i tippeligaen er enkelt å greit fordi de er bedre spillere. Klubbene henter middelmådige spillere rundt omkring i Afrika for veldig små summer, og her i Norge herjer de. 
  “Alle” vil til bedre ligaer, ni av ti ville dratt til PL hvis de hadde fått muligheten, så det blir feil å skrive at kun utenlandske spillere bruker Norge som stoppested. 🙂

 • Anonym

  OI OI OI SKIVEBOOOOM.

  Såvidt jeg vet har det vel ikke vært så få utlendinger i tippeligaen på mange år. Austin da Sivertsen? Han bryr seg mer om klubben enn samtlige andre norske spillere her i landet, og det sier jeg som ikke er Brann supporter en gang! Etter min mening har aldri Austin vært min favoritt. Han er ikke den beste teknisk og heller ikke den mest sympatiske utpå der, men INGEN KAN BESKYLDE JAMAICANSKE RODOLPH AUSTIN FOR Å IKKE BLØ FOR DRAKTEN. Du er til tider historieløs med dette innlegget, for i 2007/08 sesongen, da tilskuertallene var på sitt høyeste var også andelen utlendinger i TL svært høy, dobbelt så høy som i dag. Alanzinho, Gunnarsson, Annan, Farnerud, alle utlendinger OG SAMTIDIG STABÆK-FAVORITTER.

  Jeg vil snu det. Grunnen til at TL er blitt kjedeligere, er FÆRRE utlendinger. Færre utlendinger fordi økonomien er blitt MYE dårligere. Da slipper et flust av 17, og 18-åringer til, spillere som egentlig ikke er gode nok på dette nivået, men siden alle klubbene bruker dem, så er det få som taper på å benytte seg av dem. Kanskje vil landslaget vårt i fremtiden, om 10 år bli bedre med dagens praksis. Mange klaget på at TL hadde fort mange utlendinger, og de fikk akkurat det de ville. TL 2011 er stappet full av norske 18-20 åringer, greit nok det, men underholdningsverdien blir følgelig lavere.

 • Vil bare støtte opp om det med Ujah. Husker når han fikk straff siste trenings kamp. Da satt han med fansen, så og si alle andre ville gjort noe helt annet som og dra og golfe eller no.

  Sundgodt og kippe var skadet for noen uker siden, Da satt dem på vip`n på Åråsen

 • Anonym

  * Ganske dårlig nivå i forhold til andre land i europa. ( men det ble bare oversett da rosenborg alltid var med i CL)* Absolutt INGEN klarer å kvalifisere seg til CL.. ( nå som rbk ikke klarer det lenger)

  * mye bedre oversikt på tv2 / sumo. storskjermen på ullevål er hvertfall ubrukelig på repriser osv.

  *  Herregud for noen kjedelige  trenere det er i tippeligaen.. Se på h  Aabrekk, Mons ivar, Per m høgmo, henning berg, dag rønning og åge hareide… også må tippeligaen beholde jan jonson, solskjær, deila, lennartson, jostein grindhaug og rekdal. å hvor spennende er det ikke med steinar nilsen, eggen, Nordlie og jonevret i tippeligaen ??
   Endelig får man også en som solskjær, en fantastisk person på og utenfor banen. 

  Vi må ha trenere som spiller morsom fotball.

  også er det lag som Sogndal, Viking, odd og tromsø ( og FLERE) som spiller dødelig kjedelig fotball. hvertfall borte, og jeg som er født og oppvokst på vålerenga gidder ikke se vif – sogndal på ullevaal. herregud blir så sur av å tenke på fotballen sogndal spiller.
   
  liker haugesund, strømsgodset sarpsborg, stabæk, molde, aalesund og noen ganger rosenborg sin fotball.
  vålerenga prøver å spille fin fotball ihvertfall, dem må bare kaste ut hele fjortis styret dems. spesielt martin, andrea og truls håkonsen

 • Anonym

  Grunnen er enkel. Nivået er for dårlig. Vi driter oss ut i Europa år etter år. Dette gjør at vi mister tiltroen til nivået. Det er heller ikke så mye god fotball og kreativt angrepsspill sånn som Brann i 2007, Stabæk i 2008, Molde 2009 og Rosenborg vartet opp med under Eggen og Sollied tidligere. Det er kjedelig å se kamper der forsvarspillet er bra fordi det angripende laget som oftest slå en feilpassning om tempoet skrus opp. For tida er produktet Tippeløigaen rett og slett kjedelig og for dårlig!

 • Inge Gording Steinsrud

  Nå har vi eksempel på norske lag, fks Molde under Gunder Bengtsson som hadde gode sportslige resultater med mange gode spillere uten norsk pass, resultatet av dette var likegyldighet og lite folk på kamp. Jeg er fan av Odd Grenland et lag som på tross av sin i skrivende stund gode tabellplassering er et mye gråere lag nå enn for et par år sida. Da hadde vi Jacob Sørenen og Bentley på vingen, og Peter Kovacs foran mål. Nå er disse erstatta med Børven, Storbæk, Krogsgaard og Rashani. All ære til gjengen spesielt de to første har gjort mye bra. Det er derimot et faktum at disse spillerene uansett blir sett på som mer grå enn de utenlandske. Så har vi Strømsgodset som er på den samme ruta som Odd det vil si, utenlandske og eldre nordmenn er i stor grad bytta ut med unge spillere med norsk opphav. Der har overgangen til mange norske spillere ført til entusiasme på tribunen, noe som det er nærliggende å tro at ikke Godset med spillere ala 2006 ville klart. 

  Viking er et anna eksempel, dårlig sportslige resultater gir naturligvis mindre folk på kamp, men laget har en lokal profil. Noe også Odd og Godset har. Et lag som LSK har også lokalprofil, men som med Viking er det skuffende lite tilskuere, mest på grunn av veldig dårlige resultater. 

  Lista kan gjøres lengre, det er sammensatt, men en kombinasjon av ikke lokale spillere og en for stor grad av ukjente navn gjør noe med interessen trur jeg.  Brann i dag er et godt eksempel, det var kun Erik Mjelde av de lokale som starta cupfinalen. At Brann opplever tilskuersvikt er nok mer sammensatt, men Ojo og Austin er ikke problemet, det er nærmere Bajter som fks opptar Fredrik Haugen sin plass. Det er her Brann skyter seg i foten, fordi de har et stort antall spillere som er marginalt bedre enn lokale alternativ, fks Korcsmar / Grorud kontra Amankwah.

  I steden burde lokale spillere få plass i slike posisjoner kanskje fører det til noen færre poeng i år, men igjen så har kanskje Fredrik Haugen et lengre perspektiv på sitt Brannliv enn fks Bajter. Konklusjonen får være, hent heller inn bedre, men færre utenlandske spillere, spillere som gjør en virkelig kvalitetsforskjell for sitt lag.

  Diagnosen er slik jeg ser det ikke entydig, men inneholder flere faktorer, derfor er ikke Rosenborg uten trøndere nødvendigvis en publikumsvinner i det lange løp på tross av mange seriemesterskap og Champions League fotball. Det er dette som gjør fotball så spennende, det er ikke en vare som kan sendes fram og tilbake, det er noe iboende i det og jeg tror lokale spillere er viktig for et hvert lag både for publikums, men også lagets identitet. 

 • Anonym

  Grunnen til at jeg mister all interesse av Tippeligaen er fordi jeg har innsett potensialet denne ligaen har. Uansett hvilken klubb som gjør det bra, så vet man innerst inne at den klubben aldri vil prestere over tid. Hvorfor? Jo, fordi som Fjordball nevner de beste spillerne som har løftet det laget til gull og glitter vil prøve seg i en større og bedre liga. Det kan jeg helt klart forstå. Sånn er det med de norske også, har de vist at de er dominerende i norsk fotball så¨vil de prøve seg i en større liga, og det er fullt forståelig. Hvem vil vel spille i Tippeligaen hvis du får muligheten i Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga osv? Klubbene har i tillegg ikke økonomi til å være dominerende over tid. Med unntak av RBK så finnes det ingen andre klubber i Norge som har muskler til å enten ta vare på de spillerne som vokser ut av TL, eller mulighet til å erstatte dem umiddelbart.

  Gang på gang, år på år ser vi at klubber overrasker èn sesong, deretter selger de spillerne som bidro mest til suksessen og året etter blir de en middelhavsfarer. Se på Stabæk når de tok gullet i 08, (som jeg forøvrig mener er den beste tippeligalag-utgaven noensinne) de var nødt til å selge Somen, Alanzinho, Gunnarson, Keller, Hauger osv etterhvert for de ble attraktive, og ingen midler til å erstatte disse og naturligvis faller de da tilbake som en middelhavsfarer. Se på Brann, selger Huseklepp, Helstad, Winters, Charlie Miller, Hanstveit, Andresen forsvinner og dermed blir de også en middelhavsfarer. Samme eksempler finner du i Start, Molde, Vålerenga, Lyn.

  Skal man være supporter av et lag i TL må man være innstilt på å vite at ditt lag vil muligens gjøre det bra i en, to eller muligens tre sesonger, for så å dette ned og bygge seg opp igjen. Slik vil det nok, tror jeg, være i en lang, lang tid fremover. Se på Tromsø neste år hvis de mister et par nøkkelspillere i Mos, Rushfeldt, Kara og Koppinen, får se hvordan de gjør det neste år da. 

  Norske klubber og TL har ikke det ekstra som skal til for å få stjernene til å bli, det er noe som aldri kommer til å forsvinne og så lenge det er tilfelle er det ikke overraskende at nivået er så varierende og labert som det til store tider er. Det blir aldri spennende når man alltid blir mer overrasket i negativ forstand enn positiv.

 • Anonym

  For min egen del er det hvert fall det at jeg vet at det finnes langt større underholdning på TV hjemme. Premier League og Barcelona og Real Madrid faller i større smak enn Lillestrøm v Aalesund eller Vålerenga v Stabæk.

 • Anonym

  Tippeligaen mangler:  Alanzinho,Huseklepp,

 • 11 åring?

 • http://www.facebook.com/pages/Valencia-CF-Norge/177210692341619
  Her kan dere følge nyheter om Valencia på norsk 🙂

  Ellers har jeg min egen blogg ;

  http://cfvalencianorge.blogspot.com/2011/11/valencia-cf-bayer-04-leverkusen-3-1-1-1.html

  God artikkel egentlig. Jeg bor i Valencia, og kan derfor følge klubben tett. Klubben virker sunnere enn på lenge. Men et stort problem er media og veldig mange tilhengere som bare venter på en anledning for å sende Emery tilbake til baskerland. Han mangler kanskje karisma, men forventningene er skrudd altfor høyt med tanke på spillematerialet. Llorente, sportsdirektør Braulio og trener Emery har tross alt klart å styre skuta greit en stund nå. Det ser også ut som om de får solgt gamle Mestalla før året er omme (blir annonsert på generalforsamlingen 19/11). Ny Mestalla blir praktfull, men hvordan man skal fylle en kapasitet på 75.000 når kun snaue 40.000 møtte opp mot Leverkusen igår, vet ikke jeg.
  Braulio har vært smart i overgangsmarkedet, og hentet flere klassespillere for forholdsvis lite penger. Mange har til gode å slå til for fullt, men det kommer. Når man tenker på hvor langt nede de var etter Koeman i 2007, og hvor mange klassespillere som har forsvunnet hver sesong, er det imponerende å bli “best blant resten” i La Liga hvert år.
  Klubben har likevel en lang vei å gå på andre områder. Til tross for å høyt oppe på UEFA-rankingen, er de elendige på promotering utenfor Valencia-regionen. Prøv bare å skaffe deg en spillertrøye eller billett på deres offisielle hjemmeside! De har kun tre ansatte i markedsføringsavdelingen sin, og ingen av de kan engelsk. De konsentrerer seg mest om Valencia by, og virker uvitende om hvor mange tilhengere de har utenfor landegrensene. At deres offisielle fanklubb også har fått en lat og korrupt president hjelper ikke på saken.

  Nå ser jeg at dette blogginnlegget er gammelt, men jeg håper du vil skrive mer om klubben 🙂 AMUNT!

 • Svampebob-kjeks er veldig godt 😀

 • Marianne Sandaker

  Takk for det!  Det er jo hyggelig å høre 🙂  Oreo har vi prøvd, og det er bedre enn safari ja 😉

  -Marianne

 • Går det bra med ukens danser? Atle har vært dyktig hittil han, men jeg stemmer på deg, Marianne. Du er den beste. Og fineste 😉 Lykke til videre.

  P.S. Prøv Oreo-kjeks istedenfor Safari og Ballerina, de er skikkelig gode.

 • Lykke til begge to 🙂

  Atle er såå morsom <3 haha

 • Anonym

  heier på dokk! skal stemme :)) Atle bør vurdere å skifte yrke;)))

 • Anonym

  Jo, den har jag sett

 • Hvis du ikke har fått med deg deres Cha cha fra forrige uke enda, anbefaler jeg en titt her: http://www.youtube.com/watch?v=66jYvb_YCL0
  Den var helt villt bra!! 🙂

 • Anonym

  Synd att Sverige inte visar samma program som Norge får se, Sverige är en vecka efter tror jag. Men när vi väl får se samban är jag säker på att den är DRITBRA!

 • Hola!
  Godt du holder liv i bloggen, Marianne! De andre har blitt skikkelig late på det området 😉
  Gleder meg til å se dere i karnevalmodus hele gjengen! Kanskje på tide med poengrekord denne uken?
  Lykke til uansett 🙂

  Og når det gjelder kjekstips er Firkløverkjeksene til Freia farlig gode!!

 • Eeh… Hvor er researchen din? Valencia har under Llorente greid på to år å nedbetale gjelden fra 520 mill euro til nå 370. Treneren ansettes kun et år av gangen, og det er lagt begrensninger på lønninger og kjøp. Det er fortsatt en lang vei igjen, men å si at konkursen kun er bremset opp er fullstendig feil. Under Solér ble det gjort MYE, MYE feil, men han hentet bl.a. spillere som Villa!! Og med tanke på kampen mot Chelsea blir jeg STOLT av å se at jeg holder med en underdog med dårlig økonomi som spiller 1-1 mot en klubb med nærmest uendelige muligheter hva gjelder spillere etc.

 • Anonym

  Nå håper jeg at de beholder stammen i laget, beholder Emery og finner en sunn løsning på hvordan man skal nedbetale gjeld osv. 

  La Liga trenger lagene som Valencia, Atletico Madrid osv. for å opprettholde en viss spenning! 

 • Anonym

  Bra skrevet blogg. Bra å lese, men jaktet egentlig etter det reele fakta under deres talentoppbygning og sånt men det kom etterhvert. Var noen unødvendige ting,men det er bare min mening. Hvis jeg var en lærer hadde jeg gitt deg en 7 i karakter!