Bort med paso, frem med tango!

Hola!

Vi holder oss til de spanske trakter og er nå klare for å danse litt tango! Tango kommer opprinnelig fra argentina, men i og med at det er norsk aften til lørdag så får vi fornorske tangoen litt. Så får vi se hvordan det går!

Vi hadde første trening i dag og jeg er veldig fornøyd. Atle lærer jo så fort!! Så jeg har et STORT ønske om at vi skal få til en like god tango som paso. Vi krysser fingrene 😉

Så nå er vi ferdig med dette:

Atle og meg på siste pasotrening!

Nå skal det bli mer av dette:

Her har dere Atle og meg på trening i dag… Ehh… Eller ikke.

Jeg gleder meg veldig til en ny uke!

Selv med ømme muskler og…

…vonde føtter så skal vi nok få til en superduper tango! 😀

Eller hva tror du Atle?
[flowplayer src=’https://blogg.tv2.no/atle-marianne/files/2011/09/IMG_11852.mov’]

Hablamos!!
(vi snakkes) 😉

 • varemerke info

  Hotellkongen fikk merke at det kan koste å ikke registrere etvaremerke darettighetene til navnet “The Thief” skulle avgjøres. Hotellet åpnet i januar 2013,men Stordalen søkte aldri om varemerkebeskyttelse. Tabben ble heller kostbar.

 • jensden1

  Ja,og mens vi er inne på det;hvem betaler lønna til Bondevik?Og hva gjør han egentlig for det norske folk?Det er noe som heter;I ditt ansikt sved skal du ete ditt brød,men det er vel ikke mye svette der i gården!

 • Larsen Ragnhild

  Etter siste dager utspill i pressen fra Hareide får jeg ikke håpe det.

 • Fantastisk inspirerende program! Sønnene mine på 6 og 8 år satt som “fjetret” sammen med meg! En hjertevarm serie med mye visdom

 • sara hermansen

  morsom du linni:D:D

 • den var genial 

 • Kollektivet er på Twitter med TV2_Kollektivet og Cess finner du på CessSN 🙂

 • Anonym

  Hvor er du på Twitter???

 • Jeg stemmer på deg Anna!

 • Lykke til videre i konkuransen Anna,

   Jeg heier på deg  : )

  Katy

 • Gleeeeeder meg til å se Atle danse tango!!! 😀

 • Haha! Morsom video! :L

  Gleder meg til å se dere på lørdag! Satser på at dere får fire tiere denne gangen! ^^