Natten før dagen

Sitter her i de sene nattetimer dagen før det braker løs igjen! Det er ny lørdag, ny dans, ny poeng og nye nerver!! Jeg gleder meg utrolig masse til å ut på parketten igjen og ha det gøy! Dette har vært en strålende dag med trening, single-slipp, masse intervjuer og spillejobb! Men det er først når jeg sitter her og har litt tid for meg selv at jeg får tid til å la alt synke innover meg! Det er så utrolig mye spennende som skjer nå om dagen, og det er viktig å ta seg en liten pause og faktisk tenke over alt som skjer, og ikke minst nyte! Og det er når man sitter sånn og tenker at man skjønner hvor mye man har å takknemmelig for! Man blir nesten litt sentimetal=P Så da følte jeg at det rett og slett er på sin plasse og bruke litt tid til å takk alle som er rundt meg, støtter meg og bryr seg om meg!! Det er en del mennesker som bruker masse tid og energi på å hjelpe meg å nå mine mål og oppfylle mine drømmer, og de fortjener all den oppmerksomheten de kan få! det er nesten så jeg ikke vet hvor jeg skal begynne!!

I tillegg til “skal vi danse” så har jeg jobbet på spreng for å få ferdig albumet mitt som gis i november! Og det er spesielt en fyr som jeg skylder en uendelig stor takk: og det er min gode venn og produsent/låtskriver partner: Erik Smaaland! Hadde det ikke vært for deg hadde jeg for det første ikke hatt et album med så sterke og fengede låter, det hadde heller ikke vært produsert så delikat og kult, og ja, det hadde vel egentlig ikke vært noen ting!! Så Erik: Takk!

Jeg har også en strålende bassist som har spilt på albumet: Haakon Hvalrygg! En fantastisk bassist og herlig person som har giddet og tatt seg til til å være med å løfte albumet til et helt nytt nivå!!! Takk!!

Gutta spiller forøvrig i et fabelaktig band som jeg anbefaler alle å sjekke ut: Lucky Stroke:

http://itunes.apple.com/no/album/me-generation/id422259314?l=nb

Også en stor takk til John Fryer som har mixet albumet og sørger for at det låter kanon!

Rundt et albumslipp er det også en del mennsker i kulissene som sørger for at musikk kommer ut til dere!  Jeg jobber med et helt fantastisk management og bookingbyrå som heter Artistpartner. Alle der gjør en kjempe jobb, og det er spesielt to karer som gjør en helt vanvittig innsats for å bygge karrieren min videre: Lars og Svein! Dere får til de mest utrolige ting, og jeg synes dere gjør en helt fremragende jobb!! Det er en sann glede å jobbe med dere! Jeg må også nevne Atle og Glenn på Indianer som hjelper meg med promoteringen og som sørger for at musikken min kommer på radio! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere!

Når man har laget musikk så må vil jeg jo selvfølgelig gjerne ut å spille for alle dere! Og da er det en gjeng jeg aldri hadde klart meg uten! Mitt helt fantastiske band!! Robin, Nicko, Rein og Tobias! Norges beste live band: uten tvil! Jeg er så takknemmelig for at dere gidder å være med rundt og sørge for at publikum for en konsert opplevelse av dimensjoner! Dere er helt rå! en ekstra takk til Robin som også er med meg på mindre jobber, uten deg hadde jeg ikke vært den artisten jeg er i dag! Takk til Stian og Stig som stiller opp når det trengs også!

Når man er ute å spiller så er et jo flere folk som er med en kun de som er på scenen! Jeg har en fantastisk lydmann i Fredrik Mindnes som skrur silkelyd  HVER eneste gang!! en magiker rett og slett! Har også etterhvert fått en ganske habil Tour manager i min gode venn Henning! Takk for at du sørger for at jeg kan slappe av og ikke trenger å tenke på noen annet enn at jeg skal lever på scenen!  Og takk til mine to andre samboere Gøran og Kim som stiller opp som sjåfører når det trengs=)

Som dere skjønner så er det et ganske bra team som skal fungere for at jeg skal kunne holde på med det jeg gjør! og jeg føler jeg har det beste teamet i verden! Jeg skylder dere alle sammen så mye!! Det vanker mange flotte julegaver i år:P

Og nå om dagen som jeg stortsett har dansetrinn og koreografi i hodet så må jeg jo også trekke frem og takke min eminente dansepartner Marianne!! aiaia, som du er tolmodig med meg! Og jeg er imponert over hva du klarer å få meg til å gjøre med kroppen min!=P Gleder meg til å tilbringe masse mer tid med deg utover høsten og jeg håper at vi henger med så lenge som mulig!!

Så da sitter jeg her da, fylt med sommerfugler og nerver foran morgendagen! Og i tillegg til alle rundt meg så er det noen jeg må takke ekstra: Nemmelig alle dere som følger meg, kjøper musikken min, heier på meg og stemmer på meg!!! Uten dere hadde jeg ikke vært i nærheten av der jeg er i dag!! Tusen takk for at dere har gitt meg muligheten til å leve ut mine drømmer og oppfylle mine mål! Det betyr utrolig mye for meg! Takk=)

Nå skal jeg sove litt før det braker løs i morgen!! Jeg skal gjøre mitt aller beste for å imponere nok en gang!!

snakkes!

Atle

 • Kjell Ødegård

  Det mest absurde er å utelukke mange folk fra demokratiet. Sperregrensa er alllerede altfor høy, slike a titusener av velgere ikke har noen innflytelse i det hele tatt. Et alternativet system der det største partiert tar alt, er ikke særlig demokratisk. Dessuten er det ikke slik som du sier at det er ” de partiene folk ikke vil ha som kan stille mest krav”. Til sammen utgjør de små partiene svært mange prosent, og det er slik at de store partiene gir de små bare så mye makt som de ønsker for at de selv skal kunne få gjennom SINE viktigste krav. Hvis Høyre eller AP ikke får gjennom sine viktigste planer, så ønsker de selvfølgelig ikke å samarbeide med små partier. Kjøpslåing utgjør dermed en viktig demokratisk og utjevende faktor.

 • CharlotteLund

  Synes det er helt absurd at småpartier skal få så mye mer makt en hva valgene tilsier. Hva er demokratisk med at småpartier kan velte regjeringssamarbeid? DET er udemokratisk det, at de partiene som færrest folk vil ha, er de som til syvende og sist kan stille mest krav for å sikre flertalltsregjeringer!

 • Mekken1948

  Religion og politikk er er farlig blanding,sjekk bare hvor det er krig!

 • tovethalhammer

  Fri oss fra å få KrF i regjering. Amen.

 • fornuften22

  En stemme til Ap blir indirekte en stemme til Sp og til SV.
  Det rødgrønne prosjektet faller fordi SV faller.
  Nå er det snart slutt.
  Og derfor regner jeg med at Ap vil kjøre for full maskin og med hjelp fra LO til å spise opp SV på slutten av valgkampen.
  Ap kan sikre mange nye velgere til Ap hvis velgerne ser at SV er uten sjanser på slutten av valgkampen.
  Her kan Ap og LO hjelpe til mye med å skape det inntrykket.
  Det er mine spådommer og min gjetting nå.
  Ellers ser jeg at FrP og Høyre jobber iherdig med å støte bort arbeidsledige og ungdom og alle som er venner med eller i familie med arbeidsledige og ungdommer som risikerer arbeidsledighet.
  Det kan bli mange stemmer tapt fra både de ledige og de potensielt ledige og folk med sympati for de ledige.

 • KompetansePaValgdagen13

  Arbeidarpartiets potensiale har gått ned dramatisk, men korleis har utviklinga hjå dei andre vore? Høgre har gått opp? Venstre, SV, FrP, SP osb?

 • Anonym

  Heia Atle!

  Du er iallefall min store favoritt! 🙂 Bedre danser enn deg er det lenge siden jeg har sett. Er det mulig!!! 🙂
  Du er helt RÅÅÅÅ!!! 🙂 Stå på Atle. Du får alt av mine stemmer!  🙂  Og det er nettopp DU som stikker av med den store seier`n! Ingen er bedre enn deg! 🙂 Så folkens hvis dere skjønner dere på dansing så ser dere sjøl hvem som er den store kongen på gulvet!!!!  Nemlig Atle!!!! 🙂

  Tita 63

 • Anonym

  Hej Atle!

  Här kommer en liten hälsning från det östra grannlandet. Jag såg dig i Allsång på Gränsen i somras och du var lika bra programledare som sångare, duetten med Bonnie Tyler var så bra. Och nu det här. Vilken insats! Jag tror du går långt i den här tävlingen!

 • Anonym

  Hei. Mulig vi er litt treige her på berget. Når programmet var slutt fikk vi en veldig lyst til å stemme/sende inn sms til vår favoritt… ATLE !!!!!!   Men hvor var telefon nummeret? og hva var egentlig stemmetallet?   Vi lette febrilsk på TV2 sin webside. Det var mye reklame for artistene…, men ikke noe telefonnr. , -og ikke NR på deltagerne. Hvor er markedsføringen av sms innsendingen? Hvor er reklamen for telenor … eller var det netcom??? – eller var det kanskje Tele2, chess… ER det mulig å stemme via nettet???????????? (trykk-knapp… Jeg stemmer…. knapp… belast min mobilkonto… )

 • Anonym

  Hei. Mulig vi er litt treige her på berget. Når programmet var slutt fikk vi en veldig lyst til å stemme/sende inn sms til vår favoritt… ATLE !!!!!!   Men hvor var telefon nummeret? og hva var egentlig stemmetallet?   Vi lette febrilsk på TV2 sin webside. Det var mye reklame for artistene…, men ikke noe telefonnr. , -og ikke NR på deltagerne. Hvor er markedsføringen av sms innsendingen? Hvor er reklamen for telenor … eller var det netcom??? – eller var det kanskje Tele2, chess… ER det mulig å stemme via nettet???????????? (trykk-knapp… Jeg stemmer…. knapp… belast min mobilkonto… )

 • Har vært på tre konserter med deg… Og de blir bedre og bedre… Selvom jeg er mektig imponert over deg og stemmen din, må jeg si at jeg er like imponert over bandet ditt… De er helt rå!!!! (men så elsker jeg Above Symmetry oxo da) Spesielt er jeg imponert over Robin… Han er virklige god og ikke minst hyggelig… Var heldig og fikk klem og snakke litt med han etter den siste konserten jeg var på…

  Lykke til videre med musikken, singelen, albumet, skal vi danse og alt det andre du driver på med…
  Husk å ta vare på alle de gode minnene som du opplever langs veien, og husk å ta vare på de gode vennene du har rundt deg… Det er de som er der i gode og tunge stunder 🙂

  Krysser fingerne og stemmer på deg i kveld…

  Klem

 • Anonym

  Nå ble jeg nesten litt rørt, det er veldig flott å se at du er så “down to earth”, og ydmyk ovenfor det som skjer med deg! (det er vel en av mange grunner til at du har blitt så populær) Selv om du har mange flinke og snille mennesker rundt deg, så jobber du jammen hardt selv også, og det vises i alt du gjør! Det er utrolig spennende å følge deg, du er så utrolig flink, du gjør visst ingenting halvveis du! Her i huset gleder vi oss til det som kommer både når det gjelder musikk og dans! Masse lykke til i kveld og med albumet som kommer!

 • Ønsker deg og Marianne masse lykke til i kveld:) Jeg skal på hytta i dag, dermed får jeg ikke stemt eller sett dere på tv’n 🙁

  Fikk sett musikkvideoene av Lucky Stroke, de er utrolig gode syns jeg 🙂

  Lykke til i kveld <3

 • Ville bare ønske deg og Marianne masse lykke til i kveld, og håper dere kommer dere vidre:) Skal nemmelig på hytta i dag, dermed får jeg ikke sett dere på tv eller stemt på dere i kveld 🙁

  Masse lykke til <3