Lille lørdag!

Hola!

I dag er det onsdag og lille-lørdag, og bare 2 dager igjen til neste sending. Tiden flyr! Heldigvis begynner ting å komme på plass. Nå er det hardkjør på trening og guri malla som det tar på å danse paso! Hadde nesten glemt hvor slitsomt det var, jeg:P Hehe.. Det er fortsatt en del pirking, men det blir flere og flere gjennomkjøringer nå jo nærme lørdag vi kommer. Etter en SÅ bra start som vi hadde kan vi ikke ligge på latsiden og sveve på skyene. Nå skal vi jobbe like hardt om ikke hardere for å holde oss på dette nivået. Forventer fortsatt blod, svette og tårer.. (Vanskelig med disse tårene, men..)

På treninger har vi noen skobørster vi bruker for å skrape opp lærsålen på danseskoene for at det ikke skal være glatt å danse. Det hender også at man skraper hendene med denne børsten om man ikke er forsiktig! Au…

I paso skal man ha et viss look. Man skal være litt barsk og litt morsk. Men jeg vet ikke HELT om dette er looken Atle bør gå for på lørdag?

Paso doble har også en holding som kanskje ikke faller helt naturlig. For mange så virker det veldig snodig å gå og danse på denne måten, men klarer man det blir det en super paso da! 🙂 Her viser Atle noen eksempler:

Sånn her skal man IKKE danse paso:

Men dette er en skikkelig pasorumpe:

Min gode gamle danselærer sa til meg en gang at om man klarer å holde en femmer med rumpa gjennom hele dansen, da har man danset en god paso! Så får vi se om vi skal prøve det trikset eller ikke da? Hehe…

Etter en super økt i dag sitter jeg igjen med åtte gnagsår totalt på begge føttene (altfor ekkelt å se på til å legge ut bilder av dette :P), ømme muskler og en innmari god dansefølelse!! 😀

Parkettprøve i studio i morgen! Dette blir bra 😀 Til da så får vi slappe av og sove litt så lenge.

Adios!

 • Anonym

  Edvald er ikke nybakt norgesmester på tempo, men i fellesstart. Hold deg til håndball du 😉

 • “Alle” de norske deltakerne er vel bare Edvald i år da men…. 😉
   

 • Weisser Hai

  MILLIONS TO BE ASSASSINATED FOR THE SAKE OF $$$ LIABILITIES(mk-ultra, chip implants, electroshocks etc. performed on them) AND NEW WORLD ORDER(multiculturalism = terrorism) POLITICAL AGENDA(financial liabilities are 2 expensive for the government) !!! IF YOU WERE TREATED WITH ELECTROSHOCKS OR DRUGS USED FOR WIPING OUT MEMORY(numerous Americans are) AFTER ENDURING FORCED CHIP IMPLANTS,  YOU ARE SCHEDULED AT 100% RATE AS GOOD TO GO NEXT !!!

  http://myshortbiography.blogspot.com/

  LEARN TRUTH ABOUT UNITED NATIONS, AMNESTY INTERNATIONAL AS WELL AS NEW WORLD ORDER(MULTICULTURALISM = TERRORISM) GOVERNMENTS(Equal Employment Opportunity Commission) !!! NOT THERE TO PROTECT YOUR RIGHTS, BUT TO DENY YOUR RIGHT TO EXISTENCE !!!

  ABDUCTIONS / BRAIN CHIP IMPLANTS / BLACKLISTING / FORCEFUL UNEMPLOYMENT / MK-ULTRA BRAINWASHING AGAINST WHITE(under “NAZI” lie) CIVILIAN POPULATION TODAY IN 2011/2012 ACROSS THE EUROPE AND NORTHERN AMERICA !!!

  http://myshortbiography.blogspot.com/

  WHY TO ACCEPT LIABILITIES FOR CRIMES COMMITTED WHEN WE CAN SIMPLY ASSASSINATE OUR VICTIMS(YOU) THANKS TO HUMAN RIGHTS ORGANIZATIONS AND FREE PRESS/MEDIA(most severe censorship of genocide ever !!!)!!

  This news is related to WHITES AREN’T WELCOME IN AMERICA ANY LONGER !!! OUT OF AMERICA WITH WHITES NOW !!!

  http://www.youtube.com/user/BostjanAvsec

 • Marunkali

 • Anonym

  http://www.vargas12.com/2011/10/maria-mohn-jeg-lever-ut-drommen-i-idol/

  Fredag 28. oktober kl 2030 står Norge stille, ikke en bil å se på veiene, ikke et menneske å se i gatene. Det er ikke ewt menneske å se. 

  Alle sitter å ser på IDOL, og Maria Mohn som trollbinder sitt publikum igjen.

  Ikke glem å stemme på Norges neste IDOL.

 • Jonas Muhammad

  Salaam! Det er ikke ofte jeg skriver på blogger, men i dag gjør jeg det. Dette for å utrykke min kjærlighet til Pakistan. Dette landet ble skapt ut av India for å skape trygghet først og fremst for muslimer og samtidlig respektere andre religioner og ivare ta deres interesser. Jeg mener veldig tidlig i pakistansk historie har religiøse ledere sviktet. De burde fra dag 1 gitt det pakistanske folke et identitet. Demokratisk islamsk stat som er fremtidsrettet med visjoner om å vokse seg stort i samarbeid med verden rundt seg. Det praktiske burde tilrettelegges. Aller mest burde det vært investert i å utdanne det pakistanske folket, helsevesenet og infrastruktur. Dernest burde det rettes stor oppmerksomhet på fremavle poliktikre som ER pakistanere i hjertet, sinn og visjon. Dagens politikre i Pakistan er dessverre importerte “nikkedukker” som i en kortperiode er i maktposisjon – og mens de er det – jafser de til seg rikdommer som gangner deres egne interesser frem for landets interesser. Folk i pakistan har begynt å se dette. Jeg setter min lit til ungdommen i Pakistan. De trenger å ta landet tilbake fra de såkalte korrupte ledre. Dette  gjøres ved revolusjon mot SYSTEMET. Begynne med samme inspirasjon og visjon som Jinnah hadde i 1940-åra samtidig som en tar hensyn til verdensbildet i dag og minst 100 år frem.

  Jeg er opptimism på vegne av Pakistan og vet at pakistan som nasjon kan få det til(InshAllah), Pakistan som et land har nok av ressurser.  

 • Pakistan interne anliggender er påvirket av religiøse fanatikere og feidhet av de intellektuelle i sin tur mangler samfunn bygging med sterke institusjoner.Analphabetismen også tært på utviklingen av demokratiet.Det eneste utvei er å se etter fienden India.Uten tvil at Paskistan ble tvunget i en krig deselv hadde ikke bestemt.

 • Super

  Jeg synes at artikkelen beskriver Pakistan unødvendig mye i en offerrolle.

  Jeg vil si at det største problemet for Pakistan er at det er i en religiøs hengemyr. Jeg mener islam burde kunne klare å leve med demokrati, anstendig rettssikkerhet, likestilling og ytringsfrihet – men det gjør det ikke i dagens Pakistan – tvert imot er religionen i praksis en effektiv brems for å løse flokene som nevnes. Det er synd for et slikt land med gammel kultur og lange tradisjone;, men av land i verden idag er Pakistan blant de landene jeg ser mest negative utsikter for per idag.

 • Anonym

  Tangoen tror jeg du vil klare perfekt:)

 • nice hils seb

 • Stå på! Masse lykke til, jeg heier på dere 😀 

 • Pakistan som en stat er vel en abnormitet siden det er et sammensurium av stammer og klaner som tradisjonellt ser med skepsis på andre? Grenser som hovedsakelig er trukket opp med linjal,  fravær av natur-ressurser, osv. Ikke lett å skape nasjonal identitet og felleskap av slikt. Det eneste de har felles er en religion som styrer livene deres fra fødsel til død. Forstår så godt at Pakistan er et land med en enorm emigrasjon. Jeg hadde også emigrert om jeg hadde bodd i et slikt land selv om jeg hadde vært både forb… og skuffet over at landet mitt ikke kunne gi meg bedre levekår.
  Et land som ikke klarer å sørge for innbyggernes ve og vel, er vel knapt verdig å kalles et land? Dessverre er det altfor vanlig i verdensmålestokk.
  Mah-Rukh; jeg våger å fremsette denne påstanden: et land uten en  middelklasse er dømt til å mislykkes.
  Ellers: velkommen tilbake på TV-skjermen.  mvh

 • Anonym

  Det er meget viktig at man ser begge sider av bilde. Jeg ser nyansen i Mah-Rukh sin beretning av 11. september og Pakistan. Landet har opplevd enormt pågang i ekstremisme og terror handlinger etter 11. september. Både amerikanere og europeere har vist misnøye med måten pakistanske sikkerhets myndigheter har taklet ekstremister på. De på en side ønsker å eliminere dem men på den andre ønsker og holde kontakter slik at de kan bruke dem etter NATO har forlatt Afghanistan. Pakistansk etterretningstjenester og andre høytstående offiserer har lenge betraktet afghansk mujahidin som deres styrke til å utfordre India i deres konflikt om Kashmir og andre områder. Denne politikken har mislykket og nå enkelte ekstreme grupperinger er så sterke at de ikke ville samarbeide med pakistanere. Man forventet forandringer etter at militær diktatur ble byttet ut med et demokratisk styresett i 2008. Så langt sivil regjering av Asif Ali Zardari har ikke levert resultater mot terrorisme. Regjeringen i Pakistan har på den ene side kan ikke beskytte deres eget folk og på den andre kan ikke garantere at dens sikkerhetstiltak kan hindre mulige terrorister fra vest og ble trent og kommandert i Pakistans stammeområder. Det er sterke røster i Pakistan nå som ser virkeligheten i øyene og mener dette er meget farlig. Flere personer dør daglig i et eller annen form av terror handling et eller annet sted i Pakistan. Intet sted – byer eller landsbygd er sikkert for vanlige uskyldige sivile. Det er lite tvil om at krig mot terror er kjempet i Pakistan nå. Men de som kjemper bruker forskjellige metoder og er uenige seg i mellom. Dette er tragisk og farlig for verdens sikkerhet.